Отговори
# 285
Добр утро сладурки  Hug
И аз няма да боядисвам днес, не че съм ангажирана, но предпочитам да са си по-преснички Simple Smile
lunna pateka-  аз съм от тези мами дето и чорапки нямам купени.... смятам, че към  7-8-мия месец ще пазарувам и то неща от първа необходимост-  кошарка,дрешки, завивки, шишенца и др. джунджурии Simple Smile
А някои по-едри неща и уреди може да ги поръчам на роднини за подаръци- по тяхно предложение което удобрявам. По- добре аз да ги удобря и избера отколкоото да ме набъхат само с дрехи, защото иначе няма да купят по-различно  от дрехи.  Peace
Лек ден и целувки от мен и бебо

# 286
  • София
Хайде, добро утро и от мен ! Наистина последен работен ден и малко почивчица после  Flutter.
Ще обикаляме с милото нагоре-надолу, а довечера мисля да боядисвам яйчица  Flutter.
Целувки от мен  Hug.

# 287
  • София
Здравейте мацки,
Ето тук можете да разгледате поредната лекция на тема Нервно-психическо развитие на кърмачето  http://blog.internetporachka.com/?p=449
Дано да ви е полезна!
Аз съм от мързеливките и няма да боядисвам яйца- мама ще ме отмени в тази задачка  Laughing Ние с милото утре ще пътуваме за празниците на гости при мама и тати, ще събираме чист въздух и приятни гледки за раззеленени клонки и цъфнали дръвчета.  Пожелавам на всички весели празници и практични великденски подаръци за бебо от баба и дядо Grinning.

# 288
Априлче,Лулу,много хубави покупки,със здраве да си ги ползвате Hug
На всички пътуващи,лек път ви желая Peace
И ние днес няма да боядисваме,в събота ще правим,торти,яйца,ей такива неща Peace
Весели празници на всички желая!

# 289
Привет момичета! Днес времето е толкова слънчево че няма просто как да не се усмихнем на предстоящите празници:) Задръстванията са налице, но ми е много хубаво навсякъде има хора с чанти готвещи се явно да се приберат у дома:)
Аз ще боядисвам яйчица в събота с мама, то си ни е традиция всяка година. Иначе отсега дните са запълнени с планове за маси, роднини, и какво ли още не. Утре съм го отредила за ходене по магазините с мъжо за предстоящото освежаване на дома.
Колкото до прегледа се опитвам да не го мисля много, но ...
Док каза че не вижда едната предкамерна преграда на сърцето, но в никакъв случай да не се притеснявам, просто каза да му напомня следващият път да погледне пак. Каза, че било МНОГО често срещано и даже да било така, не било въобще страшно  Confused Аз се спекох естествено и забравих да питам колко е голям младежа и т.н. Всичко останало било ОК. После си гледах снимката и видях че пише 640 гр. та явно добре се движим с килцата:)
И тъй, сега гледам да съм спокойна, но имам голямо доверие на док и смятам да се отдам на семейните празници.
Между другото... днес след като пожелах на 100 човека Весели празници, една жена ми каза че един поп й бил казал че не се пожелавало да са весели празниците, а Светли:)
Тъй че Светли празници от мен  Hug

# 290
Здравейте мамита  Hug
Аз смятах днес да си боядисам яйцата, но днес ще е големият пазар  Party и май ще си боядисам само първото яйце. За празниците ние си оставаме в Бургас, за пурви път няма да съм си при мама и тати, но годеника ми не го пускат от работа и ще почива само в неделя  Sad всички наши по-близки си отиват на село, но поне ни оставят да гледаме един заек и ще се забавляваме с него  #Crazy
Относно това колко тежи бебко ... аз още незная моя колко тежи. Всеки път като ходя на преглед и забравям да питам доки, а и тя не ми казва, но този път ще попитам, че и както изобщо не напълнявам започвам да се чудя расте ли бебко
Весело посрещане на празниците  Hug

# 291
има ли мами от Бургас да раждат през август. При кой решихте да отидете и къде вДевата или в МБАЛ Бургас

# 292
Здравей m_aminka аз съм решила да раждам в Дева Мария, но не съм избрала при кого, а ти?

# 293
Здравей m_aminka аз съм решила да раждам в Дева Мария, но не съм избрала при кого, а ти?
Привет! Аз за сега клоня към ОБ в Бургас..., знам всички лоши отзиви, но има и своите +  Peace

.... че и както изобщо не напълнявам започвам да се чудя расте ли бебко

newsm78 и на мен ми е притеснено...корема ми е доста по-малък в
сравнение с предните две бременности и чакам с нетърпение следващият преглед... Whistling

Днес боядисахме яйцата с децата  bowuu по-късно ще пусна снимчици  Wink
ВЕСЕЛИ празници желая на всички Ви!   bouquet

# 294
Момичета ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ,слънчево време и много усмивки желая на всички... Hug
Аз боядисах яйцата и стегнах багажа, че утре ще пътуваме.

