Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 28 978
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Дай да се разберем мен ли ще коментираме или филма ?
Коментираме филма,а другото е само една констатация,която обяснява защо така яростно ме нападаш. Честно казано нямам намерение да влизам в конфронтации или да засягам някого.  Peace
     Просто ми  е интересно как,за да защити виждането си даден човек  е способен да изопачи фактите.Но това вероятно е в реда на нещата,защото и те подлежат на тълкувание.

# 631
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Whistling

dterziiska
, newsm10 newsm74

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 14:07 от Slawena

# 632
Спукана и е работата на Нихал тогава,  даже и ЧУВСТВАТА В ГАЩИТЕ на Бехлюл не и откликват! hahaha
   Joy hahaha Joy
   mimata67-благодаря  Hug
   malina40-защо някой върши нещо -това  е интересното и стига само единият виновен.Любовта не е оправдание за нищо,тя е само един мотив,как не се схваща разликата,не знам.

Любовта била вредоносна аномалия,идеализирана от елементарното масово съзнание  ooooh!-като се пишат такива откровени тъпотии,без извинение,няма как езикът ми да не бъде остър.Обичта е постоянството на любовта-почетете малко преди да пишете безсмислени глупости.

Много силни думи никой тук не пише тъпотии.Всеки казва това което мисли и не е нужно да бъдета така нападателна спрямо другите хора.Това вече ми идва твръде много и аз мога да обиждам и още как...но преди всичко трябва да се мисли,а не да се
 реагира така бурно и безотговорно спрямо тези които не харесва Бихтер,както съм аз от началото на филма.Едва ли с обиди ще успеете да убедите някой да промени своите възгледи.
Ами ако имаме един такъв казус, че ако човек изневери, предава другия, а ако не изневери - предава себе си? Как да отсъдим тогава? Коя подлост е по-страшна, по-тежка - към другия или към самия себе си?

# 633

Жалко е за Бехлюл - 2 годежа и двата насила. Първия път сам опита да избяга от чуствата си към Бихтер, сгодявайки се за Елиф, сега точно поради споделеноста на тези чувства, се опитва да се спаси с Нихал...

Много ми харесаха думите ти,Таралежка.Точни и ясни мисли.Права си /не цитирах целия пост,за да не става прекалено дълго/.

Това с идването на любовта,случая Нихал ми е неприемлив.
Бехлюл - 'Нихал,скъпа,момент да изч***м мащехата ти, и чак после ти си наред да те обичам.Обещавам.'.

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 08:34 от Not Approved &

# 634
   Тук говорим за едно обощение и ще цитирам пак:
  Любовта била вредоносна аномалия,идеализирана от елементарното масово съзнание  
  Това съм атакувала аз,а Вие си харесвайте,който искате,аз нямам намерение да променям предпочитанията Ви,но такива генерални обобщения няма как да подмина. Те не се отнасят за някой герой,а са една цялостна оценка за това чувство.Това,което съм написала,това мисля,реагирах твърде бурно,така е и е вярно,че трябва да се мисли,когато се пише,това се отнася за всички с пълна сила.

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 14:21 от charovnica

# 635
  Тук говорим за едно обощение и ще цитирам пак:
  Любовта била вредоносна аномалия,идеализирана от елементарното масово съзнание  
  Това съм атакувала аз,а Вие си харесвайте,който искате,аз нямам намерение да променям предпочитанията Ви,но такива генерални обобщения няма как да подмина. Те не се отнасят за някой герой,а са една цялостна оценка за това чувство.Това,което съм написала,това мисля,реагирах твърде бурно,така е и е вярно,че трябва да се мисли,когато се пише,това се отнася за всички с пълна сила.
Прекалено много натрапвате вашето мнение ,което никак не ми харесва.За последно се обръщам към вас и повече няма да чета постовете ви.Въпрос на интелект и възпитание.Помислете си добре върху думите ми,ако желаете разбира се...с нищо не искам да заангажирам вниманието ви ,нито пък вие моето.

# 636

Прекалено много натрапвате вашето мнение ,което никак не ми харесва.За последно се обръщам към вас и повече няма да чета постовете ви.Въпрос на интелект и възпитание.Помислете си добре върху думите ми,ако желаете разбира се...с нищо не искам да заангажирам вниманието ви ,нито пък вие моето.
 Добре,приемам критиката.За последно ще се обърна и аз към Вас-има цяла една религия,която  е базирана на Любовта и чийто празник ще честваме в неделя,ето защо такова определение и обощение е меко казано смущаващо. Осъзнавам,че се изказах крайно,всеки има право да мисли каквото иска и да споделя.

