Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 30 220
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Според анкетата всички са убедени ,
че Бехлюл изобщо няма  намерения за общ живот с Бихтер
 Joy

hahahaКак може да е страхлив човек,че не прави нещо ,
 hahahaкоето никога не е имал намерение да прави ???????????

# 181
 dterziiska   bouquet истинско удоволствие ми доставяте със снимките!
Благодаря и весели празници!

Емилка  Hug липсваше ми!

Nety44  :bouquet , vine de multe ori dacă! Hug Hug

# 182
Славенка , Терзийска ,  newsm51 newsm51 newsm51
След този светъл празник и поредната доза Къванч , не ми остава нищо друго , освен да ви пожелая лека нощ и татлъ сънища , дами !  Hug
Спорна и спокойна нова седмица ви пожелавам ! Не забравяйте , че ни предстои страстната седмица - време да пречистим и внесем покой в душите си ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 183
Госпожата  Hug лека нощ и хубави сънища!
Благодаря за голямото  ти и добро сърце!  Peace Hug

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 23:18 от real inima

# 184

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 23:50 от silvia_maria

# 185
Ти май не си гледала филма много внимателно.Забрави ли колко пъти Бихтер,беше готова и искаше да каже на Аднан? Едната причина,според мен,да не го направи,беше,че обича Бехлюл,а разбра,че той не е готов за това и не искаше да му навреди.

Ти го каза - искаше... но не каза, нямаше кураж. Смела е само на думи, но нищо повече. Ще каже на Аднан и какво? Не беше сигурна в Бехлюл, затова не каза... не беше сигурна, че дори да признае, Бехлюл ще бъде с нея.
Отдаването на двамата далече не е "скачане в огъня". Фразата означава да се жертваш за някого с цената на всичко, а в цялата тази работа аз жертва не видях.

Основната грешка на Бихтер е, че е твърде сигурна в "любовта" на Бехлюл към нея. Затова му говори, че той не може без нея, че я обича... но именно с това нейно поведение го кара да се отдалечава все повече и повече.

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 00:02 от _Sylvia_

# 186
Според анкетата всички са убедени ,
че Бехлюл изобщо няма  намерения за общ живот с Бихтер

Е,щом ще си говорим за анкетата...Как да отговорим за общия живот,при факт,че вече е сгоден за друга,отделно това,че сме гледали финала.Но пък виждам едни 74%,които смятат,че Бехлюл обича Бихтер.Нещо да коментираш за този %,виждам обичаш да боравиш с цифри,ама както на теб ти изнасят. Wink

Бехлюл към Нихал:

- Мило, можеш ли да играеш на криеница?
- Разбира се, любов моя!
- Тогава може ли да се скриеш, ама така, че да не мога да те намеря никога.

Joy Joy Joy А ти,Силвиа_Мариа,можеш ли да играеш на криеница,ама да се скриеш така добре,че да не можеш да намериш отново темата?  Laughing

# 187

Е,щом ще си говорим за анкетата...Как да отговорим за общия живот,при факт,че вече е сгоден за друга,отделно това,че сме гледали финала.Но пък виждам едни 74%,които смятат,че Бехлюл обича Бихтер.Нещо да коментираш за този %,виждам обичаш да боравиш с цифри,ама както на теб ти изнасят. Wink

Joy Joy Joy А ти,Силвиа_Мариа,можеш ли да играеш на криеница,ама да се скриеш така добре,че да не можеш да намериш отново темата?  Laughing

Пак погледни анкетата и  ще видиш,че само 35% смятат ,че Брхлюл ОБИЧА Бихтер,
Това ,че я желае е МНООООГО РАЗЛИЧНО
Та нали за това спорим тук от месец Само желание ли е или НЕЩО ПОВЕЧЕ

65% смятат ,че Бехлюл не обича Бихтер

преди  още да и е казал :ТИ СИ ИСТИНСКА ДЪЩЕРЯ НА ФЕРДЕФС

Може би някои форумки трябва да се замислят дали БиБ/ромео и жулиета/ не   е само в лудата глава на Битер /а то станало и заразно

А това ,че прогонвате всички други анти фенове на Бихтер се усложнява моята работа
Как сама да успявам да опонирам за всичките 65% които гоните.?
Опитах се да привлека  агресията  и простотията на някой от феновете на Бихтер  ,за да оставят другите  на мира ,НО НЕ newsm78
 hahahaТака ,че мила Not Approved ,с голям ангажимент ме товарите .
Поканете  някои да се върнат ,много ще ме улесните

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 02:41 от silvia_maria

# 188
  • Пловдив

Добро утро.

# 189
# 190
хубави снимчици

# 191
Добро утро!
Влизам в темата и какво да видя-   ooooh! все същите постове на едно същество, което подскача и вряка като обезумяло..........  Tired    Rage Rage Rage Banghead tantrum bash
Жалко, че смислените коментари на другите потребители се губят в морето от едни и същи плоски и глуповати фрази и "доводи".........
Убедих се, че единствения начин е да се игнорира-няма друго спасение!  Crossing Arms

# 192
Ами то хубаво да се игнорира, но с тези емотикони и удебелени букви се набива на очи. Вече наистина започвам да си мисля, че упражнява психо атака срещу "фенките на Бихтер". Mr. Green

Благодаря за страхотните снимчици.  Hug

# 193
# 194
 Hug

Епизод 116
Бехлюл и Нихал признават за годежа си пред журналистите. Бихтер се държи грубо с Фирдевс. Бюлент е недоволен, че го пренебрегват заради годежа. Катя е разочарована от отношението на Саит към нея. Нихал настоява с Бехлюл newsm78 да започнат да се държат като истинска двойка. Всички се надяват Бешир да се върне обратно на работа в къщата.

Общи условия

Активация на акаунт