# 295
Привет и от мен момичета!
Радвам се за всички, успели да се срещнат с бебковците!
Априлче, обзавеждането ви е много сладурско!
Ние днес с малчо боядисвахме яйца! Голяма мазаница беше, но важното е, че той все пак е доволен. Сега майка ми го забра, аз ще събирам багаж, че утре ни предстои пътуване, а довечера ще ходим на вечеря у нашите.
За количките се сетих нещо - преди 4г. като купувахме количката за Калоян, както и по-рано съм ви писала, харесахме един модел на Jane. Хубаво, обаче коша тесничък ми се струваше и почнах да оглеждам други модели, но все тези, които харесвах, кошовете бяха по-тесни. Няколко пъти получих от различни продавачки следното обяснение: Нарочно кошовете за новородени се правели по-тесни, придавали усещане за близост на бебетата и ги правели по-спокойни....Незнам колко е истина и вероятност, просто го споделям с вас. И така ние си купихме тази, която първоначално харесахме, използвахме коша до към 4м. и след това минахме на летния вариант.
Пъстри и светли празници на всички!

# 296
m_aminka  аз съм от Приморско и също съм решила да раждам в Дева Мария.  Сега ходя про Драгнева, но понеже ще съм секцио нз дали ще избирам екип или лекар. Разбрах от позната която ражда там скоро, че винаги на секцио влизат 2-ма или 3-ма. Ти при кой лекар си сега и евентуално при кой мислиш да раждаш.

# 297
Исе, Илианка успех днес:) И аз имам среща с човечето утре, направо нямам търпение.
Ще разказвате после  Wink
Иначе съм в абсолютна драма с ремонта у нас. Снощи 3 часа седях и гледах 3 вида дамаски за диван и пак нищо не реших:(
Оф, искам да се върна в нас един ден и всичко да е измислено и направено  Cry

musaka , да дойда да довърша ремонта вместо теб? ОБОЖАВАМ ремонтите. На мойто мъж вече лошо му става. Година не е минала без да ръчкам нещо вкъщи.

Другия месец смятам да пребоядисвам дневната и коридора. След някой и друг месец започвам детската, която до момента използвахме за склад Simple Smile (а къде ще тикам всичките неща, които в момента съм наместила там, нямам никаква идея).

Но в момента в главата ми отлежава проекта. Все още не съм го начертала. Вкъщи всички мебели са по мой проект, който съм давала в мебелни фирми за изпълнение.

И само като чуя "ремонт" и ми се вдига настроението Simple Smile

Вчера бях на среща с беба. Пораснали сме, вече сме 745 грама. Отговаряме си точно на седмиците, всичко ни е наред, няма повод за притеснение Simple Smile Цитат от доки.

Не съм се теглила от месец насам, защото го правя само при доктора, който ми води ЖК в Стара Загора, а вчера бяхме на преглед в София. Така че нямам идея как се движа там. Дано не се уплаша. Поне засега си нося небременните дънки.

За косми - нещо не мога да свъртя достатъчно поне веднъж в месеца да отида на кола-маска. Много бавно растат. Кожата ми е перфектна. Няма пъпка, няма черна точка.

Единствения ми (ОГРОМЕН) проблем е с едно петно, точно на мустака. Ако продължи да потъмнява, ще заприличам на Капитан Петко Войвода... Започнах да мажа с крем против петна. Ще видим...

Целулит има доволно. Някой, ако иска мога да му запратя малко Simple Smile

Не съм ви чела цяла седмица, за което е виновна Илианка! Simple Smile Зариби ме с тоя и-бей, започнах с покупките за беба. Дотук добре. Ама сега няма спирка... Чакам в най-скоро време мажо да ме озапти Simple Smile Сега се връщам назад да наваксам  Hug Весели празници на всички.

# 298
  • Бургас
Сравнително тихичко е тук предпразнично Laughing На разходки ли сме Flutter

Аз си боядисах вчера яйцата, че в събота ме чака козунакоправене и ще ми дойде множко всичко в един ден Crazy Спретнах си и една минисерия от изследвания (АГ като не ще да ги пуска, че му е рано, си ги пуснах аз, че да съм спокойна Crossing Arms) и съм доволна горе-долу:

Като гледам хемоглобина си е в нормата, желязото и ЖСК също, както и другите показатели. Холестерола и триглицеридите са си ми височки от поне няколко годинки Embarassed Кръвната захар и тя, но поне е в нормите (пу-пу). А пък за щитовидната докторката ми намали леко дозата Еутирокс при тези резултати, че да не слизам по-надолу вече (последно бях с ТСХ-2.1). Та всичко е под контрол Twisted Evil

Лошото е, че се опитва да ме боли зъб от през нощта Confused Не точно определен зъб засега, а някаква дълбока тъпа болка в костта под едното чене - не е силна, нито постоянна, но като се има предвид колко почивни дни ще има още...ми е доста притеснено какво ще правя, ако се засили Cry Моят зъболекар почива и кой знае къде е забил по празниците, а аз при друг не отивам newsm43

Hug на всички и хубави празници  bouquet

# 299
Ние от вчера сме вече в почивка за празниците, в Белоградчик сме и времето е супер. Вчера с отдадох на сън - следобеден и нощен, и днес съм отпочинала и с нови сили. При топлото време обаче забелязах, че като се разхождам много се уморявам и ми се доспива, с количката с Ирина ми се иска да се пъхна при нея да си дремна:) не знам до август как ще го караме така, пък терминът ми е чак на 26-ти newsm78

Общи условия

Активация на акаунт