Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 8

• 61 817
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Аааа аз да доуточня - 10ина са всичките Joy .
Shellac - 3: розов (тип паста за зъби Мечо Пух), розов (тип Цикламен маркер) и черен (тип Вампирско парти). Който ще ходи да дрънне един телефон и евентуално да уговори удължаване на срока на ваучера.
Иначе имаха локални промоции - козметични (кислородна мезотерапия за почистване или подмладяване - 25 лв) и за коса (терапия + сешоар - 12-15 лв).

# 616
  • София
Някой ходил ли е на подстригване и сешоар в салона на Капанов в хотел Даунтаун от офертата на Грабо -  да каже мнение  Praynig

# 617
Мами, наскоро попаднах на някакъв нов сайт, който сега дава награди при записване, ето тук:
http://happydeal.bg/

Дават от прахосмукачките, дето чистят сами, стискайте ми палци! Simple Smile))

# 618
Здравейте,
Някой да е попадал скоро на активна оферта за фотоепилация в София?

# 619
Аааа аз да доуточня - 10ина са всичките Joy .
Shellac - 3: розов (тип паста за зъби Мечо Пух), розов (тип Цикламен маркер) и черен (тип Вампирско парти). Който ще ходи да дрънне един телефон и евентуално да уговори удължаване на срока на ваучера.
Иначе имаха локални промоции - козметични (кислородна мезотерапия за почистване или подмладяване - 25 лв) и за коса (терапия + сешоар - 12-15 лв).

Здравей, кога си ходила,че се интересувам от мезотерапията на промоцийка:)

# 620
здравейте момичета,
да ви питам, някой ползвал ли си е ваучер от колектива за почистване на дома, ама не първата сделка с Fresh&Clean (които минаха през всички сайтове) или както там бяха, а от една втора, която пуснаха по едно време през март. Омека Мениджмънт е фирмата, която извършва почистването.
Обясниха ми, че мобилната им бригада била 5 човека и супервайзор, та ми е интересно дали ще е по-добре от всичко, което прочетох досега или не.
Имам час записан за следващия четвъртък, ама ако имате лоши впечатления, може и да се откажа.

# 621
Здравейте, Simple Smile

Харесах си един хотел в грабо - White Fir, имаме ли информация за него Simple Smile
Цената е добра и на снимките изглежда чудесно!

Благодаря !!!!!!!!!

# 622
Да дам малко отзиви за използвани ваучери.
Маникюр в Савана- много доволна ,хубаво оформени нокти,добре ми почисти кутикула,малко масаж,кремче всичко както си трябва.
Гелиш в Сасси-много зле.Маникюристката е много приятно момиче,но не става.Половината нокти са ми изпилени накриво,кожичките ми ги ряза(по-скоро накъса ooooh!) при това на сухо,че не можело да се мокри с нищо преди Гелиша.Лошо поставен лак,дори крем не ми сложи,за масаж да не говорим.С две думи никога не бих платила за това ,което направи.Накара ме и да я чакам за да изпуши една цигара.В салона се пуши на врата,която обаче е затворена Laughing
Избелване на зъби във Vision-dental studio-Много съм доволна.Д-р Алексиев е млад, много  учтив и работи с желание.Обясни ми всичко много точно,имаше търпение да ми отговори на хилядите въпроси,които зададох.През цялто време беше много внимателен.Хигиената в клиниката е на ниво.И не на последно място имаше много хубава усмивка с  хубави бели зъби  Wink Пак бих отишла там.
Езиков школа Омега-много доволна.7 човека сме в група,приятна учителака,няма разлика в отношението към това,че съм с ваучер.
Подстигване в Бона Деа-там повече няма да отида,не е моя салон и не се харесвам как ми направи косата.Много е писано за тях за това съм лаконична.
За сега се сещам за тези.

Имам и ваучер за Почистване на дома от Райт Клин,но за месец май.Ако са идвали вече при някой моля да сподели да знам какво да очаквам

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 17:07 от naddi

# 623
здравейте моля за отзиви ако някой е ходил в този ресторант http://grabo.bg/sofia/opitaite-turska-kuhnia-hapnete-i-piinete-z … sto-za-40lv-0qwm3      извинявам се ако сте го коментирали

# 624
Здравейте, Simple Smile

Харесах си един хотел в грабо - White Fir, имаме ли информация за него Simple Smile
Цената е добра и на снимките изглежда чудесно!

Благодаря !!!!!!!!!

Хотелът е добър, по думи на мои приятели. Но се обади на рецепция да питаш за цени за датите, които те интересуват. Wink

# 625
Не са просто клюки, а самата истина, мъж и жена са (Nail bar Bebals), пред мен много пъти му е викала "мъжа ми".  Laughing
И другата истина е че сайта МyOffer.bg е техен (по скоро на мъжа й, който е имал някакъв програмистки стаж преди време), решили да си направят сайт за оферти понеже виждали "колко лесно и много се печели от тях"!  Joy Ако видите адреса на "офиса" при Контактите на сайта ще се убедите.  Laughing

Петифурче, доколкото разбрах двамата са семеен комплект (ма това са клюки). Както и да е, не можах да оценя услугата и няма да мога да преглътна неприязънта си, за да седна за маникюр. Радвам се, че ти си доволна  bouquet
............

# 626
здравейте моля за отзиви ако някой е ходил в този ресторант http://grabo.bg/sofia/opitaite-turska-kuhnia-hapnete-i-piinete-z … sto-za-40lv-0qwm3      извинявам се ако сте го коментирали
 понеже виждам че има още два интересни ресторанта като сръбският от колектива и раманая от деалс и понеже имаме годишнина кой ще ми препоръчате от трите.благодаря предварително

# 627
  • София

Наистина много неприятно се е получило при теб!!! Rolling Eyes Но и самата собственичка- Беба, при която вече ползвах един от ваучерите и съм много доволна от работата и, ми каза, че този въпросния господин все нещо не доглежда и води немърливо графика (един чичко, който по скоро прилича на охрана от соца)... Иначе усугата е добра,  и то много добра по мое мнение, това го казвам предвид, че аз съм от  най-претенциозните клиентки.  Mr. Green
Жалко обаче, че комуникацията там куца...
Петифурче, доколкото разбрах двамата са семеен комплект (ма това са клюки). Както и да е, не можах да оценя услугата и няма да мога да преглътна неприязънта си, за да седна за маникюр. Радвам се, че ти си доволна  bouquet

Честно, съмнявам се да са "семеен комплект", предвид отношението на маникюристката към въпросния чичко, но не в това е проблема...а и още по-жалко говори това за тях-те помежду си нормално не общуват, а какво остава между клиентите!
На твое място също бих се чувствала обидена и бих постъпила подобно на теб, защото може да работят добре в салона, но хората не са им овци, за да си позволява някои техен представител да се държи така грубо и без елементарни познания по бизнес комуникация!

# 628
  • София
Здравейте,
Някой да е попадал скоро на активна оферта за фотоепилация в София?
Ето тук -http://www.lapni.bg/offer/140/ВИЕ-ПОЖЕЛАХТЕ-60-отстъпка-за-IPL-фотоепилация-на-подмишници-в-салон-за-красота-BELIZE-само-за-10лв   Офертата е от днес и вече я купих.Мисля,че имаше доста доволни. Simple Smile

# 629
Момичета, някой да даде отзиви за салон Съни, става дума за следните оферти:

http://www.lapni.bg/offer/103/77-%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%82%D1%8A% … %B0-7%D0%BB%D0%B2 и оферта за коло маска на цяло тяло.

Общи условия

Активация на акаунт