... така, че спрете да се пънете. Не изпростява темата ми не знам кво... детската градина пасти да яде.
Осъзнайте се, че тема е заприличала на кокошарник....
Видях късно поста ти... 
...
-като се пишат такива откровени тъпотии,без извинение,няма как езикът ми да не бъде остър.Обичта е постоянството на любовта-почетете малко преди да пишете безсмислени глупости.
Май има дами ,които изпадат в бяс, ако другите не са на тяхното мнение.Само тяхното виждане е правилно,само те "разчитат" мотивите на филмовите герои,само техните аргументи са верните и изобщо само...техните мнения са валидни и то за всички.
и предлагам разходки на чист въздух за прочистване на мисли и чувства.Лично аз ви напускам,но.... до утре !
... така, че спрете да се пънете. Не изпростява темата ми не знам кво... детската градина пасти да яде.
Това е много важно. И според мен често се забравя. 
Написах условно фенклубове, но така или иначе, разделение си има и не мога да разбера защо, както и яростните нападки.
. Това е една емоция, който споделяме от 8 до 9 часа по БТВ, а после и във форума. Аз към кой клуб принадлежа...аз не знам - дали ще се намери някой да ме открехне ?! Това, че съм споделила, че разбирам действията на някой / не ги оправдавам/ не ме прави ничия фенка 
?!

. Това е една емоция, който споделяме от 8 до 9 часа по БТВ, а после и във форума. Аз към кой клуб принадлежа...аз не знам - дали ще се намери някой да ме открехне ?! Това, че съм споделила, че разбирам действията на някой / не ги оправдавам/ не ме прави ничия фенка 
?!
Няма фенклубове, разбира се, не съм твърдяла обратното. Има някакво разделение, което е непонятно за мен и т.н. Написала съм го ясно.
Препоръчани теми