Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 14

• 27 611
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Да не би да убият Ахмет

# 676
И при мен излъчването е кофти. Изглежда не е от нета......
Значи писмото е от Али......Джемиле сигурно през нощта си е мислила че й се привижда огъня и Али и след това видя, че е бил истински......
Този нож който Али подари на рибаря играе много важна роля.....

# 677
Кралице ако си гледала какво пише в писмото. Да не би Али да я е повикал някъде да се срещнат.....Тя мина край къщата, погледна към прозореца.....Той й беше оставил и ножа...Да не би тя да отива да го убива.....Сигурно пиша безсмислици ама не вдявам нищо от това което си говорят....

# 678
Какво ли си говориха Айлин и Сонер като си биха шамари.....Тайно се надявам Сонер да не се ожени за Месуде.....
Мете научи изглежда от какво е болна Инджи...

# 679
Умирам от любопитство какво й говори...споменава често Каролин.....Той иска тя да го убие, но сигурно в последния момент тя ще обърне ножа към нея....Ох кажете нещо......

# 680
Умирам от любопитство какво й говори...споменава често Каролин.....Той иска тя да го убие, но сигурно в последния момент тя ще обърне ножа към нея....Ох кажете нещо......
Да, говори за онзи първи път когато дойде на кораба...да го търси, за да го помоли да се върне...в къщи, преди появата на Каролин...и намушкването й! Тогава, ако не беше се случило така....може би аз щях да се върна с теб, Джемиле...и всичко това, нямаше да се случи....не издържам повече, Джемиле сложи край на мъките ми....искам да приключим, направи го.....това ще е отмъщението ти, за това което ти сторих и....моето избавление, направи го....ето, моля те......направи го, умолявам те!
Сигурно си права, в последния момент ще посегне на себе си....защото Али й напомни, че всичко тръгна от....нейната грешка, тогава....и условията на Каролин! ooooh! ooooh! ooooh!

# 681
Какво ли си говориха Айлин и Сонер като си биха шамари.....Тайно се надявам Сонер да не се ожени за Месуде.....
Мете научи изглежда от какво е болна Инджи...
Това въобще не го гледах от момента, когато си говориха на вратата...ми прекъсна, ни звук, ни картина....после ги видях да плачат и двамата....и той й говореше да си тръгват, да се прибират....

# 682
Кралице ако си гледала какво пише в писмото. Да не би Али да я е повикал някъде да се срещнат.....Тя мина край къщата, погледна към прозореца.....Той й беше оставил и ножа...Да не би тя да отива да го убива.....Сигурно пиша безсмислици ама не вдявам нищо от това което си говорят....
Да, пишеше да идва и да сложи край на тази...история, тяхната.....оставям ти ножа, вземи го и ела....

# 683
Мисля си нещо, онзи дето звъни на Каролин....не е от хората на собственикът на корабчето, дето си иска парите обратно от нея....след направеното от Али, това ми се струва че е Екбер, няма да е умрял...убедена съм, ще видите...по профила и стойката му, в тъмното....той е..... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 684
Страхотна сцена на Али и майка му.....Кралице той каза ли какво е направил ?
Нериман и Кемал само слушаха без да се обадят.....Перфектна актьорска игра  - направо да ти бръкнат у джигеро.........
Тази най-важната сцена ....не успях, въобще нямах нет.....тогава! ooooh! ooooh! ooooh!

# 685
Мисля си нещо, онзи дето звъни на Каролин....не е от хората на собственикът на корабчето, дето си иска парите обратно от нея....след направеното от Али, това ми се струва че е Екбер, няма да е умрял...убедена съм, ще видите...по профила и стойката му, в тъмното....той е..... hahaha hahaha hahaha hahaha
И аз така си помислих - дори го написах още като го видях  - той нали така пак по телефона й се обади и първият път....Йес  Peace май не съм писала безсмислици....Взех да го поналучквам този турски..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 686
Май дойде времето на Хасефе.....
Даааа, хубав урок на Мете...даде, хайде удари ме и мен...сега ако, смееш...мина ли ти яда, гневът ти.....олекна ли ти, като наби...баща си, безрасрамник...хайде удари ме, как така бабо, не мога....отговаря, Мете! Хай де , върви..пред мен..отиваме у вас, при майка ти....и това не го гледах после Джемиле и хасефето, какво си говориха!

# 687
Да, говори за онзи първи път когато дойде на кораба...да го търси, за да го помоли да се върне...в къщи, преди появата на Каролин...и намушкването й! Тогава, ако не беше се случило така....може би аз щях да се върна с теб, Джемиле...и всичко това, нямаше да се случи....не издържам повече, Джемиле сложи край на мъките ми....искам да приключим, направи го.....това ще е отмъщението ти, за това което ти сторих и....моето избавление, направи го....ето, моля те......направи го, умолявам те!
Сигурно си права, в последния момент ще посегне на себе си....защото Али й напомни, че всичко тръгна от....нейната грешка, тогава....и условията на Каролин! ooooh! ooooh! ooooh!
Джемиле никога до сега не чу от някой за тази нейна грешка....Сега за първи път Али й го казва, не с упрек, а като факт......Е за това говорех аз, че Хасефе можеше да изиграе голяма роля, но уви не го направи.....Тя винаги подкрепяше Джемиле, но това не е градивна подкрепа.....Колкото и да е жестоко би трябвало да кажеш истината на човека.....Хасефе ханъм не го направи, но сега след като видя, че коня отиде у ряката....вече започна да "съветва" и Мете.....Но вече е късно.....каруцата се преобърна.....

# 688
Те не знаят, децата че Али я изнасилил, може би Бепин, само се...досеща, Али незнам дали го каза на майка си.....незнам и Джемиле какво й сподели, но Мете отивайки подире му, крещеше като го бие....значи, ще биеш майка ми, а...какво ти е сторила....значи, те си мислят, че баща им е влязъл и й дръпнал един бой, по какво си го измислиха...незнам, те раните й са от....кораба, още....той ли ти направи това, питаше...Мете, тя като отметна....завивката, след като се прибира...от училище, дето я вижда.....първия път!

# 689
Май дойде времето на Хасефе.....
Даааа, хубав урок на Мете...даде, хайде удари ме и мен...сега ако, смееш...мина ли ти яда, гневът ти.....олекна ли ти, като наби...баща си, безрасрамник...хайде удари ме, как така бабо, не мога....отговаря, Мете! Хай де , върви..пред мен..отиваме у вас, при майка ти....и това не го гледах после Джемиле и хасефето, какво си говориха!
Страхотна сцена беше.....Джемиле се отпуснала, Хасефе й говори спокойно, нежно мило....милва я....имах чувството, че Джемиле не е имала никога майчина обич, не е почувствала майчина ласка.......Има някаква причина в миналото, в детството на Джемиле....

Общи условия

Активация на акаунт