Трима братя, три сестри......

• 82 754
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Наистина е малко като индийски сериал - едни погледи, малко забавен каданс и една музичка... Joy И едни натокани мадами (Данна и Паола) като топ модели са майки и лели на 20-годишни магарета, пак като при индийците, все едно са ги раждали на 5. Супер безумно е, но евала, че са се мумифицирали така красиво. Grinning
А Марио има бебе в живия живот, а в сериала още малко и дядо ще го направят. Grinning

# 616
  • София
Наистина е малко като индийски сериал - едни погледи, малко забавен каданс и една музичка... Joy И едни натокани мадами (Данна и Паола) като топ модели са майки и лели на 20-годишни магарета, пак като при индийците, все едно са ги раждали на 5. Супер безумно е, но евала, че са се мумифицирали така красиво. Grinning
А Марио има бебе в живия живот, а в сериала още малко и дядо ще го направят. Grinning
Ами той човекът си е на години. Ако си бяха родили с първата му жена, щеше да има доста големи деца. После Наталия роди 3 деца от новия си съпруг. Неговият тип е висока, мега слаба блондинка, но имат хубава химия с Дана Гарсия, която е миньонче.
Аз нея я следя от 98 мисля, играеше в Жестока любов, беше много хубава. В този сезон най-малко я харесвам, прекалила е и изглежда подута.
Още не съм гледала новите епизоди /гледах отчасти по групите като излезе и в Нетфликс, но не ме заинтригува/....събирам вашите впечатления да го пусна и доизгледам.
Не харесвам Хуан Давид, дърво е, както и братята му. Но и в живота е така, топ родители, не толкова впечатляващи деца.

# 617
  • Галифрей
От грима и светлината. Дразни ме този фон. На моменти  е тъмно изглежда така сякаш Хуан и Оскар са си правили ботукс 😂
Поне Хуан ще е млад готин дядо 😆

# 618
И на мен Дана ми изглежда подута. Най-хубава ми е Химена, както и Наташа също е остаряла хубаво, но към Химена имам симпатии 😍 Колко бе хубаво да я гледам в "Жената в огледалото" 🤗

# 619
  • София
Химена не е мръднала. Бях чела интервю с Дана Гарсия, където казва :"Нека сме честни, единствената, която се е запазила перфектно е Паула Рей".
Кажете, момичета, понеже на мен тази история ми е любима, гледали ли сте оригиналa Las aguas mansas. На мен ми беше любим и така се зарадвах, че промениха историята и сериалът стана по-атрактивен.

# 620
Да, за Химена времето наистина е спряло. Да сподели тайната това момиче, как го прави?!?Като момиченце на 20 е. Simple Smile
Дана си е слагала хиалурон в устните и може би ботокс в лицето, излишно е било, но пак е хубава.
А Марио Симаро и Наталия Страйгнард бяха толкова сладки в "Жената на моя живот", жалко, че бракът им не издържа. Но той има вид на нелек характер. Иначе не знам причината да им се разпадне връзката.
Относно децата - Наташа има 2 дъщери, едната от първия й братовчед (така четох Flushed), Паола има две момченца, а Дана - 1.

# 621
  • Галифрей
Паула Рей е прекрасна, любимка ми е когато я правеха да изглежда “ грозна” в “ Жената в огледалото” пак си беше красива и сладка.

# 622
Другото, което ми направи впечатление е облеклото им. Хуан е по потник, сина му вечеря със дебелото яке, а вътре гори огън.
А иначе този Оскар кога е изневерил - в първия сезон ли е било или просто сега го дават.

# 623
  • Дубай
Оскар не са го давали в първи сезон да изневерява... Най-вероятно е станало след  края на първи сезон, която нишка просто подхванаха за по-голяма драма.
А иначе и аз смятам, че Паола е запазена най-много, като разбира се и Дана и Наташа не и отстъпват.

И още една силна жена от сериала, Лорена Меритано.
https://www.btv.bg/seriali/zvezdi-ot-serialite/lorena-meritano-b … vat-zavinagi.html

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 10:11 от I.V

# 624
  • Галифрей
В сезон  1 не е изневерял не беше такъв човек,сега са го добавили за по драматично. Преди 12 години нещо явно се ядосал и за една нощ спал с тази лудата. И сега има таен син, но пък постъпката му го разкайва.

# 625
  • Дубай
В сезон  1 не е изневерял не беше такъв човек,сега са го добавили за по драматично. Преди 12 години нещо явно се ядосал и за една нощ спал с тази лудата. И сега има таен син, но пък постъпката му го разкайва.
Мхм, но предвид чувствата, които все демонстрират на голяма любов ми е чудно, какво го е подтикнало толкова на изневяра.
Близнаците и мен не ме кефят, но Хуан Давид вече е друга бира...Дано не се вземе с Росарио обаче...

# 626
Паула Рей е прекрасна, любимка ми е когато я правеха да изглежда “ грозна” в “ Жената в огледалото” пак си беше красива и сладка.

😍
Колко ми се ще Лейдито да го повтори 😀

# 627
  • Дубай
Да, беше хубав сериал жената в огледалото. Много хубаво послание носеше, че вътрешната красота е най важна.

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 14:16 от I.V

# 628
  • Галифрей
Да ❤Това беше целта на огледалото.  Хулиана трябваше да премине през какво ли не за да разбере,че трябваше да бъде да себе си и да бъде такава какво си е. Маркос си обикна нейните качества и същност ❤
Дано пак да го повторят,любим сериал 😘❤
Ако трябва да избирам между Оскар и Маркос. Избирам 100% Маркос 😁❤

# 629
  • Дубай
Подарявам ти го Маркос😉, лично аз от братята бях луда по Франко ♥️та и сега скоро много ме впечатли в "The marked heart"

Общи условия

Активация на акаунт