Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 30 220
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Ами то хубаво да се игнорира, но с тези емотикони и удебелени букви се набива на очи. Вече наистина започвам да си мисля, че упражнява психо атака срещу "фенките на Бихтер". Mr. Green

Благодаря за страхотните снимчици.  Hug
Ааа, не  Mr. Green
Това било
 "опит да привлека  агресията  и простотията на някой от феновете на Бихтер  ,за да оставят другите  на мира"  tooth

@Дари@, да ти е жива и здрава, да те слуша много и много да те радва   bouquet

# 211
# 212
@Дари@ ДА ТИ Е ЖИВАИ ЗДРАВА ЩЕРКАТА И МНОГО МНОГО ДА ВИ РАДВА

# 213
# 214
  Тя го притиска много,натриса му се буквално,иска да живее във фантазията си,стига до там да си проси целувка,някак неестествено ми се вижда всичко,нейната работа е насила хубост иска да стане.Бихтер никаква любов не е убила в зародиш,то няма такава,нито пък е прекъснала целувка,чакана от двамата,то толкова изнасилена работа,че думи нямам  Whistling
  Много егоистично я дават да подхожда,нетактично и агресивно.

Много съгласна!  Stop 

# 215
  • БГ
Дарика - благословено да е християнчето ти!
Да расте здраво и пъргаво дете,да се радва на безгрижно детство
и да има много късмет в живота!

Не считам,че действията на Нихал са "притискане",тя просто иска да сбъдне момичешките си мечти.За разлика от бих Нихал няма опит.Това е първата й любов и вероятно копнее да усети всички нейни проявления,когато влюбените се държат за ръце,разменят си нежности и т.н.
Нихал е толкова чиста в помислите си,че чак ми дожалява за нея като знам какво я чака от
"милата й и загрижена за нея" майка!

Nihal e умно момиче и макар да вижда и разбира,че нещата са малко пресилени в техния годеж,не иска да излезе от приказката която си е създала за красивия принц и принцесата с влюбеното сърце

Славена Peace  както винаги намерила е точните думи! Naughty

# 216
Nihal e умно момиче и макар да вижда и разбира,че нещата са малко пресилени в техния годеж,не иска да излезе от приказката която си е създала за красивия принц и принцесата с влюбеното сърце

То тук много ум не се иска, за да се "видят" тези неща..........  Tired Но-прави сте-липсата на опит и силното желание си казват думата-толкова да искаш нещо,че сам да си повярваш..............  Thinking

# 217
Блус за двана

/Иля Велчев/

Танцувам блус,

любовен блус,

за двама блус - тъга и прошка.

Ти си вечната жена,

въздух и вода - моя душа.

Ангелско лице!

Ангелска усмивка!

Като в стар измислен филм, сега,

ти склони глава на мойто рамо.

Не говори.

Танцувам сам - макар и с теб!

Танцувам блус,

прощален блус,

за двама блус - любов и всичко.

Ти си моята лъжа,

мъгла и дъжд, моят въпрос.

Огън ще остане

и ще ни гори.

Като за последен път те моля,

ти, склони глава на мойто рамо.

Не казвай нищо.

Танцувам сам, макар и с теб!

# 218
   За момиче с липса на какъвто и да е опит се държи доста нападателно и помислите й относно Бех не са никак чисти,но това е в реда на нещата.Само дето не се вписват в досегашния й образ.Тя частта с държене на ръце хич не я интересува,директно към къщата в Рива искаше да отидат,така че толкова с невинността й.Оттук нататък тя също влиза в битката и ако досега беше въвлечена в интрига,отсега ще бъде главно действащо лице,неподлежащо на ничий контрол. Тази рязка промяна в нея обаче ми се струва нелогична,това е една от недомислиците на сценаристите,толкова рязък завой в поведението ми е много странен,то хубаво искаш някого,ама чак пък толкова-все едно са ти донесли куклата и нямаш търпение да й се нарадваш,че от радост чак да я направиш на парцали.
  Славена-много хубав текст на песента на "Диана Експрес"   bouquet
  biskit   bouquet

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 14:10 от charovnica

# 219
   За момиче с липса на какъвто и да е опит се държи доста нападателно и помислите й относно Бех не са никак чисти...

smile3508 Чаровница те и моите към Бех хич не са чисти /невинни/ Twisted Evil,камо ли неопитната Нихал... Mr. Green
А какви ли помисли има мама Бихтер newsm78

# 220
 Shocked Shocked Shocked Чаровница-а извън снимачната площадка дали е такава?  Mr. Green
Или ходи закопчана с "девствен пояс"......?   #Crazy

# 221
Дари , Честит празник !да ти е жива и здрава красавицата , много поводи за радост и гордост да ви носи !

А на нея пожелавам слънчево и безгрижно детство и весели игри !

# 222
    То на Бихтер е от ясно по-ясно какви са  Crazy Като и на всички негови фенки  Embarassed
    Просто много рязък ми се вижда този обрат в поведението й,това е ,иначе нищо не казвам  Peace  От момиче,което е ранимо и крехко до жена,готова на всичко-много светкавичен преход и то без участие не другата страна,всичко става само в нейната глава  Rolling Eyes
    biskit-извън снимачната площадка не знам,не я познавам ,за да твърдя каквото и да е ,но чак девствен пояс- не сме в рицарските времена ,а само в 21-ви век   Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 14:20 от charovnica

# 223
real inima ,  Heart Eyesблагодаря ти за хубавите думи , мила ! Трогна ме , наистина ! newsm51

dterziiska ,  newsm51! Пак си ни украсила подобаващо ! Hug Е , кажете сега , какви точно помисли да имаш към наш хубавец ! Crazy
На мен също промяната ми дойде твърде рязка , но може би е отново акцент на сценаристите - реши момичето изведнъж да стане голяма , че да е достойна мома за батко си ! Peace
Иначе  , аз и преди време питах защо за едни и същи постъпки , едната нарекаха с какви ли не имена , пък за другата нямало нищо лошо ! Ама не ми отговори никой ! newsm78

# 224
Аз пък си мислех, че ако наистина си добър артист и се вживяваш в ролята си, значи и в живота си същия-   Crazy Като Бихтер-толкова е развратна, че и извън филма продължава и не се спира......   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт