Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 30 199
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Бехлюл да обича когото си иска, Бихтер да следва сърцето си- лошо няма, но това, което правят под носа на всички и мястото на което го правят- идва малко в повече дори и за доста разкрепостеното ми мислене.
Що не вземат да се изнесат и да разчупват някъде другаде рамките на живота, който живеят?
И между другото- вещицата фирдевс страшно ме кефи... Mr. Green

# 466
На Бехлюл не може да му се отрече, че даде всичко от себе си, за да направи годежната нощ на Нихал незабравима. Колкото можеше разбира се. Не само липса на чувства към настоящата му годеница не му позволиха да я целуне. Тук нещата са комплексни. Та тя до вчера му е била сестра...Наистина му трябва време, за да я възприеме като жена най-малкото. Едва тогава идва ред на чувства.
Бихтер изобщо няма да я коментирам. С това криене по ъглите не заслужава хабенето на думите.

# 467
  Как според вас се превключва,когато имаш чувства към друг? Е те това е много интересно-за мен няма как да се случи,чувства не изчезват току-така. А Бех-гоолямо старание му хвърли,няма що,направо още малко и щях да повярвам   Laughing
  Само да вметна-той свири в салона за себе си и своите чувства,мислейки за Бихтер,ако така някой се старае за мен или се бърше след целувката ми,мерси  Stop ,по-добре без него.  Още повече,че всичко това Нихал го вижда -че него го няма и че всичко е насила,но продължава да се надява,да иска...

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 22:42 от charovnica

# 468
Привет! Интересно ми е какво значение има къде се любят Б и Б? Грехът си е грях навсякъде, независимо къде го правят.  Wink  А Бехлюл чак си избърса устните като го целуна Нихал. hahaha

# 469
Привет! Интересно ми е какво значение има къде се любят Б и Б? Грехът си е грях навсякъде, независимо къде го правят.  Wink  А Бехлюл чак си избърса устните като го целуна Нихал. hahaha

Значение няма, и в двата случая са жалки, но толкова ли ниско са паднали - да не могат да овладеят чувствата си, като имат предвид, че са в къщата?

# 470
bubblehead     bouquet  Това е право в целта!
Чаровница,не знам как ще прозвучи-за жалост четенето на един текст (визирам поста си,който следва) не е като да чуеш всичко с интонация на гласа и най-искрено се надявам да не го приемеш като заяждане и остро изказване   bouquet
Не мога да приема такава подлост и лицемерие,каквото всички видяхме тази вечер.Наскоро прегледах началото на филма-еп 1.Бих-нежна и невинна,чиста...Начина,стандарта на живот сега я промениха.Позьорството,перченето,стойките,който чупи  ooooh!  Има страст между тях,но смятам за егоистично да си семеен,да спиш в едно легло с половинката си и да не даваш на любовника си глътка въздух и да искаш едва ли не да спре да живее и все да ти е под ръка.Аз не бих дебнала така някой,ревност-да,ще има,но нейното е болест за мен.Егоизъм е и да натопиш невинни хора,за да спасиш кожата си-визирам сестра и.Страх е да обвиниш др хора за собствените си действия.Спасява си кожата тя.А Бех бил страхливец.И той е един "мъж",та.....Аз ако постъпя така,както тя прави,значи трябва да съм загубила до край уважението към себе си и самочувствието си на човек на първо място.А ако Бех правеше така и висеше на терасите да гледа в нейната спалня?
Неморална постъпка от двамата.Заради Аднан,който им дава всичко,заради Бюлент,който е дете и понякога и казва "мамо",заради всички останали.За мен и двамата са като крастави и само гледат да си начешат крастата и на др ден ни лук яли,ни мирисали.....Извинете за сравнението.
ПАК казвам на всички: МОЕ ВИЖДАНЕ НА НЕЩАТА НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ И НЕ ЗАДЪЛЖАВАМ НИКОЙ С МНЕНИЕТО СИ! ВЯРВАМ,ЧЕ РАЗБИРАТЕ   Hug

# 471
Моите впечатления от серията...
Това, което ме зарадва - отсъствието на Бешир в днешния епизод Wink
Това, което ме впечатли, на което веднъж charovnica беше обърнала внимание... това, че Бех и Бих се усещат от разстояние.. Докато тя гледаше от прозореца, той вдигна очи да я търси там.
Криенето на Бих по ъглите настина си е до известна степен недостойно за нея, но предвид състоянието, в което се намира я оправдавам.
Относно факта, че вече преминаха всякакви граници съм съгласна с момичетата, които твърдят, че си е вид падение и до голяма степен наглост от тяхна страна, но когато те връхлетят такива чувства и емоции, наистина губиш връзка с кораба майка и нищо, абсолютно нищо няма значение. Мисля, че това могат да го разберат само хора, които са го преживели, аз съм една от тях, ето защо не съм потресена като повечето тази вечер  Shocked
А относно просията на ласки от страна на Нихал тази вечер... на мен лично по-жалка ми се видя от Бихтер.

