Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 28 936
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • Асеновград
Not Approved,charovnica,loca,  абсолютно съгласна съм с вас  Hug
Относно отдаването духом- това се усеща Peace

# 601

Това, че предават хората около себе си няма нищо общо с любовта. Да, те са двама грешници, но грешници, които се обичат. Когато има любов друг свят не съществува. В своя си свят те са си просто двама влюбени, в другия са безсрамници и подлеци.
 И в сблъсъка между тези два свята се състои трагедията за всички,без изключение.
  Красиии    Hug

# 602
Постъпката на Бихтер и Бехлюл в снощната серия беше изключително грозна... чак не ми останаха думи да я опиша.  ooooh! Бихтер започна да затъва много, по своя вина. До преди два дена казваше на Бехлюл, че трябва да побърза със сватбата. Така го изпитваше, наблюдаваше реакциите му, но той й отвърна подобаващо. Въпреки, че изпитва влечение към нея, той беше готов да я загърби... но както винаги, егоистката Бихтер не му позволи това. С постоянните си намеци, че я обича и не може без нея, тя го преследва, като сянка му е... Вече тотално се е побъркала - да ходи да ги наблюдава, дори счупи саксията, за да не се целунат. Коя е тя?!? Ако не е на издръжка при Аднан, Бихтер е едно нищо. В къщата си има всичко необходимо, за да е щастлива. Това, че не обича съпруга си е друг въпрос, но щом иска да живее като принцеса, ще трябва да се жертва. Жертва се, разбира се... с колко зор отиде в леглото на Бехлюл, не е истина...  ooooh! Тук също създава много лошо впечатление, отиде при любовника си, каза му, че го обича и започна бурна вечер... Не ги ли е срам? В съседната стая е майка й, Бюлент, Нихал, Аднан са в къщата.  ooooh!  Shocked  Sick И само колко доволна беше в банята... трябва да се срамува, че прави такива неща, а тя усмихната до уши и пей сърце. Поне малко срам да има... "Скъпи, добро утро...", а след малко звъни на Бехлюл, че иска да го види.  #Crazy Егоизъм има във всеки, но той не бива да се проявява с цената на всичко и всички, както прави Бихтер. Тя наклевети собствената си сестра, само за да се измъкне от кашата, която самата тя е забъркала...

Sylvia Hug Hug Hug - страхотен пост!Споделям мнението с малки допълнения!

Направо се смях като даваха Аднан блаженно спящ,Нихал - гледа пръстена и усмихната щастливо... А онези двамата се въргалят обзети от похот и страст....Срам Embarassed Embarassed Embarassed и несравнимо нахалство и предателство към онези двамата,които нищо не подозират,а и през ум не им минава,че това може да се случи в собственият им дом.

Как да наречем този акт в музикалната стая - любов?Съмнявам се...Просто Бех не може да си позволи да прави същото с Нихал,ако можеше едва ли щеше да бъде с Бихтер.
И друго си мисля - ето двама души - БиБ,които по волята на съдбата са "прибрани" или подслонени по разни причини в един спокоен дом,хората от семейството ги обграждат с обич и доверие,обезпечават ги материално максимално и какво правят тези две персони?!?!?! Няма да ги квалифицирам,за да не предизвикам гнева на "постоянното присъствие".

А за това ,че Нихал беше така доволна и показваше Бех като трофей - е ми той си е ТРОФЕЙ - коя ли мацка не го сваля щом го доближи,съученичките й изпаднаха в екстаз като го видяха на бала,славата му на плейбой е неговото второ "аз".

А за постъпката й към Пейкер - просто нямам думи - да постъпи така с бременната си сестра.Изобщо не й пука,че може да предизвика здравословни проблеми на Пейкер.Постъпи с нея точно както Хилми.
Явно нищо друго за нея няма значение освен да е с Бех и е готова да прегази всеки и всичко в името на тази цел! Отвратително!
Вие сте на ход,ама да знаете ,че съм разпънала чадърчето,леко с доматките,че са скъпи ...Laughing Laughing Laughing

Напълно съм съгласна с вашето мнение.

# 603

"ПОСТОЯННОТО ПРИСЪСТВИЕ"/много ми хареса СИЛВИЯ Hug

УСЕЩАНИЯТА ви как точно се случват.

1.получавате факс от-ГОРЕ
2.сънували сте го
3.спирате звука  на ТВ и гледайки пантомима си фантазирате

Трябва да се направи анкета :

Как усещат/четат/ мислите на Бехлюл  фенките на БиБ/ромео и жулиета/

1.Бихтер му ги казва Joy
2.
3.
4.

