Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 62 041
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Да се запиша с въпрос. Заслужава ли си парите процедурата?
http://grabo.bg/veliko-tarnovo/71-otstapka-ot-profesionalno-poch … s-air-flow-0vgsws
  bouquet

Аз току-що си купих един такъв ваучер. Другата седмица ще докладвам  Peace

# 91
  • софия
Аз също заявих ваучер за Елида- почистване и хидратиране-19,90. Но също се съмнявам да не решат, че съм за 9 стъпки, а цената без ваучер е 25. Confused

# 92
  • Пловдив
Ето темата за колективно пазаруване в Пловдив
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578046.0

# 93
  • София
отчитам още един негативен отзив за палачинките в наполи : бяха директно извадени от хладилника и даже не ги затоплиха , поръчахме си и друго за хапване ,но ни дадоха само по един прибор тоест един и същ прибор за пица и палачинки  ooooh!

# 94
  • София
Здравейте!
Чудя се на този ваучер
http://www.goldendeals.bg/deals/magnifico-photoepilation
 и като цяло на вида услуга, но гледам, че пише, че не е подходящо за жени с поликистозни яйчници. Имате ли идея защо  е така? Предполагам, че е защото са решили, че няма как да се борят с "мъжките" хормони виновни за окосмяването. Моите мъжки полови хормони са си в ред и ми е интересно каква е причината да не е подходящ вид епилация при поликистозата  newsm78
Има ли някой, който е ходил и са го питали дали има такава диагноза?
Благодаря!   bouquet

# 95
  • София

На въпроса ти за поликистозните яйчници не мога да отговоря, обаче ето тук има отзив за фотоепилация (интим) при тия хора. Помня също, че пак в стара тема някой беше похвалил обслужването (ако, че беше заключил, че от кавитацията като метод ефект няма).

# 96
  • София
По мое  мнение би трябвало да се обръща доста сериозно внимание на противопоказанията -не само при тази оферта, а въобще. Дори, ако не се  споменават от фирмите-Питайте. По-добре да се информираме предварително, отколкото да има последствия. Казвам го Само  и единствено от личен опит с детоксикацията. Не беше упоменато, че е противопоказна при хора на непрекъсната лекарствена терапия( процедурата изхвърля лекарството от организма и то спира да действа, а при мен имаше и по-тежки2-3 дневни последствия). Като започнах да не се чувствам добре-започнах да чета по цял ден в нета и накрая да открия инфо в чужди сайтове. Със студиото нямах проблеми-върнаха ми парите, те също се притесниха и нямаха представа за това. Много често вносителите на уреди превеждат частично,непълно или неточно инструкциите, за това, което продават. Много дълго стана,но се надявам да съм полезна.

# 97
  • Sofia
Не мога да ви насмогна- нито с темата, нито с ваучерите Laughing

# 98
  • София
Полезна беше! Благодаря! Надявам се да няма трайни последствия при теб след тази детоксикация   bouquet
jijoya, блягодаря за информацията!   bouquet

# 99
  • София
Здравейте!
Чудя се на този ваучер
http://www.goldendeals.bg/deals/magnifico-photoepilation
 и като цяло на вида услуга, но гледам, че пише, че не е подходящо за жени с поликистозни яйчници. Имате ли идея защо  е така? Предполагам, че е защото са решили, че няма как да се борят с "мъжките" хормони виновни за окосмяването. Моите мъжки полови хормони са си в ред и ми е интересно каква е причината да не е подходящ вид епилация при поликистозата  newsm78
Има ли някой, който е ходил и са го питали дали има такава диагноза?
Благодаря!   bouquet

Чак сега виждам, че има противопоказания при хранителни добавки, а аз пия един куп  newsm78 Имам вече 12 процедури интим и мишници, а правя и горна устна. Притесних се  Sick

# 100
  • София
Изкарахме много приятна вечер в "Туканъ". Нямаме никакви забележки. В пицарията- чисто, готино, с добра вентилация и дискретна музика. Това, че не се пуши, е страхотен плюс. Поръчахме зелени салати "Кърмит"- свежи и вкусни. За предястие- "Кайзер" (виенски наденички с пържени картофки)- екстра бяха. После аз ядох пица Вегетариана, а мъжът ми- пиле "Ямайка" (пилешко филе в портокалов сос и ориз). Пицата беше отлична, пилешкото филе- интересно и сполучливо на вкус. Накрая за десерт- плодова салата и  цедено кисело мляко с конфитюр от боровинки. Бяхме обслужени от много любезно и мило момиче. Накрая при доплащането си получихме рестото до стотинка, което вече окончателно ни спечели. "Туканъ" получава шестица. Peace

fy4ko, смаяна съм от некоректната оферта на Delisimo Bakery Cafe! Звучеше като нещо специално, а то какво било.... ooooh!

Wonder Woman, аз бях чела някъде описание на интериора на Da_Bar и не се изненадах. Доста е тесничко (само четири маси) и е точно като квартално кафене. Ние ходихме на обяд и беше приятно. За ежедневен обяд си е съвсем ОК, но не и за вечеря. Peace

# 101
Аз пък да помоля "Наполи" да вземе да се стегна за палачинките, че съм приготвила ваучерите за подарък на едни дами в напреднала възраст и въобще не искам да ги разочаровам. Twisted Evil

# 102
Взехме си тази вечер пици от "Наполи: за вкъщи. Без ваучер не бихме повторили. Пиците не са нищо особено, пък и май не получихме големи както беше обявено в офертата.  Така си мисля, защото ако това им бяха големите, не мога да си представя, как ще изглеждат средните, пък камо ли малките. Ама карай да върви.Отмениха ме за едното готвене!  Crazy
Обаче какво ми разказаха едно приятелско семейство: мъжът отишъл да се подстриже с ваучер в един фризьорски салон около Малък театър зад канала, но не запомних името, нещо с "П". Фризьорката два(!) пъти прекъсвала подстригването за да пуши. На втория път момчето все пак изразило недоволството си и тя му казала, ей ти 10 лева, върви да се подстрижеш другаде!  Shocked Shocked Shocked Казал и, аз не съм дошъл, за да ми даваш 10 лева, а за да ме подстрижеш! Питах го не се ли е оплакал. Вика ми, какво да се оплача, при положение, че собственикът беше там и чу всичко! No comment! Stop
 Ще го питам пак как е точното име на салона!

# 103
Днес взех ваучери за бона деа, на много удобно място са  Wink дано да остана доволна Simple Smile

Хубав уикенд  bouquet

Ако успееш да си запазиш час ...

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 00:41 от fantichka

# 104
  • Хасково
Момичета, някой да е мяркал оферта за рибен педикюр скоро?  bouquet Предишният не го платих, защото се разколебах в последния момент и сега ме е яд  ooooh!

http://eha.bg/dHTO
14 лв. за Fish SPA Therapy (СПА терапия с рибки) в студио НОВА, вместо за 40 лв. - 65% отстъпка!   ideauu Само че май студиото е друго

Общи условия

Активация на акаунт