# 472
  Как според вас се превключва,когато имаш чувства към друг? Е те това е много интересно-за мен няма как да се случи,чувства не изчезват току-така. А Бех-гоолямо старание му хвърли,няма що,направо още малко и щях да повярвам   Laughing
  Само да вметна-той свири в салона за себе си и своите чувства,мислейки за Бихтер,ако така някой се старае за мен или се бърше след целувката ми,мерси  Stop ,по-добре без него.

Виж сега, чаровница, според мен критерият за това как се е представил Бехлюл е Нихал. Нихал доволна ли беше- да, Нихал грееше ли от щастие- да. И сутринта се събуди с усмивка. Е, каменната къща й я отказха, но това е съвсем разбираемо.

# 473
 Само да вметна-той свири в салона за себе си и своите чувства,мислейки за Бихтер,ако така някой се старае за мен или се бърше след целувката ми,мерси  Stop ,по-добре без него.  Още повече,че всичко това Нихал го вижда -че него го няма и че всичко е насила,но продължава да се надява,да иска...
Ама ти и мислите ли взе да му четеш?  Laughing Laughing Laughing Ееее, вече те признах. Wink
Знам, знам - погледът му го показва. Whistling

Бехлюл да обича когото си иска, Бихтер да следва сърцето си- лошо няма, но това, което правят под носа на всички и мястото на което го правят- идва малко в повече дори и за доста разкрепостеното ми мислене.
Що не вземат да се изнесат и да разчупват някъде другаде рамките на живота, който живеят?

bouquet

# 474
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.

Джордж Гарлин
Рай

Сред черната пустош
на изпепелената гора
щастлив съм, че те имам,
че съдбата ни събра.
От твоя смях щастлив съм,
от твоя слънчев подлед,
от сладките целувки,
ухаещи на пролет,
от думите ти нежни,
изречени с любов -
вечно да ги чувам,
на всичко съм готов.
Ако сме двама в ада
дали ще разберем
или че рай това е
със теб ще се кълнем.
Раят е където
се намираш ти.
Защо ми е небето?
Защо са ми мечти?
Ти си ми реалност.
Ти си ми една.
Ти си нежна ласка,
ти си топлина.
Обичам те такава,
каквато си сега.
Недей да се променяш,
ти слънчева жена.
Обичай ме, мисли ме,
изгаряй като мен
в любовен пламък двама
да бъдем всеки ден.
И никой да не може
интрига да посее
в добрия огън злото
зад нас да си изтлее.

# 475
  Как според вас се превключва,когато имаш чувства към друг? Е те това е много интересно-за мен няма как да се случи,чувства не изчезват току-така. А Бех-гоолямо старание му хвърли,няма що,направо още малко и щях да повярвам   Laughing
  Само да вметна-той свири в салона за себе си и своите чувства,мислейки за Бихтер,ако така някой се старае за мен или се бърше след целувката ми,мерси  Stop ,по-добре без него.

Виж сега, чаровница, според мен критерият за това как се е представил Бехлюл е Нихал. Нихал доволна ли беше- да, Нихал грееше ли от щастие- да. И сутринта се събуди с усмивка. Е, каменната къща й я отказха, но това е съвсем разбираемо.

Какво разбира Нихал от тези неща, че да не е доволна? На нея й трябва много малко в момента, за да се задоволи и да бъде излъгана. Бедната малка наивничка.

# 476
Не ви ли е интересен "Чичко Паричко",дето  предпочита да си гледа през розовите очилца,че по-хубаво се вижда.Заслужава внимание като персонаж.

# 477
Е Бихтер като ги разбира   тия работи  и като емного сигурна че Бехлюл я обича защо се крие иги дебне ,защо не позволи да я целуне  . Да Нихал е наивна и то много и в интерес на истената засега тя  енай излъгана

# 478
Еднаква, различна, ярка, цветна, недоразбрана, силна, извисяваща, вдъхновяваща, задоволяваща, открита, преоткрита, раждаща, прераждаща, умираща, възкръстваща, обладaваща, забранена, неизчезваща, трагична, героична, истинска, прикрита, разкрита, невинна, греховна, платонична, пленителна, обсебваща, чувала съм да й казват Любов
 Hug  Hug  Hug
За всички, които са преживели такива чувства и емоции   bouquet

# 479

Aма ти сериозно ли вземаш това за критерий? Че тя е щастлива,ако той само отрази самият факт,че съществува,което означава,че се старае непрекъснато.За него това беше едно досадно задължение,нищо повече.
   Снежка,според  теб в салона за Нихал ли свиреше-със затворени очи и без да я поглежда? Няма нужда да чета мисли,някои неща се усещат.  Погледът му не го издаде,по-скоро липсата на същия  Wink

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 23:16 от charovnica

Общи условия

Активация на акаунт