# 637
malina40    bouquet  
Аз това говоря от доста време-възпитание и интелекта са причина да не одобрявам низостта на Бих.Любов,любов,но е по-скоро обсебване на човека отсреща....Колко от нас искат такава "обич" от някой? Да следи,да лицемерничи-тя това прави пред Аднан,Нихал и Бюлент.Пред сестра си,която е майка и чака второ дете.Образът на Бих съчетава всички тези черти на характера,които аз ненавиждам в човек.За мен е наглост да се буташ в ръцете на мъж.Не Бех,а тя го търси,тя го съблазнява.Тя си вдига полата.Извинете за израза,но е така.Колко мъже ще устоят на хубава жена,която им се навира пред очите и ги предизвиква?  newsm78   Още в началото,преди да се случи нещо между тях,Бех и каза,че ТЯ го изпива с поглед.А не той нея.  Stop   Егоизмът и лицемерието и просто ме отвращават!

# 638
smile3501 smile3501 smile3501
Браво! Трябваше някой да го каже вече.

# 639

Много ми харесаха думите ти,Таралежка.Точни и ясни мисли.Права си /не цитирах целия пост,за да не става прекалено дълго/.

Момичета,току що си запазих среща в студиото.Измислих си новата татуировка - пета подред.
Бех+Бих=сърчице    Sunglasses
Това с идването на любовта,случая Нихал ми е неприемлив.
Бехлюл - 'Нихал,скъпа,момент да изч***м мащехата ти, след това няколко дни да съм щастлив с нея и чак после ще те обичам.Обещавам.Защо да бързам да те приемам за половинката си,нищо,че съм сгоден за теб,имаме цял живот пред себе си'.

Много си забавна........... Joy Joy hahaha Heart Eyes

# 640
Филма "Забранена любов" ,започна да ми прилича на  "Красавицата и звяра" но в обратен ред.
В приказката красавицата постепенно се влюбва в доброто сърце на грозника.
А БиБ Бехлюл се влюбва в красавица Бихтер ,но постепенно я разлюбва и се отвращава от нея ,защото всъщност тя се оказва чудовище

# 641

charovnica

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 642
Сред хилядите възхвали на любовта малко са трезвите оценки. Тя не е ли средство човек да си измие ръцете за това, което върши?
1. Оправдание за глупостта. Закичили се с онова " Любовта е лудост", влюбените не мислят трезво и рационално, идеализират или заклеймяват, логическото им мислене се притъпява или изчезва. Човек губи част от интелигентността си при любовта с всички вреди от това.
2.Оправдание за подлостта. " В любовта всичко е позволено" - значи можеш да използваш всякакви лъжи, измами и интриги, и ти е простено, щом си влюбен? Да отнемеш гаджето на приятеля си и да излъжеш, че си богат, примерно.
3.Оправдание за безотговорността. Влюбила се някоя лелка в някого, и това е предостатъчно, за да зареже дома, мъжа и децата си, съответно - и мъжът в това положение.

А не написахте ли точно Вие-семейната, че сте имали 13 годишна връзка с женен мъж?  newsm78
Що за лицемерие тогава?  Tired Или -дайте да се правим на "по-католици от папата"   Crossing Arms

# 643
malina40    bouquet  
Аз това говоря от доста време-възпитание и интелекта са причина да не одобрявам низостта на Бих.Любов,любов,но е по-скоро обсебване на човека отсреща....Колко от нас искат такава "обич" от някой? Да следи,да лицемерничи-тя това прави пред Аднан,Нихал и Бюлент.Пред сестра си,която е майка и чака второ дете.Образът на Бих съчетава всички тези черти на характера,които аз ненавиждам в човек.За мен е наглост да се буташ в ръцете на мъж.Не Бех,а тя го търси,тя го съблазнява.Тя си вдига полата.Извинете за израза,но е така.Колко мъже ще устоят на хубава жена,която им се навира пред очите и ги предизвиква?  newsm78   Още в началото,преди да се случи нещо между тях,Бех и каза,че ТЯ го изпива с поглед.А не той нея.  Stop   Егоизмът и лицемерието и просто ме отвращават!
Най-после един трезво мислещ човек...в този форум.

# 644
За това, че Бихтер не е алтруист две мнения няма, егоизмът й е явен. Проблемът между нея и Бехлюл /което той подчертава по-нататък в сериала/ е, че тя мисли и обича само себе си, а той се опитва буквално да жонглира в ситуацията и да не изпусне и съсипе крехката порцеланова кукла Нихал /на която целият свят е длъжен да трепери/, чичо си, защото му е длъжен за всичко и лудовлюбената Бихтер. Да, но накрая изпуска и тримата и наранява всички.  
 Момичета, мисля, че е излишно да спорим и да стигаме до конфронтации, интересни са всички гледни точки. На мен ми е много чудно как разбират някои от вас, че Бехлюл разлюбва Бихтер и се отвращава от нея. До края на филма няма такова нещо, къде го видяхте това? Ако актьорите могат да прочетат постовете ни, със сигурност ще сметнат, че не са играли добре, щом така тълкуваме играта им.
Чаровница, най-много харесвам твоят стил и начин на мислене, за което те поздравявам! newsm74

Общи условия

Активация на акаунт