Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 30 220
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Какви "фенки"-кви 5 лв..........  Tired Влизаме тук да коментираме филм-герои, тоалети, ситуации.............  Peace Това делене на "фенки" и "антифенки" и дразнене като в детската градина може да роди главата само на някой с болен мозък и желание за конфронтации..............  ooooh!

# 196
Безмислено е да повтарям,че Бех обича най-вече себе си  Peace, така че няма как да обича Бих, Нихал или която и да е

# 197
Безмислено е да повтарям,че Бех обича най-вече себе си  Peace, така че няма как да обича Бих, Нихал или която и да е

Или нещо в себе си ,което на собствен "акъл" обича другите две,особено Бихтер,за Нихал още е рано Crazy

# 198
  Ах,Славена, коя част ги обича трябваше да споменем   Crazy

# 199
  Ах,Славена, коя част ги обича трябваше да споменем   Crazy

Една педя под пъпа му:oops: Embarassed Embarassed

# 200
 Ах,Славена, коя част ги обича трябваше да споменем   Crazy

Една педя под пъпа му:oops: Embarassed Embarassed
 Да,тази част понякога взема самостоятелни решения  Joy
  Направи ми впечатление една част от резюмето-че Нихал настоява да се държата като истинска двойка ,какво ли ще рече това,облечено в действия,може би целувка  newsm78

# 201
charovnica ,аз затова го подчертах много недвусмислено ми звучи

# 202
Здравейте!Минавам да почерпя за моето момиченце,което стана на две годинки в събота,а освен това вече е християнче:)

Да честитя със закъснение на всички цветя красивият празник!Живи и здрави!

# 203
@Дари@ да ти е жива и здрава дъщеричката  много щастие и късмет

# 204
@Дари@ ,да ти е здраво детето и много,много палаво,за радост на мама! bouquet

# 205
# 206
  Дари, да ти е живо и здрави детето,много да те радва   bouquet
  Славена,разбирам,че не го подчерта слчуайно,но като хвърлих един бърз поглед нещата не спират до там  Wink И нещо невинността на Нихал леееко започва да ми се изпарява.

# 207
Nihal e умно момиче и макар да вижда и разбира,че нещата са малко пресилени в техния годеж,не иска да излезе от приказката която си е създала за красивия принц и принцесата с влюбеното сърце

# 208
  Тя го притиска много,натриса му се буквално,иска да живее във фантазията си,стига до там да си проси целувка,някак неестествено ми се вижда всичко,нейната работа е насила хубост иска да стане.Бихтер никаква любов не е убила в зародиш,то няма такава,нито пък е прекъснала целувка,чакана от двамата,то толкова изнасилена работа,че думи нямам  Whistling
  Много егоистично я дават да подхожда,нетактично и агресивно.Някак не ми се връзва с градения досега образ,да не говорим за откровено неприличното предложение,сякаш това не е Нихал.Иначе започва да ми изглежда доста себична и егоцентрична.

# 209
Опитах се да привлека  агресията  и простотията на някой от феновете на Бихтер  ,за да оставят другите  на мира ,НО НЕ newsm78
 hahahaТака ,че мила Not Approved ,с голям ангажимент ме товарите .
Поканете  някои да се върнат ,много ще ме улесните
Няма какво да привличаш.
Агресията и простотията? Отвори си очите и ще ги видиш къде са.

Общи условия

Активация на акаунт