Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 27 556
  • 751
  •   1
Отговори
# 720

# 721
30.Bölüm      1.Kısım

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 11:33 от KraLeva66

# 722
Kraleva  Hug Hug Hug,
Нама ли снимка на Али от снощната серия?
На фрагмента го нямаше, серията не гледах, хабер си нямам от вида му в последната серия

# 723

30.Bölüm      2.Kısım

# 724

30.Bölüm      3.Kısım

# 725

30.Bölüm      4.Kısım - SON

# 726

Изгледах...пропуснатото! Много тъжно, майка му не му прости....този път май е по-голям грехът ти, синко...я ме погледни, май ...познах, нали? Но, не й казва, само казва че прекалено много е причинил на Джемиле, не исках да става така, това как се прощава...нали, майко и ти дори не искаш, да ми простиш....сега, какво.....следва да направя, как да..........изчистя, това от себе си!  ooooh!Разговорът е интересен, ще видим...после точно.. репликите! Naughty
Ядосвам се вече на Сонер, преди нищо не направи, не прави и сега...Сонер, иди се ожени...за да избягаш! Търси..все Айлин, разплаквай я, наранявай я....после я пращай при брат на втория етаж, този твой брат....реве като малко дете, намери ми...Айлин, крещейки ти! Ти, какво й достави...играчката му ли, Айлин да не ти е....вещ, че хукваш...при всяка прищявка на Мурат.....той, така няма да оздравее....защото, започна да те пита...."Ти, вие с Айлин ли...бяхте, заедно, бяхте, нали?". Затова, хукна отново...да бягаш, Месуде няма да те скрие от ...това, Сонер....само ще заблудиш, околните с нея....ала, себе си? Само дето ..докато, дойдеш на мене си и го разбереш.....продължавай, все така.....заблуждавай Мурат, удряй и плачи заедно с Айлин, троши навред и......се заканвай, ала недей.....се прави, че не забелязваш положението на жената, която обичаш....докъде и какво поиска, тя го направи...безмълвно, дори изглеждаше.....пошло, продажно....защо е било, не се прави....че изборът е нейн, недей.....падна в очите ми, всеки епизод...търсиш начин, да обезличиш себе си....и оправданията ти, съжелявам.....не ги уважавам! А, новата ти грешка....Месуде, просто няма да го коментирам! А, докато чакаш свадбата си...оглеждай се, не преставай...за Айлин, да останеш насаме, да я прегръщаш, ала да не целунеш, че видиш ли...да не направите, нещо нередно...че, да съжелявате.....после й кажи, напомняйки и на себе си...по-скоро, че не бива....егоистично, погрешно и.....толкова, непочтенно е това.....Сонер, не само към Айлин....към себе си, към брат ти! Бягството ти, не ще донесе.....отговорите за теб, и за другите.....Айлин, горчилката и разочарованието й, от теб....от усилията ти да не можеш да решиш, да избереш.....и двамата това чакат от теб, дори и брат ти  Мурат го каза.....но ти лъжеш, Сонер...не, само тях.........лъжеш, себе си.......обичайки, уж брат си...повече! ooooh! ooooh! ooooh!

# 727
KraLeva66, права си.И аз много му се ядосвам на Сонер.До къде ще го докара като се самозалъгва и дава надежди на Месуде,не знам.
Не знам защо,но Хакан ми е много благ.Артиста излъчва една...как да я нарека...добродушност и положителна енергия.

# 728
# 729
KraLeva66, права си.И аз много му се ядосвам на Сонер.До къде ще го докара като се самозалъгва и дава надежди на Месуде,не знам.
Не знам защо,но Хакан ми е много благ.Артиста излъчва една...как да я нарека...добродушност и положителна енергия.
Да, привет....дано да се поправи, че и там ще стане..голяма драма, иначе!
Хакан, върви...към поумняване...дано, така се измъкне от опеката на баща си....накрая да порасне и поеме отговорностите....си! Берин и другите, обаче....доверието им в него, вече го няма....да се докаже, тепърва...трябва да се погрижи, за да си го върне....

# 730
# 731
# 732
# 733
# 734

Общи условия

Активация на акаунт