Трима братя, три сестри......

• 82 786
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • Down south
Надявам се да е истина и да се случи много скоро http://tvnovellas.blogspot.com/2023/04/3_28.html
Аз пък не! Смятам, че тотално ще се изчерпят
Вече се изчерпаха.

ПП За почитателките на Mario Cimarro
"Los Herederos del Monte"

# 571
Прекрасен тандем. Който съвсем скоро ще го гледаме на екран.

# 572
Сара е съкрушена, след като преди години Франко я изоставя, без каквото и да е обяснение, и отглежда сама двете им деца Габи и Андрес. Дълги години тя вярва, че Франко я е напуснал заради любовта си към певицата Росарио Монтес, но дори не подозира каква е истинската причина за потъването му вдън земя.

Въпреки че нямат наследници, Химена и Оскар са се превърнали в доказани имена в модния бранш и представят колекции в Милано.
Оскар обаче има грях към любимата си – в миналото той е имал извънбрачна връзка с Ромина, която му е родила син Дуван. Оскар дълбоко съжалява за забежката си, която може да му струва брака и щастието, а амбициите на властната Ромина обещават да превърнат живота им с Химена в ад.

С годините любовта между Норма и Хуан е станала още по-силна и изпепеляваща.
Двамата живеят в пълна хармония и отглеждат тримата си синове – големият Хуан Давид и близнаците Ерик и Леон.
 Мистериозно престъпление обаче ще наруши семейната им идилия...

# 573
Днес Марио Симаро май има рожден ден.

# 574
  • София
Според мен е на котката. Марио е зодия близнаци мисля. Май беше роден на 01.06.

# 575
Карамельо котаракът има РД. Grinning

# 576

Благодаря.

Прекрасните братя Рейес

# 577
Марио и Данна

# 578
Марио изглежда страхотно на тези години!

# 579
Тази сцена помни ли я някой? Колко съм се смяла когато Хуан  изхваща по бели гащи Оскар и Леандро. Joy Joy

Новото поколение Рейес-Елисондо.
Хуан и Норма със синовете им

и Сарита и Франко с децата им Габи и Андрес.

Blush И Данна  изглежда много добре по последните снимки.Сравнително по-слаба е от времето когато снимаха втория сезон.

# 580
Здравейте, момичета а знаете къде може да се гледа първи сезон с превод? И колко бяха епизодите от първия сезон?

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 16:20 от Poli_tod

# 581
Здравейте, момичета а знаете къде може да се гледа първи сезон с превод? И колко бяха епизодите от първия сезон?

В първият сезон са 188 епизода. Има ги във videoclip.bg

# 582
  • Галифрей
Здравейте 😘 Намерих ви ❤Миналата година гледах откъси в ютуб, за съжаление не е същото 😭 Радвам се,че го пуснаха  у нас с бг аудио. Само на мен ли ми изглежда по-мрачно? Лиспва ми малко хумора. Близнаците са ужасни.
vikkory да помня го 😂 те двамата бяха също в Жената в огледалото ( там играеха повече  полувината актьори от трима братя,три сестри. Липсваха само Норма,Хуан,Франко ) 😂 и там бяха смешни.  Леонардо бе беше отрицателен и гаден и бе бивш мъж на Лусмила ( Сарита) .
Любима моя сапунка, добре,че наскоро я гледах отново,че сега са изтрили част от  епизодите 😭

# 583
Не успях да гледам първия епизод снощи покрай мачовете. Най-вероятно ще си го дърпам от Арена/Замунда и ще го наваксвам когато мога, че вечерно време изникват други неща.

Ама като обърнах два-три пъти да проверя как е, въобще на бях впечатлен от дублажа, който са направили. Нямах особена надежда, че ще е същия както преди, все пак минаха 20 години, ама никак не ми звучеше "естествен". Струва ми се, че все едни и същи 5 човека озвучават целия БГ пазар и то все по-зле и по-зле. Как е възможно всички дублажи от 90-те и 2000-те да бяха толкова готини и пасващи, а през после 10 години нито комедийни, нито криминални, нито сапунени да звучат прилично.

# 584
  • Галифрей
И на мен много не ми допада дублажът, те са страхотни бг актьорите но повечето гласове не съвпадат на персонажите. Само на  Татяна Захова ( която дублира Росалио и Норма) отива най-много за Росалио. Не са ги подбрали хубаво.
В първи сезон ролите озвучаваха : Ева Демирева, Здрава Каменова, Кирил Бояджиев, Ангелина Славова, Радослав Рачев, Сава Пиперов.

Във втори сезон дублажът е от : Татяна Захова, Мина Костова, Емил Емилов,Виктор Иванов и Петър Бонев.

Общи условия

Активация на акаунт