Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 29 061
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Като в съд се чувствам...
Ама като в Страшния ли? Wink

# 436
В заключение ще кажа-опазил ме Бог да познавам подобни създания   Praynig

И мен да ме пази Господ от такива създания.

# 437
bubblehead,много цветущ речник имаш Mr. Green
Ами, вдъхновявам се ама и така си говоря  Mr. Green
Но главно се вдъхновявам. И на теб много ти се забавлявам на постовете в темата на Фатмаюл  Laughing

# 438

Много релегиозно взехте да го давате,остана и дявола с тризъбеца да се появи Twisted Evil

# 439

Много релегиозно взехте да го давате,остана и дявола с тризъбеца да се появи Twisted Evil

Него/нея го гледаме по телевизията всяка вечер.  Mr. Green

# 440
  • Пловдив
Страхотна серийка, а.

# 441
  Най-малкото  Mr. Green
   Серията беше страхотна  Peace
  Тези ,които са най-крайни ,биха ми били интересни,как биха постъпили в такава ситуация.Бас ловя,че самите те няма да могат да се познаят.

# 442
Ей тази дяволица я даваме на г-н Аднан, че да не го е яд, че Бихтер му изневерява.  Joy Joy Joy

# 443
 bubblehead, Wink

_Sylvia_,кого визираш,че там шейтани колкото искаш ангелите са на позаден план и не са на почит

# 444
Да. Страхотна. В най- добрия стил на сериала. Жалко, че е на свършване..

# 445
  • в очите на дъщеря си
Eй това на Бех и Нихал е"всепоглъщаща'' любов със задавяне, а с Бихтер кекс до дупка и после блаженни за вечни времена,чак ми стана неприятно, егати наглеците

на същото мнение съм

# 446
·٠•Snejka•٠·,тамам като за него да го ръга,ръга #Crazy,ама все отзад Mr. Green

# 447
Бихтер в стремежа си да се прикрие не се поколеба да насади Пейкер на пачи яйца .Тя не си ли дава сметка как ще изглежда сега Пейкер в очите на Аднан- той знае че между Пейкер и Бехлюл някога е имало нещо исега какво излиза според думите на Бихтер че Пейкер ревнува . Ами ако стигне до ушите на Нихат. Но Бихтер гледаше да защити себе си - това е върховен егоизъм. Жал ми е за нея но започва да преминава границата във всичко

# 448
Ти май си повтаряш твойто напук, ако ще да я наплюе Нихал, пак от 9 кладенеца вода  и ще кажеш, че от страх тя да не ожаднее Simple Smile Стана под вола теле, страх го е да не я нарани да, но защото не може да отговори на чуствата й и лъже себе си и момичето, че и чичо си, дето го заплаши, че ще го изхвърли ако я нарани.
Бехлюл не е казвал обичам те на ТОЛКОВА много жени. Да си плейбой не значи да се обесняваш в любов наляво надясно. Във филма знаем, че е бил с много, но го виждаме да го каже на Елиф, по задължение, защото все пак беше решил да се "спасява" в брака с нея, и, на Бихтер, на която и го каза на пяно, на трезво, на легнало, по телефона, че и на гроба. Ако има любов, която вади героя на Бехлюл от кожата му на плейбой това е именно чуството, което изпитва кум Бихтер. Както каза той сам при първата им целувка в колата , никога не се е чуствал така към никой и с никой и тн няма сега да правя преразказ.
Друг въпрос е че той е лайно. Ще гледам напред как ще се развие отношението му към Нихал, засега то е натрапено от Прилепа майка Фирдевс + чуство за дълг + страх от чичото, но мисля е ясно, че Голямата Любов във филма, била тя забранена, грешна, страстна и др. е между Бехлюл и Бихтер, и тя се акцентира във всяка дума, жест, поглед. Иначе филм нямаше да има.
И то какво Mr. Green
 smile3508 smile3508 smile3508

# 449
Когато разумът и чувствата са в конфронтация, струва ми се, че и което да победи, другото ще си отмъсти  newsm78
Тези, които избират да следват желанията си напук на всичко, които не се вписват в калъпа на обществените норми, ги заклеймяваме като луди, откачалки и какви ли не още. А те просто избират нетрадиционното, различното, разчупват рамките и живеят живота, който искат, а не който трябва.

Общи условия

Активация на акаунт