очаквам предложения

# 604
И в сблъсъка между тези два свята се състои трагедията за всички,без изключение.

Така е Peace, прекалено е висока цената, аз не бих платила такава цена, но разбирам защо те я плащат Hug

Под отдаване БиБ може би имаш предвид -под наем
 и то само на тялото

За отдаване духом Бехлюл така и не е отдавал на Бих/ако греша припомни ми/

Ммм добре, както кажеш. Съгласна съм с всичко, което написала, даже и с това което още не си  Mr. Green

# 605

Под отдаване БиБ може би имаш предвид -под наем
 и то само на тялото

За отдаване духом Бехлюл така и не е отдавал на Бих/ако греша припомни ми/

Ммм добре, както кажеш. Съгласна съм с всичко, което написала newsm78
  bouquet

И аз те обичам Hug

# 606
  • ... да усещаш мириса на море ...
Боже, как успяхте да изпишете толкова много, да знаете че не съм чела назад  Stop

Жалко е за Бехлюл - 2 годежа и двата насила. Първия път сам опита да избяга от чуствата си към Бихтер, сгодявайки се за Елиф, сега точно поради споделеноста на тези чувства, се опитва да се спаси с Нихал... Една сцена ми направи впечатление: когато Дениз гледаше снимката на Нихал и Бехлюл, след като излезе от стаята и загаси осветлението, от това ли, от рамката ли, но снимката потъна в мрак, остана да свети само рамката, сякаш за тези двамата няма общо бъдеще...
Първата целувка м/у Нихал и Бехлюл (в дискотеката) - и то "на пук на някой" (сцената с избърсването на устните въобще няма да го коментирам, ужасно е!). Бехлюл така се стресна и може би за първи път си даде сметка, че сгодявайки се, от него няма да се иска само да "обича' Нихал, както той си знае и разбира, а и че Нихал ще има някакви очаквания от него, като мъж. И след това когато бяха в кабинета по музика, отпращайки я, той дори не успя да отговори на нейното "обичам те". Сцената на свирещия Бех, гледащата го с любов Нихал и надничащата Бихтер, беше доста изразителна, но продължението... Жалко за Нихал, жалко за Бехлюл, ... жалко за Бихтер...
Малко да ви върна назад, към края на предния епизод: Когато честитеше на Бех, Бих повтори неговите думи от годежа му с Елиф. Как тълкувате това, като напомняне и заяждане от нейна страна, или че тя самата е усетила вече как се чуства той и по този начин му се извинява? (Ако вече сте коментирали този въпрос извинете - като се върна ще прочета...)

# 607
Таралежка-смислен, интелигентен пост! Hug Hug HugКрадеш ми мислите-от началото до края............  Wink   bouquet

# 608
 tara_lezhka-повторените думи от годежа с Елиф  бяха израз на споделеност на усещанията и на двамата-нямаше зяждане или нещо такова,в никакъв случай  Peace  Те са двете части на едно цяло,това е  Heart Eyes
  Това с рамката и на мен ми направи впечатление-пред тях има само мрак,така го тълкувам аз  Peace
loca-аз също разбирам защо я плащат  Peace

# 609
Направо съм потресена от някои от коментарите  Shocked Shocked Shocked

Милия Бехлюл Бихтер го принуди да си легне с нея  Laughing Mr. Green Жив да го ожалим направо  Laughing Mr. Green Той е виновен толкова, колкото и Бихтер. Ако не й отвръщаше на целувките и я беше отблъснал е друго, но той си действа според чувствата. Докато с Нихал си личи,че е изнасилена работата.. Как си избърса устата след целувката й, не знам тя как не се усети,че нещата не са много нормални в тяхната връзка Thinking Както казва Бехлюл живота е пред тях  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 610
  • Асеновград

УСЕЩАНИЯТА ви как точно се случват.

1.получавате факс от-ГОРЕ
2.сънували сте го
3.спирате звука  на ТВ и гледайки пантомима си фантазирате

Трябва да се направи анкета :

Как усещат/четат/ мислите на Бехлюл  фенките на БиБ/ромео и жулиета/

1.Бихтер му ги казва Joy
2.
3.
4.

очаквам предложения

Хаха,щом казваш, и на мен не ми остава друго,освен да се съглася с теб  Laughing Пък това, какво е в моята глава, и какво виждам и усещам, няма как и ти да го промениш. Уважавам всяко мнение, но без обиди и подигравки Peace

# 611
Да,м........голям "живот" ще пада.................. Laughing Laughing Laughing

Как усещат/четат/ мислите на Бехлюл  фенките на БиБ/ромео и жулиета/

То май, ти не можеш да четеш-това за присъствието беше написано от di_ni, но продължавай да се радваш-и ти си към него-плещиш глупости до след полунощ-сигурно тогава си заета с "пантомимата"..........  Tired

# 612
  • Асеновград
За рамката и друго ми направи впечатление- как само гледаше снимката Дениз, някак с неодобрение  Peace

# 613
Даммм, Thinking Бихтер изнасили Бехлюл в музикалната зала,защото той хич не искаше,макара да е ''Винаги готов'' да изнасили мама Бихтер.Нихал и тя насила го целуна,натиска му се,хваща го за ръка/все още не и за друго място Embarassed/...Ей милия жив да го оплачеш,секстормоз от дамсаката част на фамилията #Crazy,защото ако можеше и Фердито щеше да го напъпли. Crazy...А дали Дениз и тя няма мерак за младо и русо пък бил той и Бехлюл newsm78

За мен на този етап Бихтер е любимата,Нихал непорочната годеница.С едната страстите и действията са неконтролеруеми и обсебващи,докато другата я пращат да спи и да се радва на пръстена Mr. Green.

# 614
ако можеше и Фердито щеше да го напъпли  . Crazy...

Е, не!Тази дума ме разби-  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт