Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 28 503
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
# 541
# 542
# 543
Скъпи дами, Христос Воскресе ! Да ви е светло на душата ! Слънце - живота !  newsm51

# 544
Скъпи дами, Христос Воскресе ! Да ви е светло на душата ! Слънце - живота !  newsm51
Мерси скъпа. Пожелавам ти всички делници да се превърнат в празници,безкрайни положителни емоции  и безоблачни дни!Весел празник!  bouquet

# 545

# 546
Мерси скъпа. Пожелавам ти всички делници да се превърнат в празници,безкрайни положителни емоции  и безоблачни дни!Весел празник!  bouquet

Мамче, Кралева, Теменужено момиче,
светли празници Ви пожелавам момичета,
бъдете здрави, пълни с енергия, винаги положителни, както казва Мамчето!
Радвайте се на хубавия празник утре!

# 547
Ехоооооо, момичета...ето ме, тук съм! Laughing Laughing Laughing
Така си и мислех, че ще ви изтървем.... newsm78
Стига сте оставяли пожелания, появете се да ви видим! hahaha Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 548
Стига сте оставяли пожелания, появете се да ви видим! hahaha Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Кралице скъпа, ние сме тук......Теб те няма.....Къде се губиш  newsm78 newsm78 newsm78

# 549
# 550
# 551

Кралице скъпа, ние сме тук......Теб те няма.....Къде се губиш  newsm78 newsm78 newsm78
Тука съм, Мамче...в другата тема, нищим...момата, нашата! Къде ходих, направо не питай......да се блъскам у навалицата за службата в катедралата, ала се отказах....смачкаха ме, отсякъде! Голяма блъсканица, голямо нещо......хей, това ние сме....голямо стадо, няма значение....за което си искате, вземете пример! newsm78 Naughty hahaha hahaha

# 552
# 553

...Честито ви Воскресение, момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

# 554

Христос воскресе!

Нека светлината на Неговото воскресение озари живота ни! Много здраве и благополучие!

Обичайте се, помагайте си и нека Бог бъде с нас всеки ден!

Общи условия

Активация на акаунт