Трима братя, три сестри......

• 82 775
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Галифрей
Без да искам съм написала 43 😂 сори.

Да Хуан Давид е готин, малко е наследил от чичо си Франко да  хлътне по Росалио 😂
Поне едно от децата им да е свястно. Братовчедите ( децата на Сарита и Франко) също са свестни.
Толкова много герой и само 6 човека дублират.

# 601
Без да искам съм написала 43 😂 сори.

Да Хуан Давид е готин, малко е наследил от чичо си Франко да  хлътне по Росалио 😂
Поне едно от децата им да е свястно. Братовчедите ( децата на Сарита и Франко) също са свестни.
Толкова много герой и само 6 човека дублират.

Гласът на Хуан е ужасен, не стига че изглежда като варварин, но и изказа му е страховит.  Сладур е Хуан Давид, но ако лапне по тая бабка ще се нервирам....Laughing
Забравил съм вече какво е ставало в 1 сезон, но знам, че беше любимият ми филм и се връщам към детските си години като го гледам сега. Артистите са доста запазени за 20 години. Дядото беше по-як предишния сезон...

# 602
  • Галифрей
Е да и беше най-смешният образ. Сменили са актьорът,би трябвало Дон Мартин да е доста по възрастен. Хорке Као играеше в първият сезон, ся човекът е на 79.

Ако не се лъжа слуха ми по памент мисля,че Петър Бонев дублира Хуан и още други. Когато дублираше в Бруклин 99 много повече му сливаше с персонажите. Бг актьорите са страхотни,просто не са ги подбрали правилно. Харесвам много гласовете на Емил Емилов и Татяна Захова, на някой им паства но не на всички.

Първи сезон си го спомням,защото го гледах отново в началото на годината 😁 Явно сценаристите за забравили от къде  тръгнаха тримата братя. На Хуан му се наложи бързо да порастне, сами деца без нищо и станаха пекари. Честни,трудолюбиви. Беше им станал и като баща и когато загубиха сестра си това ги смаза.. Хуан и Оскар си промениха плановете за отмъщение когато се влюбиха,бяха готови на всичко за Норма и Химена. Оосбено когато Оскар не издържаше,че сестрите трябваше да сетят в къщата с злодея Фернандо само заради майка им и дядо им. Тогава майка им бе сляпа и се държеше ужасно с тях. Когато Фернандо нападна Химена, Оскар разбра и пристигна през нощите нашамари  го искаше и да си вземе жената. Беше силна сцена.
Когато отвлякоха Хуан и Динора го измъчваше, в акъла му беше как да се измъкне с Рут и да се върни при Норма. Колкото и да не харесваше Габриела я спаси, докуцвайки с патерици само заради жена си и сестрите й.

# 603

Стоп кадри

Любимата ми двойка

Нямам търпение и Франко да се върне така целия екип ще е пълен.

Красивата Наташа Клаус.

# 604
И аз започнах да го гледам, макар че не бих казала, че ми е супер интересно. Близнаците не са ми симпатични, особено единият има вид на сериен убиец. Grinning Дана (45) е прекрасна, времето никак не й се е отразило и малко стои като гадже на синовете си. Joy Паола (43) не е мръднала грам за 20 години, като момиченце е, каква леля може да бъде на тези големи мъже. Joy Единствено при Наташа личи малко отпечатъкът на времето, но тя е и най-възрастна (48). Росарио също е добре, в тяло е топ, но в лице не ми допада, много ми е остра и ръбата. Мъжете остаряват добре. Simple Smile Ще дам шанс на сериалчето.
Някой, който вече е гледал на испански, може ли да ми пише на лично кой е убиецът? Благодаря. Kissing Heart

# 605
  • Галифрей
Добре ще ти напиша.

На мен Ерик и Леон ми приличат на 30+ годишни биячи от мафията. 😁 Чудя се от къде са наследели тази противност и са пълни отрепки.

# 606
Добре ще ти напиша.

На мен Ерик и Леон ми приличат на 30+ годишни биячи от мафията. 😁 Чудя се от къде са наследели тази противност и са пълни отрепки.

Типични разглезени богаташчета.....

# 607
Няма ли да има тема за новия сезон?
Иначе малко като индийски сериал, толкова години по - късно , а има повече музика и озвучаване от колкото реплики🤷♀😅 На Оскар и Сара най им личат годините , любимия ми Оскар направо на дядо прилича 😂

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 13:30 от puppylover

# 608
Добре ще ти напиша.

Може ли да го напишеш и на мен ! Благодаря!

# 609
Добре ще ти напиша.

Типични разглезени богаташчета.....
Вярно,че са разглезени.
Но не са толкова лоши ,а по-нататък стават даже симпатични,не се настройвайте толкова негативно към тях. Blush

Младоженците от първи сезон Joy Франко и неговата г-жа Едувина.
Нещото,което най-много ми липсва във 2 сезон е лекото чувство за хумор,който правеше толкова свеж първия сезон.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 21:20 от vikktory

# 610
  • Галифрей
Да Ерик и Леон не са толкова лоши колкото изглеждат, ще се променят 😀❤ Аз харесвам повече Ерик.
Хаха да 😂 Страхотно меме са 😂😁🤭 и на мен ми лиспва хумора и веселата музичка. Прилича на някаква криминална семейна драма. Оскар имаше чувство за хумор,липсва ми да пуска шегички и батко му да го гледа лошо. Знам тогава са били младежи но все пак.

# 611
Хахаххх,дааа,и аз много се забавлявах с вечните спорове между Оскар и Хуан.
Особено с любимата таратайка на Хуан,която двамата му братя безуспешно се опитваха да разкарат,а той не даваше косъм да падне отгоре й.
Joy Joy

https://youtu.be/eW4coqycs_E

# 612
мен ми е мъчно за Химена. Не заслужава това, което Оскар й причинява

# 613
  • Галифрей
Да той не е мъжа който беше в сезон 1. 😭 Никога не би направил това. Да изневери и да има дете от тази лудата. Жал ми е момчето. Горката Химена
Ол да таратайката на Хуан never forget 😁 Лиспва ми всички как се биеха 😂

# 614
Бе тоя Гюнтер много странен, има тип на убиец, ако не се опита да убие моя красавец...

Общи условия

Активация на акаунт