Трима братя, три сестри......

• 82 788
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Да и аз така мисля. Гледах го до средата в Нетфликс, но мисля да му дам пак шанс по БТВ.

# 556
Аз гледах първите няколко епизода, но ми липсваха комедийните елементи от първия сезон и самата музика. Много ми беше странно, а го чаках с нетърпение. Все пак ще гледам, ако наистина го пуснат по нашите телевизии.

# 557
Здравейте! Записвам се в темата за любимия си латино сериал. Вече съм жена над 30, а очите ми се насълзяват, като си спомня с  какви моменти свързвам този сериал. Едни прекрасни, безвъзвратно заминали години. Фенка съм на Франко и Сара. Говоря испански, но чакам по БТВ да тръгне, защото имам уговорка с приятелки да гледаме заедно и да коментираме.

Между другото, ако не сте гледали Телемундо версията, снимана в Америка, е много добра. Не колкото тази, но е супер интересна. Сюжетът на моменти има разлики, но се придържа. Актьорският състав е много добър също. Tierra del Reyes. Римейк досега не ме е грабвал

# 558
Тъмно всичко, странно развитие на героите, някои сменени.. сега ще се понапъна да догледам...но не гарантирам.
Hands Plus1 Въпреки изброените недостатъци го довърших докрай. Не съм много очарована,но заради сантимента към първия сезон и  готиния Марио Симаро Simple Smile го изгледах.И отново ще го гледам по нашата тв,дано да ми хареса повече,защото  има обещание и за трети сезон...Което е нормално предвид отворения финал на настоящия втори.
Марио в едно от последните си интервюта намекна,че вече се готви продължение,но повече подробности не може да издаде засега.По-късно и Данна Гарсия  потвърди думите му.
Освен посоченото в цитирания пост ,и новото поколение актьори,децата на Рейес-Елисондо, не са от класата на старите" ястреби".Липсва им нещо,талант ли,присъствие ли ,страст ли ...не знам,но нещо не достига ,за да ме приковат  1 час пред екрана.

# 559
silveto_  гледала съм римейка Tierra de Reyes. Страшно много ми хареса. Любимци ми бяха Самуел и Андрея.
За сезон 2 на Трима братя три сестри ще си призная че го гледах но само заради трите двойки от 1 сезон. Любимци ми бяха Сара и Франко. Децата на братята не ми попаднаха особено  незнам защо не ме грабнаха. Може би защото са нови лица не сме свикнали да ги гледаме може би.
Но ако има 3 сезон ще ги очаквам с нетърпение дано този сезон наблегнат на трите двойки Оскар-Химена  ; Норма-Хуан и Франко-Сара. Защото в 2 сезон наблягаха повече на новото поколение и те останаха доста назад което според мен беше грешка.

# 560
Да, и на мен не ми беше особено интересно. Но от друга страна от продукцията сигурно искат да привлекат и младата аудитория, на която ще е по-интересно да гледа млади артисти, а не любовта между хора на възрастта на родителите им. Като си спомня, когато вървеше сериалът за пръв път аз бях на около 10, а при следващите излъчвания малко по-голяма и ми бяха интересни трите двойки, а не толкова връзката на Габриела с Фернандо. Така, че от тази гледна точка е нормално да се набляга на децата им, колкото и да не ни се иска.

# 561
Много любим мой сериал, Сарита и Франко ми бяха толкова на сърце Heart....Но уви, тази магия, която носеше тогава този сериал, в сезон 2 я няма или поне аз не я открих.

# 562
  • Дубай
Сериалът основно ни привлече с трите двойки Елисондо-Рейес, а във втори сезон като цяло не се обръщаше такова голямо внимание, затова и интересът не е толкова голям. От друга страна пък, Сц са искали да покажат развитието им като семейства и да привлекат по младите хора, но май нямаше този ефект.

Между другото за феновете на Майкъл Браун, препоръчвам ви https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&ur … r0wQW-vVyF4rXv9mZ, който е много динамичен и пълен с обрати,Майкъл е все така секси, че даже и повече от ТБТС... Състои се от два сезона.

# 563

БТВ Лейди  пусна анонса за "Трима братя,три сестри 2", People Dancer на 0,45  мин.

# 564
Надявам се да е истина и да се случи много скоро http://tvnovellas.blogspot.com/2023/04/3_28.html

# 565
  • Дубай
Надявам се да е истина и да се случи много скоро http://tvnovellas.blogspot.com/2023/04/3_28.html
Аз пък не! Смятам, че тотално ще се изчерпят

# 566
Здравейте, първия сезон беше уникален, тогава бях още дете на прага на юношеството 😄 По онова време пускаха много интригуващи латино сериали. Изобщо в днешно време тотални бози или някакви недомислени и оперирани творчески напъни по тв...Та очаквам го втория сезон по бТВ лейди, да видим...
А дали може да се гледа някъде онлайн бТВ лейди на живо, или пък качени епизодите след излъчването?

# 567
Повторенията на епизодите ще са на следващия ден от 9 часа сутринта по BTV Lady.

# 568
# 569
Прекрасна Данна Гарсия

Общи условия

Активация на акаунт