Трима братя, три сестри......

• 82 778
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Аз за разлика от на повечето гледащи, много харесах епизода с малки критики. Това, което не ми харесва е мрачното заснемане. Може би това са някакви нови и модерни техники, за мен са дразнещи. От към сюжет и актьорска игра първи епизод беше страхотен.
Липсва ми дон Мартин в оригинал. Не ми харесва, че са сменили актьора и, че са променили образа му.
Песента в тази новата версия е страхотна.
Имам предложение за трети сезон - Светли тонове, много любов между братята и сестрите. Може да се върнат от злодеите от първи сезон. Динора се появява от някъде и тормози тайно семейство.Да върнат и всичките комедийни герои.

# 586
Аз изгледах 1 епизод и много ми хареса. Държите постоянно в напрежение и си мислиш какво следва след това. Гласовете на актьорите също ми харесват гласът на Хуан един мъжкарски. Но се съгласявам с повечето от вас че осветлението е леко тъмно може такива да са новите камери.
Музиката към сериала също много ми хареса, така леко подправена. Ако някой я има моля нека сподели линк към нея. Предварително благодаря.

Заповядайте 1 епизод с БГ.
 https://m.ok.ru/video/6579938658908?fbclid=IwAR1rmTFinWxyk_C2ZTx … aLXONZc014NlrAFWo

# 587
  • Дубай
О, Динора беше страхотна... Самата актриса си изпълни ролята брилянтно,но тя май умря в първи сезон.
Дон Мартин е култов от първи сезон, беше голяма скица.

Ето Ви и песента.

# 588
О, Динора беше страхотна... Самата актриса си изпълни ролята брилянтно,но тя май умря в първи сезон.
Дон Мартин е култов от първи сезон, беше голяма скица.

Ето Ви и песента.

Благодаря за линка

# 589
  • Галифрей
Сезонът почва добре но не ми харесва, как се по развиха нещата. Не съм го гледала целият сезон бяха откази в ютуб,имаше епизоди които нямаха  английски субтитри и аз така по слух и малко знания на испански по разбирах 😂
Сега като вече е преведен да видим.
Но има отворен край за сезон 3. Дали ще направят?

# 590
  • Дубай
Сезонът почва добре но не ми харесва, как се по развиха нещата. Не съм го гледала целият сезон бяха откази в ютуб,имаше епизоди които нямаха  английски субтитри и аз така по слух и малко знания на испански по разбирах 😂

Някъде бях чела че се обсъждал и трети сезон, но според мен си е излишен. Какво още ще покажат.

# 591
Сезонът почва добре но не ми харесва, как се по развиха нещата. Не съм го гледала целият сезон бяха откази в ютуб,имаше епизоди които нямаха  английски субтитри и аз така по слух и малко знания на испански по разбирах 😂
Сега като вече е преведен да видим.
Да ще има 3 сезон в едно интервю Марио Симаро, Данна Гарсия и Лорена Меритано(Динора) казаха , че ще има нов 3 сезон но подробности не издадоха, казаха че когато имат повече информация ще съобщят на феновете.
Аз много се радвам че планират 3 сезон, надявам се тогава да наблегнат повече на трите двойки-Норма, Хуан, Франко, Сара, Оскар и Химена.

Епизод 2 с БГ
https://m.ok.ru/video/6584180148828?fbclid=IwAR0a-OMNMVHtSpBG93w … C9LhE7KgfY&__dp=y

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 09:47 от azisiq

# 592
на мен втори сезон ме хареса след като се появява Франко. Страхотен актьор е

# 593
  • Галифрей
А да и на мен. Хареса ми как развиха образът му. Няма да издавам спойлери , какво става с Франко за които още не са го гледали 😁❤
Дразни ме,че прецакаха образите н Хуан и Оскар.

# 594
2 сезон ми харесва  , но не крия че ми липсва Франко без него като че ли сериала Не е пълен. Любимата ми двойка са именно Франко и Сара. Надявам се скоро да се появи.
Сара и Норма

# 595
Нови на Данна Гарсия

# 596
  • Дубай
Прекрасна е!

# 597
  • Галифрей
Много е красива! Толкова е мъничка,нежна 😘 Изобщо не й личи,че е на 43 прилича на 25 годишна девойка ❤
Ся гледам с нея “ Каква красива любов” 😘  За съжаление не са го излъчвали у нас и гледам епизодите в ютуб, тъпо е че дори го няма с ае субс. Разбирам тук там какво какво говорят но не много. 😭
Много ми иска да го излъчат у нас дублиран, сериалчето е готино ❤

# 598
Дана е на 45 и изглежда великолепно.

# 599
Ох и аз позагледах първия епизод преведен. Направи ми впечатление дядото, не само, че не мога да го възприема, ами и с тези негови сънища... Иначе си го пускам, но не гледам кой знае колко внимателно. Гласовете са странни (говорителите на репликите) 🙄 А големият син на Хуан и Норма много ми харесва 🤤

Общи условия

Активация на акаунт