Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 27 664
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Кралице благодаря ти за клипа в предишния пост   bouquet....Днес я търсих тази песен, но намерих другата със СюлЮман.........На твоя клип момента е много вълнуващ.....Там Али изглежда добре дори и с мустака......А пък Османчо е сладур повече от всякога....Много се вълнувам от тази сцена.....Аз тръгвам ще се появя по-късно, че имам и домашно......

# 632

Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisindeki rol arkadaşı Tolga Güleç ile aşkı City’s de alışverişte yakalanınca ortaya çıkan Yıldız Çağrı Atiksoy, önceki gün yine aynı alışveriş merkezindeydi.
İki bayan arkadaşıyla birlikte yemek yiyen Atiksoy, fotoğrafları çekilmek istendiğinde ise, ‘Burada başıma gelmeyen kalmadı. O yüzden yanımda sevgilim yok. Yanlış bir şey yazmayın’ dedi.

# 633
# 634
Привеет!  Laughing Laughing Laughing
Идем, с голямата надежда...да става утре, вече...че умрехме от ...неизвестност, какво ще става! hahaha Joy Joy Joy smile3521 smile3506

# 635
# 636
# 637
# 638
# 639
Привеет!  Laughing Laughing Laughing
Идем, с голямата надежда...да става утре, вече...че умрехме от ...неизвестност, какво ще става! hahaha Joy Joy Joy smile3521 smile3506

wavey wavey wavey Не знам....В този филм нещата са непредсказуеми.....Къде виждаш надеждата  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78....Ама да идва утре, пък да става каквото ще става. То най-лошото вече стана.....Да идва и 30.04 , че да видим ще има ли полза от това което се случи.....

# 640
# 641
# 642
# 643
Хотелската стая, Месуде на Сонер....като се качиха: "За мен е голямо удоволствие, не се притеснявай, че искаш това от мен...аз, ти се доверявам, на моя..мъж, с мустаци...на хубавия ми любим! Сонер я бута грубо на леглото, казвайки, бре...това е голяма чест....и после наведен над нея: " Ти, момиче...за каква се мислиш, с какво въображение и непремерена смелост....измисли, да се опитваш да ме шантажираш, досега ако исках...бих могъл да счупя, знаеш ли...този ти врат, ако отвориш дума и не забравиш за онова споразумение, което видя.....и кажеш нещо на Мурат, както се опитваш....и ми говореше, че ще направиш..ако, по някакъв начин навредиш на Айлин...или нещо друго и намекнеш, че знаеш....онази кокошка майка ти, и онзи ти баща.....вдън земя, ще ги накарам...да отидат, а твоят хубав врат....да го счупя, както обещах....разбра ли ме, разбра ли...питам!".. newsm78 newsm78 newsm78 hahaha
После се приготвя да тръгва, Месуде продължава да плаче, обръща се Сонер и казва: "Казах да не плачеш, оправи си после грима, съвземи се....не бързай имаш време...шофьорът ще чака, отвън...ще те закара до вас...да те прибере!". Не бързай, имаш време.....остани, колкото искаш..... Naughty

# 644

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=46318& … p=25&rid=2368

10 BİN TL KAZANDI

‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinde Osman'ı canlandıran Emir Berke Zincidi, artık sunuculuk da yapıyor...

Bakırköy’deki çocuk festivalinin sunuculuğunu yapan ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin Osman’ı Emir Berke Zincidi (6), bu iş karşığında 10 bin TL aldı. Milliyet'in haberine göre çocuklar, Zincidi’nin kendisine tahsis edilen bir karavanda olduğunu öğrenince oraya hücum etti.

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 00:54 от KraLeva66

Общи условия

Активация на акаунт