Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 30 220
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Да, точно така права си! Съгласна съм!
Но според мен това умишлено са го направили точно по този начин, защото ако това нейно поведение беше поднесено като следствие на проявен интерес и ухажване от негова страна, зрителят наистина би могъл да повярва, че в техните взаимоотношения се заражда истинска любов. Но не това е целта на сценаристите според мен, те умишлено подчертават такива детайли, за да не оставят съмнение, че през цялото време героят бехлюл води война между разум и чувства.

Твоите предположения са без логика .
Бехлюл е показан ,като женкар -всеяден на жени и отдръпването  му от Нихал е показател за ,че Бехлюл изпитва НОВИ ЕМОЦИИ.
Той се страхува от  близост с Нихал ,не защото не я желае като всяка красива жена  ,а защото не се чувства  готов  за това ,което очаква  Нихал - любов /а не просто секс,което обикновено  той прави/

# 241
  Ако един мъж те желае,все още не означава,че те обича,но след като сте били вече заедно,преродила си го,показала си му истинската любов и т.н. и пак не те желае-определено нещата мнооого куцат или казано по-просто- хич ги няма.

# 242
charovnica ,ако той е импотентен,а тя фригидна,какво става... #Crazy newsm78 newsm78

# 243
charovnica ,ако той е импотентен,а тя фригидна,какво става... #Crazy newsm78 newsm78
 Отиват на терапевт да видят къде им е проблема   Joy  В краен случай има Виагра,Левитра,Циалис,както и комбиниран продукт за двата пола-все нещо трябва да помогне  Joy
   Това  е изцяло в кръга на шегата-при жената проблемът е сто процента психологически,при мъжа-около 80 процента,така че както обикновено проблемът за всяко страдание и болест   е в нас,в психиката ,душите и мислите ни. И ако и двамата имат проблем,то всъщност проблемът е във взаимоотношенията и връзката им,преглътнати и премълчани неща,които обаче тормозят човека и не му дават мира и се проявяват така.

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 15:05 от charovnica

# 244
Бехлюл е женкар, това е нелечимо и изведнъж.........О, не!Той изпитва "нови емоции"..........  smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImao

# 245
 Подкрепям абсолютно  Hug
  gospojata  Hug
  Честно да си призная аз също имах съмнения дали Бех не заобичва Нихал като любима,но все повече се убеждавам,че онова,което ще се породи у него няма да има нищо общо с нея самата,а с чувството за вина,дълг,търсене на изкупление,спасение и прошка-на самия него към себе си. След това ще се включат и други фактори,които ще направят тази връзка просто удобна.

charovnica, по повод допълнението ти...
Абсолютно е така. От началото до края на връзката му с Нихал, той води борба със самия себе си. Неговото внимание е изцяло погълнато от собствената му болка. Времето не му стига, както и липсата на желание, да обърне внимание и да се запознае с личността, жената Нихал, като един от основните мотиви за това е, фактът че той влезе емоционално обременен и притиснат от обстоятелствата в тази връзка.

# 246

Тези сега от къде са ? Чок гюзел , дет се вика ! Crazy

biskit , ми иначе трябва да полудеем , мила !  bouquet

Slawena ,  Heart Eyesвиж сега - това  ,че сме си поръчали основното , не значи ,че не можем да гледаме менюто ! Особено след Великденските пости ! Wink Joy
Пък и аз нали вече съм обвинена във всички земни грехове , поради пристрастията ми , така че ....

# 247
Бехлюл е женкар, това е нелечимо и изведнъж.........О, не!Той изпитва "нови емоции"..........  smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImao

Със сигурност  професионалистки ,мръсници,кучки и други  обиграни каки  не могат да го изненадат с  НИЩО НОВО за него. newsm78

# 248
  То като гледам и Нихал не изостава много и тя няма с какво да го изненада,ако му се дърпаше можеше и да е различно,а тя му се бута в ръцете.
  leonoel-отново съм абсолютно съгласна с теб.Не само емоционално обременен,но и Нихал не му дава въздух да си поеме,да се отърси и да се "запознае" с нея,но както каза gospojata-това е защото може и да избяга,ако се опомни,та поради тази причина желязото се кове ,докато е горещо  Joy

# 249

gospojata  Hug
  Честно да си призная аз също имах съмнения дали Бех не заобичва Нихал като любима,но все повече се убеждавам,че онова,което ще се породи у него няма да има нищо общо с нея самата,а с чувството за вина,дълг,търсене на изкупление,спасение и прошка-на самия него към себе си. След това ще се включат и други фактори,които ще направят тази връзка просто удобна.

charovnica ,  Hug това спомняш ли си преди колко теми го изказах като теза ! Peace И тогава бях гледала само няколко от клипчетата с двамата . А , след като изгледах докрай всичко ( може би 2 епизода ми се губят ! ) , мнението ми се потвърди категорично ! Peace

# 250
Нихал  се "навира" с наивитета и любопитството на дете, а не като  познатите му мръсници

# 251
 silvia_maria, мила наясно ли си с понятия "секс", "страст", "любов" или само си чела за тях в нета, а може би и малко филмчета си гледала? Laughing

# 252

Със сигурност  професионалистки ,мръсници,кучки и други  обиграни каки  не могат да го изненадат с  НИЩО НОВО за него. newsm78

ooooh! ooooh! ooooh! Спри се моме....

# 253
 gospojata  Hug Да,помня и се оказа права,аз също от гледаните клипчета с тях имах чувството,че него всъщност го няма,а след като тези моменти се наместиха из сериите,мнението ми се потвърди изцяло. Все пак той ще се постарае за Нихал,но не заради нея самата,а заради гузната си съвест и за да направи чичо си щастлив.
  Едно наивно дете не казва категорично,че иска да остане насаме с него,поне аз си мисля така,да не говорим,че няма никакво притеснение у нея,при все че това  е първият мъж в живота й,който желае толкова силно.Изведнъж стана мега-гига уверена в себе си ,как се получи това-за мен е направо необяснимо.

# 254
silvia_maria, мила наясно ли си с понятия "секс", "страст", "любов" или само си чела за тях в нета, а може би и малко филмчета си гледала? Laughing

Ето  филма  БиБ /ромео и жулиета/ ,който гледат фенките на Бихтер

Бехлюл е прелъстил 57 жени ,но Бихтер не е прелъстена,защото -Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл не пожела да избягат заедно,но не защото не я обича,защото Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл изневери на Бихтер в къщата,но не защото си е плейбой а,Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл е изоставил 58 жени ,но Бихтер не е изоставена ,а е страхлив,защотоБихтер каза ,че обича нея
Бехлюл казва ,че обича Нихал,но лъже ,защото Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл не желае Бихтер да се връща в къщата,но лъже,защото Бихтер каза ,че обича нея......
Бехлюл казва на Бихтер ,че никога няма да е с нея,дори да не е с Нихал,но Бихтер каза,че обича нея
Бехлюл и казва ,че никога не я е обичал,а е било страст между тях,но  Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл не желае да е с Бихтер и след като семейството го отхвърля,но Бихтер каза ,че обича нея
Бехлюл не и спасява живота дори с лъжа,но Бихтер каза,че обича нея

А всички се съгласиха ,че Бихтер  има нужда от помощта на психиатър или психоаналитик

Общи условия

Активация на акаунт