Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 842
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • до Него
здр на всички Hug
имам ваучер за Био Хотел-а до Банско. Ваучерът включва три нощувки с закуски в апартамент. Закупен е за 117 лв, предлагам го за 75 лв, тъй като изтича до края на май месец. Купихме го с идеята децата да потичат и покрещят на воля, но за съжаление май се оказва доста натоварен за нашия дом с други дейности.

Ако някой проявява интерес, моля обадете се на 0886 70 70 29 -Ирена Цветкова или пишете на лични.

Хубав ден   bouquet

# 556
Привет,
някой да е ходил на почстване на лице от тази оферта http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/pochistvane-na-lice-pamiko-lo.html ? Цяла сутрин звъня и никой не вдига на 3-те им телефона вече ми писна хич не ми е на път за да ходя да им вдигна един скандал, оставих и гласова поща никой не ми върна обаждане.  До колкото знам великденските празници свършиха !

# 557
  • София
 В старата тема има пост от днес, понеже не е заключена, ако някой иска и може нека го премести тук, защото аз не успях  Embarassed

# 558
  • София
Присъединявам се към положителните отзиви за пицария Тукан - чудесно обслужване, вкусна храна.  Peace

Резервиах утре за "Бижу".
Някой вече да е ходил - мнения и пепоръки а менюто?
/Май всички изпокупихме ваучерите им...  newsm78/

noshtna_ptica, ще чакам отзиви с нетърпение, че ние имаме резервация за след два дни.  Grinning

И въпросче: някой дали ще иска да сподели какво представлява радиочестотния лифтинг и по-специално има ли възможност нещо да се обърка при процедурата и да се получат неприятни последствия?  Загледах тази оферта http://ofertomat.bg/offers/view/51.html. За студиото имаше добри отзиви, но не зная нищо за процедурата, пък и съм доста страхлива, когато става дума за манипулации с уреди.

# 559
  • София
Току-що си използвах ваучера за класически масаж от Beauty@Spa Studio Kokona. Доволна съм. Масажът беше час, както беше обявено. Момичето е старателно и любезно. Имам дребни забележки, но те може да са плод на мои лични предпочитания, за други може да не са валидни. Препоръчвам!

# 560
Много ъсм доволна ,че пуснаха ваучери за солариум в Palm Beach. Blush

# 561
  • София
 София
 Сега пък започнаха да пускат офертите си в Колектива http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/tjalo-kato-novo-s-5-procedur … riofreza-ili.html  #2gunfire Sick

# 562
Разбира се, нали няма опция за коментари  Mr. Green Дори вече са продали 12 ваучера  Crazy

# 563
  • София
В старата тема има пост от днес, понеже не е заключена, ако някой иска и може нека го премести тук, защото аз не успях  Embarassed
Здравейте и Христос Возкресе!
Премествам мнението от другата тема (къде съм бляла?!)

Искам да напиша накратичко как няма да си ползвам неразумно закупените ваучери от нейл бар Бебалс. Защото хорицата не могат да общуват с клиенти и по-точно общуват с тях сякаш е соц време   Laughing

Да ви разкажа ли историята?

На 16 април, което е събота, се обаждам да проверя кога могат да ми запишат час за маникюр (с крехката надежда да стане още същия ден). Безименен господин авторитетно ми съобщава, че всички часове са записани. Предлага ми през седмицата, обаче не ми е удобно и му казвам буквално "Добре де, я проверете тогава за следващата събота може ли." Онзи проверява, без да говори с дати; може, избирам си час, пише името плюс името на приятелката, която ще водя, готово. Впоследствие се сещам, че е малко предвеликденско време и си казвам "брех, какви мили, работливи хора, ръсят радост и нов маникюр празнично".

Следващата събота бързаме, защото знам, че закъснението е ваучеропагубно. Пристигаме съвсем навреме и гледаме... на нейл бара няма никой. Две продавачки от близък щанд ни казват, че маникюристите няма да идват, почивка са.
......
Представете си как се почувствах. Вдигнах телефона и много вежливо съобщих на безименна невежлива леля, че имам записан час и съм учудена от ситуацията. Безименната невежливост троснато ми заяви, че със се объркала, защото те няма да работят до вторник. Даде телефона на безименния господин, който ми заяви същото с тон "Лелеее, каква си овца, ти не разбра ли, че ние почиваме и не работим". Да, леко побеснях и не заради грешката, а заради свинското отношение. Естествено, поисках си парите обратно и отказах услугите им, за което господинът ми нареди да отида на място във вторник, за да сме говорели.

Халал да са им петте ваучера, с които щяха да си осигурят минимум три постоянни клиентки като начало. Добрата реклама е най-бързият път към срива на всеки продукт/услуга, на който нещо му липсва.

# 564
SoulMate ,ужасно отношение. Sick

# 565
  • София - Дианабад
http://www.myoffer.bg/offers/1-noshtuvka--i-zakuska---za-2-chove … a-29-vmesto-60lv- - да си напиша положителната оценка  Peace

Ходихме за Великден, хората ни посрещнаха като вип клиенти - с трите деца ни настаниха във фамилна стая, в която имаше всичко необходимо за семейство с деца - спалня, бебешко легло, фотьойли, бар-плот, хладилник, микровълнова. Самото място е много подходящо - затворен комплекс с тревичка. Децата на домакините не спряха да развеждат моите из кътчетата за игра. Другите стаи са двойни с баня. Имат тераса и щори. Ако търсите спокойствие, определено ще ви допадне Peace.

# 566
Здравейте, някой дали знае стационарен номер на студио САВАНА???

02 419 3147      Борово

Peace Много благодаря:)

# 567
Да си повторя питането за MyOffer, преди да им пиша гневно:

Закупих ваучери миналата седмица, платих ги и сега уж трябва да се покажат в профила ми, но там излиза: "Все още не сте закупили ваучери" ???...

# 568
goris, благодаря, че писа. Би ли ми казала как ви таксуваха? А обичайната цена на фамилната стая каква е? Защото аз търсих в нета и намерих цена на двойна стая 40 лв. Благодаря ти.

# 569
  • София
Да си повторя питането за MyOffer, преди да им пиша гневно:

Закупих ваучери миналата седмица, платих ги и сега уж трябва да се покажат в профила ми, но там излиза: "Все още не сте закупили ваучери" ???...

Ами най-добре се свържи директно с тях!  Peace

P.S. Имам Ваучер за Бона Деа за една от първите им промоции http://www.888.bg/offers/detail/expired/4065 Гледам го и не мога да се начудя кое струва 75лв?!  ooooh!

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 16:57 от kashmir

Общи условия

Активация на акаунт