Отговори
# 585
  • Германия
 newsm50  Mr. Green vania kk, кутията за ЛС ти е пълна и не мога да ти пусна отговор  Confused За това тук накратко: ако имаш възможност, свържи се с Иви gsm:0878 601 604. Тя води срещите и лекциите във Варна. Една  newsm28 newsm79 на ЛС ако може да направиш, мога да ти пратя нещо за четене.  Peace

# 586
Благодаря ви за отговорите за гражданския договор  Hug . Дано да успея да довърша работата по него, че за първи път съм координатор и много искам да избутам до края, но здраве да е и да не стане, ще има други после!
На мен също не ми личи, че съм бременна, почти ми се сляха двете коремчета, но пак съм си като преди. Сланинките ми на корема са станали по-корави и хората дори си мислят, че слабея щото корема ми не е разплут вече, а е някак си събран напред. Има хора, които се учудват като им кажа, че съм бременна, явно наистина не ми личи.
В нашият град миналата година роди една докторица, която в 5 месец разбрала, че е бременна. И тя слабичка, около 40 годишна с 2 големи дъщери. Сега бебчето е пак момиченце. Усъмнила се жената като взело да й шава из корема хихиххи. А ако беше като мене като нищо щеше и до края да го изкара. Аз още не мога да разбера червата ми ли бушуват или бебето.

# 587
Хаха, момичета, сега гледам по ТЛС I didn't know I was pregnant - за жени, които до самото раждане не подозират, че са бременни newsm78 Как ли това се случва само в САЩ Mr. Green Макар че ми се струва доста лесен начин да имаш бебе:)

Shocked Shocked Shocked И аз го гледах снощи това предаване. След половин час кокорене, онази която роди в тоалетната чиния вече ме разби тотално и смених канала:) Казвам на моя мъж, ако се наложи така ще ме пльоснеш ли в банята да извадиш човечето ще се справиш ли, той вика, не знам дали бих могъл  Wink Беше направо потресен Simple Smile
Аз нищо не подпирам на тумбака, ама да ви кажа мисля че вече не стърчи толкова, ами от няколко дни сякаш се е "смъкнал" надолу. Дали е нормално?
Айде хубав ден от мен  Hug Аз се мятам на тръстиката Simple Smile

# 588
Добро утро,
Благодаря ви милички за пожеланията Hug
Брадата и аз съм така-търбух и пак търбух Crazy,ужас просто,като в 10 м. ooooh!
А ритниците все още са ми приятни,ама то от толкоз сланина Mr. Green

Малчо е болен и снощи ходихме по доктори Sad,ама се надявам всичко да мине бързо Praynig
Лек ден мамчета  bouquet

# 589
  Хоп , здравейте хубавелки ...  Hug

Брадата , аз леко се оправям ... дано , че много е неприятна хремата и като имам работа ... много неприятно , за сега мисля , че овладях да не се докарам до бронхит   Praynig Дано и ти бързо да се оправиш. За главата , моята доки каза , че вече в тази напреднала бременност може да се пие аналгитик и парацетамол , важното е да не поддържаме температура.

За коремчето и аз добре съм се изтумбила вече , върви напред 5 минути  Blush , но усещам малчо и то доста  baby_neutral най-интензивно след като си хапна и той започва да мърда, явно усеща прилива на енергия.

За болничните , този първия от серията 135дни се определя по датата на последния МЦ http://www.bg-mamma.com/index.php?action=calculator ето тук в калкулатора , може да си го въведете и отдолу го изписва , кога трябва да се пусне първия болничен преди раждането.

Хубав ден на всички и лека работа на работещите  Hug  bouquet

# 590
Добро утро  Hug

Благодаря ви момичета за отговорите,явно си има мамита,които си усещат често ритничетата и такива като мен,които се чудят какво става,спят ли бебоците или???

Исеписе- дано оздравява малчо бързо,то виж какво променливо време е навън,как няма да са болни милите ни те ooooh!

Hug Hug Hug ви много

# 591
  • София
Привет и от мен. Hug
Аз усещам бебо доста осезаемо, направо толкова силно ми блъска корема някой път, че не е истина ooooh!. Ама явно ще му става тясно скоро hahaha.
По повод коремите и преди съм споменавала, че съм висока, а корем йок. Последното потвърждение- в болницата чакам за преглед-бременна жена до мен и ме пита-вие така като ви гледам есента сигурно ви е терминът. А пък аз като я видях, реших, че ще ражда всеки момент.
Оказа се,че точно пет дни ни е разликата в термините hahaha.
Та явно си е до структура и до човек.
Отивам да пия кафе и да дремя на бюрото в това дъждовно време  #Cussing out.

