Отговори
# 255
Дани, точно Джорданито ми оплюха днес в магазина Sad 

# 256
Chicco Бебешка количка TRIO LIVING Auto-fix andromeda 2011 , аз съм си харесала тази и това което прочетох за Джордани в нета не е много положително , смисъл , че в България държат на въпросната фирма доста високи цени , а за тази сума може да се вземе много по добро качество.

# 257
  • София
Дани, точно Джорданито ми оплюха днес в магазина Sad  
Защо? Какво и оплюха? Не че познавам този модел, но със сина ми съм ползвала едно Джордани 3 per 8 и съм си много доволна, количката не е мръднала и сега с бебе номер 2 ще си я ползваме пак. Еднинствения недостатък е, че е тесничка в раменете, но моят синковец излезе дребничък и не съм имала пробем с това.

Ние също бяхме на преглед днес. Синковецът дойде с мен да гледа бебето на монитора. Какво ли видя, душицата мила,  но много се радва  hahaha. С бебо всичко е наред, развива си се нормално, вече е 600 грама. Следобед сме и на ехокардиография. И на мен хемоглобина не ми е много висок, 109 е бил преди месец и ми предписаха Малтофер, но може да си пусна едно контролни изследвания преди това. Имам и по-голям проблем, заради който ще ме обременяват с глюкоза, та дано там не изскочи някой гестационен диабед, че мъката ще е страшна!

Честит рожден ден на Априлчето, само хубави неща да ти се случват тази година  Heart Eyes  bouquet Hug

Цунчици на вас и до скоро писане Wink

# 258
  • Варна
имам въпрос  Thinking която е пила витамини pregnacare plus може ли да ми каже в каква доза ги е пила,т.е. те нали са два вида витамини в опаковка и там пише да се пие веднъж на ден по една капсула и от двата вида,а на мен доки ми каза да пия 2 пъти по 1 на ден първо от единия вид и после от другия Thinking незнам сега какво да правя?

# 259
аз ги пиех 2 пъти на ден като сутринта пиех от едните а вечерта от другите. Само да ти кажа че хапчетата Omega-3 ги пиех задължително след ядене, защото иначе започваше да ми се гади и всичко след това ми имаше вкус на риба, а фолиевата киселина и на гладно съм я пила и след хранене, но там нямах този проблрем

# 260
  • Sofia
та по този повод , кой магазин ще ми препоръчате , ако може да е в тези новите молове по Цариграско , че не ми се влиза към центъра.  

Next  Mr. Green В The Mall на Цариградско.
Аз като някое рекламно лице, ще кажеш, че съм на процент там  Joy
Ама пусто много съм доволна и такива разкошни неща има.

# 261
  • Варна
мерси за инфото Zlatyt   Heart Eyes

# 262
Връщам се отново във форума да си говоря и с вас Simple Smile

# 263
villito_s Какво ти казаха за количките Джордани?

# 264
  • Варна
Здравейте Hug
Така, ето ни и нас след прегледа днес. Нашият мъж вече е 811гр Simple Smile) както татко му каза: Колкото един шаран:)))) Бебо е добре, мърда, показа си нослето и ни помаха с едната ръчичка. Направи няколко муцки и отвори няколко пъти устичка Simple Smile)) Радостта на мама и тати.

# 265
Ихааааааа, мнооооооооооого пораснали тези бебчета Simple Smile))) Все така добре да вървят  Hug

Дани, оплюха въртящия се механизъм на коша - давал ужасно много дефекти, а срока за отстраняване бил 30 работни дни (което е месец и половина)... Летния кош застава странно, ако го отпуснеш към легнало положение - главата и крачетата са водоравно, а дупето пада в дупка.... конструкцията не била много стабилна и се клатела..... Много гадно ми стана в магазина.... аз си бях заплюла като тази, която си постнала, само че в черно.... и сега пак ще трябва да си харесвам количка.... В магазина ме насочиха към Фил и Тец.... ама мноооого дебело излизат те...
Арианка, какво е твоето Джордани?

# 266
Ване ами той наистина е много голям,нека все така да расте и да надмине и шарана Joy
И аз нямам търпение да си видя момчето,но ще трябва да изчакам до 2 май Sad.
Априлче обзавеждането е страхотно,много ми хареса,за съжаление аз ще купя само креватче,че след година като се прибираме в БГ,няма как да се вземе всичко,а имаме ужасно много нови мебели и най-вече техника,която не ми се подарява за без пари Tired
А за пола има ли значение,на мен лично ми е все едно,тя и свекърва ми още неможе да се премири  че не е момиче и все повтаря-ще видите накрая как ще се изненадате,няма да е момче Rolling Eyes,и толкова много момичешки неща е накупила.......ами накрая тя ще си ги носи  Mr. Green hahaha

# 267
  • Варна
fentazi ей сега ще стане 2-ри. Времето напоследък лети newsm44

# 268
  • София

Арианка, какво е твоето Джордани?

Ей  такова, ама май само на старо го има вече.
Иначе коша за новородено си е хоризонтален, повдига се главичката, но крачетата си остават на едно ниво с дупето  newsm78.

# 269
  • Sofia
И моето Джордани е същото.
Аз съм си много доволна, за първи път чувам за подобни проблеми  newsm78
Единствения недостатък е, че е малко тесничко.

Общи условия

Активация на акаунт