Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 30 201
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
  • БГ
Хубав ден и от мен! Hug
Днес е Светъл Вторник - дано да са светли мислите и чувствата ни!

# 316
Хубав ден и от мен! Hug
Днес е Светъл Вторник - дано да са светли мислите и чувствата ни!

Амин !  Praynig
Усмихнат ден и от мен , момичета !  bouquet

# 317
Но е нереална, защото за мен в момента Нихал се държи както в пубертета, а би следвало да е на около 20г. Първата любов, гримиране, контене, твърдоглавие, тропане с крак, все типични неща за един пубер.

Но май не помниш как се държа и Бихтер?!? Само да чуеше гласа на Бехлюл, бързаше да се оправи, да си сложи парфюм, даже взе и да потичква на токчета.

И още нещо не мога да разбера защо продължаваме да спорим има ли любов няма ли любов между БиБ - това е основата на сериала, стига сме се излагали вече.

Основата на сериала е ние да си направим извода дали и между кого има забранена любов.

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 10:12 от _Sylvia_

# 318

Добро утро от мен и Славена!

# 319
хей момичета много сте изписали цяла сутрин не  newsm10 newsm03 smile3503 smile3503мога да ви причета спорен ден и от мен .Някой знае ли дое=вечера какво ще гледаме дайте линк ако обичате

# 320
  • Асеновград
И според мен основата на сериала е доста по-дълбок от това дали има или няма любов между Б-Б. Те са в основата на филма-ясно е защо.Защо не обсъждаме Бехлюл- Елиф примерно...защо филма не се върти основно около тях?!
А и в крайна сметка желанието е много обвързано с любовта. Според анкетата все пак големите % се въртят около Б.
Не се заяждам с никого,но и на мен ми идват в повече постоянно удебелените букви, натякването и т.н.

# 321

Не се заяждам с никого,но и на мен ми идват в повече постоянно удебелените букви, натякването и т.н.

Красииии-много точно го каза, но никой няма да те чуе за съжаление и да оцени деликатният ти тон, още по-малко пък да се съобрази.................  Tired

# 322
хей момичета много сте изписали цяла сутрин не  newsm10 newsm03 smile3503 smile3503мога да ви причета спорен ден и от мен .Някой знае ли дое=вечера какво ще гледаме дайте линк ако обичате

http://www.youtube.com/watch?v=Qxn2udtVUzU&feature=related Peace
http://www.youtube.com/watch?v=mkvmJ2dZKOc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=XDHOYUROE90&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=moozBnjSFqA&feature=related

Ами това е  Mr. Green

# 323
  • БГ
И според мен основата на сериала е доста по-дълбок от това дали има или няма любов между Б-Б. Те са в основата на филма-ясно е защо.Защо не обсъждаме Бехлюл- Елиф примерно...защо филма не се върти основно около тях?!
silvia_maria, защо не сравниш колко % смятат,че обича Бихтер,с  %-те на Нихал-тъй като това е твоята болна тема?  newsm78

Най-добрия начин да реагираш на нещо,което не ти харесва е да го отминеш,без да го удостоиш с внимание. Naughty
Оставете момичето свободно да изказва мнението си, Naughty пък и ако прочете нещо и в нашите постове Crossing Arms - може да й се избистрят някои истини Peace

# 324
  • Асеновград
di_ni, веднага се редактирах точно по тази причина  Peace Виж ми поста по-горе  Peace

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 11:28 от Красииии

# 325

Оставете момичето свободно да изказва мнението си, Naughty пък и ако прочете нещо и в нашите постове Crossing Arms - може да й се избистрят някои истини Peace
[/quote]

Аааа, оставили сме я ние-ама тя нас не ни оставя...............  Tired

# 326
И каква стана,разсърдихте Силвия_Мария ,тя не пиши, а виси само на балкона Crossing Arms и полемиката липсва  Mr. Green:

Toва е от сайта на btv:

my will  18.04.2011 / 22:28
В следващите епизоди: Б и Нихал ще отидат на бар, където всички ще ги поздравяват и ще ги гледат; след вечерта Б и Нихал ще отидат в стаята за пиано и ще свирят на пианото, а Бихтер ще ги наблюдава от прозореца на терасата, Б ще я види и когато Нихал се прибере в стаята Б и Б ще правят любов в стаята за пиано; Бюлент ще е с нова смешна прическа и всички ще му се смеят; Катя и нновия шофьор ще отидат в болницата при Бешит; вечерта Бихтер ще отиде тайно в стаята на Б и ще правят любов; Аднан ще отиде в офиса на Нихат за да го пита за случката от бала и Нихат ще му каже, че Хилми му е казал, че Б и Б имат връзка (тсвършва серията) Хайде, това е за сега, приятно гледане!! Всичко е в последователност!!!

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 12:50 от Slawena

# 327
  • София
....Оставете момичето свободно да изказва мнението си...
Който си мисли, че е безопасно да се неглижира простотията и нахалството, гарнирани със самочувствие в стил "последна инстанция" вероятно няма достатъчно житейски опит, за да прецени колко деструктивно е за всички това. Naughty

# 328
А и в крайна сметка желанието е много обвързано с любовта. Според анкетата все пак големите % се въртят около Б.

Здравейте,

Статистиката казва с  официални изследвания: 90% от изневерите   са само секс и 10 % от тях са от любов

В нашия форум основната дилема  -е БиБ -изневеряват само  от влюбване и страст   или и се обичат

В момента само според 33.1% Бехлюл обича Бихтер

-предсти този % да пада  до края на филма

Бехлюл и Елиф са имали нормална връзка/което не означава ,че преди да се разлюбят не са се обичали/, не  ЗАБРАНЕНА

Според авторите на филма няма дилема .
Според тях между БиБ е  само страстна авантюра,която Бехлюл прекратява след 64 еп.,но егоизма,ината и незадоволените амбиции на Бихтер унищожават семейството и  истинската любов ,която много по-късно се появява между БиН

Удебеляването  и уголемяването са  разрешена опция
Съжалявам ,че не ти харесва ,но не  е задължително всички  да харесваме едни и същи неща

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 14:16 от silvia_maria

# 329

Общи условия

Активация на акаунт