# 592
Добро утро и от мен мамита!
Исе, честит имен ден /на патерички/! Пожелавам ти много здраве преди всичко!
За коремите говорите, моят вече е много голям, самата аз вече съм голяма, не само корема, личи ми и в бузите и в лицето, изглеждам така, както изглеждах първия път в 9 месец! Някак си много повече ми личи...А в 9 на какво ще приличам, просто незнам! Бебчо е много шавлив, но не ми пречи, даже си играем взаимно Simple Smile. Теди, ти явно си от тези бременни, на които винаги много съм се радвала - само по едно коремче! Heart Eyes
Хубав ден момичета, макар и такъв един като пред дъжд /поне при нас де Confused/!!!

# 593
Хубав, хубав, ама дъждовен ден! Вени, чакайте го и при вас!  Wink

И моето коремче като че ли е по-голямо от предния път. А и това бебе май повече шава. Ани беше много мързеливо бебе в корема ми. А това и нощем го усещам. Кой знае какъв бандит ще се извъди и той!  Heart Eyes

# 594
здравейте и от мене коремчета.от много време не съм писала тук ама наваксвам с четенето,да ви се похваля бяхме на лекар и ни казаха че сме с много дълги крачета (5см от таза до коляното) бебчо е 1 кг и 54 грама  Rolling Eyes как ще излиза не знам  Shocked бебето е застанало в позиция с главата надолу готово да излиза лекаря каза да внимавам прегледа ме и с ръка отдолу каза че може и да родя по рано...някой от вас има ли такъв проблем?коремчето ми е много голямо  но все още нямам нито една стрия Praynig и да не ми излезне до края нито една защото това ми е болна тема.бебето рита страшно много имам чувството че не спи,няколко пъти ми се случва да се събудя посред нощ и да не мога да заспя и 5 мин след това започва едно блъскане по коремчето ми.  green eyes   доки каза че е  хубаво да мърда стига да не ти причинява болка ..много приятно усещане.и да ви се оплача качила съм 14 килограма до сега не ям много но не се и движа,защото като ходя повече от 5 мин и усещам че ще ми се счупи някоя кост от таза лекаря каза че е нормално но на чужд гръб и 100 тояги са малко  Grinning  по една  Hug за всяка една героиня(мама) стигнала до тук

# 595
  • София
asia не знам какъв е лекарят ти ама внимавай много с това бъркане и такъв род прегледи! Това се прави вече накрая, не знам защо е решил да ти го прави сега и още повече да дава прогнози кога ще родиш ?!
А защо те притеснява как ще излеза бебо? Не виждам нищо притеснително, просто редуцирай "ръчните" прегледи ако можеш, че в последните месеци лекари така предизвикват раждане  Peace.

# 596
  • София
Здравейте, мацки Hug
Първо честито на патерица на празнуващите  bouquet Да са живи и здрави и най-хубавият подарък през август им желая!
Ние снощи тръгнахме за Германия. Сега сме при един приятел във Виена и утре продължаваме с пътя.
За сега всичко е наред, дано няма проблем с пътуването Praynig И дано има смисъл ходенето пак в тази клиника. Стискайте палци. За жалост в Германия едва ли ще имам интернет Sad
Гледам за кореми си говорите...и моя е доста голям, в смисъл стърчи напред все едно съм изяла на децата топката. Целувам ви Heart Eyes

# 597
Ама това с коремите - два дена бях с диария и повръщане, онзи гаден вирус... та мисълта ми е , че за тези два дена коремът ми изчезна. Стопи се. Това малко ме поуспокои, че не съм станала свиня или кит, защото така се чувствах - ОГРООООМНА! Помня, че като родих Ники ми беше толкова нереално, коремът ми се залепи за гръбнака. Дано и сега е така. Че някои пък остават сякаш още са бременни Sad

# 598
Jordani, стиснати палчета от мен и само положителна енергия  Praynig Praynig Praynig

# 599
  • София
Jordani Hug и от мен  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт