Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 30 199
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
Бехлюл много "обича" Нихал.. Чак си избърса устата след като го целуна  Tired Tired Laughing Laughing  Mr. Green Mr. Green

# 391
Бех уж уистки пие на партито пък физиономията  му е толкова "щастлива", сякаш са му сложили питие с повечко лимон Joy Joy Joy

# 392
Бехлюл много "обича" Нихал.. Чак си избърса устата след като го целуна  Tired Tired Laughing Laughing  Mr. Green Mr. Green

ауу това съм го изпуснала... гнус ли го беше Joy Joy

# 393
Гледам Бех и Них и си мисля има ли такова понятие-непорочен годеж,защото май тяхното трябва да е такова newsm78

# 394
Хахаха,Каква любов...уаууу.Впечатлена съм.
Нихал със зор и неочаквано го целуна.Какво направи Бех? Побърза да си избърши устата.За отегчената физиономия дори не ми се говори. Joy
Тя му се натиска и го прегръща,той стои неподвижен до нея..Каква любов,каква страст,какви емоции.
 Joy Joy

# 395
  • Асеновград
Бехлюл много "обича" Нихал.. Чак си избърса устата след като го целуна  Tired Tired Laughing Laughing  Mr. Green Mr. Green

Ами така се обича истински Mr. Green Mr. Green щом няма желание,значи е истинска любов  hahaha

# 396
Защо се чувствате длъжни постоянно да доказвате, че Бехлюл не обичал Нихал в случая или Бихтер в друг, взависимост от предпочитанията? Ще убедите ли някой в това, което мислите? Така само предизвиквате конфликти, но ваша работа.

# 397
Гледам Бех и Них и си мисля има ли такова понятие-непорочен годеж,защото май тяхното трябва да е такова newsm78

ау каква непорочност...Нихала иска да ходи в каменната къща. За какво ли? Ще си пишат стихове сигурно Mr. Green

·٠•Snejka•٠·, ее стига толкова сериозно. На мен лично хич не ми пука кой кого обича...просто гледам някакъв филм... живота не ми зависи от това

# 398
Малеее,чок зор на бех и телешки възторг за НихалчетУ

# 399

ауу това съм го изпуснала... гнус ли го беше Joy Joy

Не ,притесни се, от толкоз непорочност да не е заразно... Joy Joy Joy

# 400
Моля ви кажете къде са сега Нихал и Бехлюл, понеже няколко дена имах работа и нямах възможност да го гледам!!  Simple Smile Simple Smile
На дискотека, празнуват годежа си. Wink
Благодаря, Снежи!

# 401
·٠•Snejka•٠·, ее стига толкова сериозно. На мен лично хич не ми пука кой кого обича...просто гледам някакъв филм... живота не ми зависи от това
На мен също, а и да ми пука какво от това?! Това е филм. Hug

В къщата на Аднан има сомнамбул. #Crazy Joy

# 402
Ауу, наша Бихтер как надничаа  Joy

# 403
Ауу, наша Бихтер как надничаа  Joy

В  грешка си-  това е лоша котка Joy Joy Joy

# 404
Хаха, правилно!!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт