Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 28 927
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
Излезте навън, времето е хубаво, успокойте се малко и после пак се върнете да коментирате, че много сте се разгорещили нещо и само се дърлите. Безмислено е, това е филм. Hug

леле, какво е станало тук?! Пак сте се разделили на лагери и се сипе огън и жупел Shocked

Айде, излезте от филма, абстрахирайте се и се замислете, че срещу вас стоят реални хора - с реални преживявания, емиции и опит. Няма нито Бихтерки, нито Нихалки, нито Бехлюлки ooooh!... така, че спрете да се пънете. Не изпростява темата ми не знам кво... детската градина пасти да яде.

Това е просто филм, бе хора ooooh! Осъзнайте се, че тема е заприличала на кокошарник....
Точно.   bouquet Видях късно поста ти... Wink

newsm10

# 676
леле, какво е станало тук?! Пак сте се разделили на лагери и се сипе огън и жупел Shocked

Няма нито Бихтерки, нито Нихалки, нито Бехлюлки ooooh!...
Това е просто филм, бе хора ooooh! Осъзнайте се, че тема е заприличала на кокошарник....

Как да няма-не четете ли постоянно за "фенклуба на БиБ"...........  Sick
Не на какошарник-по-скоро на психиатрия......................  Peace

# 677
biskit, и двата фенклуба си ви бива.  Joy  ooooh!

# 678
Снежка-колко пъти трябва да се каже-никой не оправдава, защитава и т.н. Бихтер, Бехлюл, Аднан и т.н.Фен- и други клубове има само в главата на някой с болен мозък!
От мене толкова!  Crossing Arms

# 679
  • БГ

Любовта била вредоносна аномалия,идеализирана от елементарното масово съзнание  ooooh!-като се пишат такива откровени тъпотии,без извинение,няма как езикът ми да не бъде остър.Обичта е постоянството на любовта-почетете малко преди да пишете безсмислени глупости.
Цитат
Много силни думи никой тук не пише тъпотии.Всеки казва това което мисли и не е нужно да бъдета така нападателна спрямо другите хора.Това вече ми идва твръде много и аз мога да обиждам и още как...но преди всичко трябва да се мисли,а не да се
 реагира така бурно и безотговорно спрямо тези които не харесва Бихтер,както съм аз от началото на филма.Едва ли с обиди ще успеете да убедите някой да промени своите възгледи.
Ами ако имаме един такъв казус, че ако човек изневери, предава другия, а ако не изневери - предава себе си? Как да отсъдим тогава? Коя подлост е по-страшна, по-тежка - към другия или към самия себе си?

Прави сте момичета! Hug Май има дами ,които изпадат в бяс, ако другите не са на тяхното мнение.Само тяхното виждане е правилно,само те "разчитат" мотивите на филмовите герои,само техните аргументи са верните и изобщо само...техните мнения са валидни и то за всички.

Който не приема тяхното и има различно мнение - дайте да го нагрубим,да го нахокаме,да се отнесем подигравателно към постовете му,а най-добре да вземе да си ходи,че тука ни се разваля рахатлъка...

Да, ама май няма да се сбъднат мечтите им ...Затова слагам за ВСИЧКИ  по едно валидолче
  и предлагам разходки на чист въздух за прочистване на мисли и чувства.Лично аз ви напускам,но.... до утре !

# 680
  • Бургас
Айде, излезте от филма, абстрахирайте се и се замислете, че срещу вас стоят реални хора - с реални преживявания, емиции и опит. Няма нито Бихтерки, нито Нихалки, нито Бехлюлки ooooh!... така, че спрете да се пънете. Не изпростява темата ми не знам кво... детската градина пасти да яде.
  bouquet Това е много важно. И според мен често се забравя.

# 681
Снежка-колко пъти трябва да се каже-никой не оправдава, защитава и т.н. Бихтер, Бехлюл, Аднан и т.н.Фен- и други клубове има само в главата на някой с болен мозък!
От мене толкова!  Crossing Arms
Спокойно, де, нищо не съм казала. В "Листопад" беше така кротка и мила, пък тука прекалено се палиш и на моменти доста обиждаш. Не се сърди, ама е така. Hug Написах условно фенклубове, но така или иначе, разделение си има и не мога да разбера защо, както и яростните нападки.  Shocked

# 682
  • София
......Това, че не си изпитала силата на любов, дошла с времето, а не със сексуалните желания, не значи че я няма ! Смея да твърдя, че такава любов е много по- силна и истинска от тази, която ти защитаваш!....
Аз пък твърдя точно обратното! И имам опит и с двата вида любови, но съм омъжена от 20 г. за внезапната, силната, страстната и т.н.. Другата доскучава с времето. Laughing

# 683
·٠•Snejka•٠, няма фен клубове...това не е нашия живот   bouquet. Това е една емоция, който споделяме от 8 до 9 часа по БТВ, а после и във форума. Аз към кой клуб принадлежа...аз не знам - дали ще се намери някой да ме открехне ?! Това, че съм споделила, че разбирам действията на някой / не ги оправдавам/ не ме прави ничия фенка Peace

Филма е хубав, темата също. Ако изразяваме мнението си с малко повече уважение, то и времето прекарано тук ще бъде много по - приятно. Нали това е целта Hug ?!

......Това, че не си изпитала силата на любов, дошла с времето, а не със сексуалните желания, не значи че я няма ! Смея да твърдя, че такава любов е много по- силна и истинска от тази, която ти защитаваш!....
Аз пък твърдя точно обратното! И имам опит и с двата вида любови, но съм омъжена от 20 г. за внезапната, силната, страстната и т.н.. Другата доскучава с времето. Laughing

И аз така   bouquet

# 684
   di_ni-не се пъни напразно,просто нЕма смисъл и вместо да правиш  същото онова,за което обвиняваш,назидаваш и критикуваш,вземи се огледай малко. Дето се казва -ха дано,ама надали.

# 685
Снежи-аз все още съм си кротка и мила-но с кротките и милите.Когато се появи някой, който буквално разтропосва темата-не съм.Има потребителки като тези , които току що са писали и са с различно мнение от моето.нищо лошо!Даже ми е интересно да ги чета!Но-това са мнения изказани коректно и интелигентно.Когато обаче някой куку по цял ден буквално набива в главите на всички,че има незнам си какви клубове и филми-това няма да го трая!И то изказано по безобразен начин и тон! Колко потребители не го издържаха това?  Rolling Eyes

# 686
  • Burgas, Bulgaria
Няма такава любов на която силата идва с времето.Има я само в мозъците на наивните момиченца,жените знаят за какво говоря.

# 687
Който се разпознава как реагира! hahaha hahaha hahaha

# 688
Който се разпознава как реагира! hahaha hahaha hahaha
Какво има да се разпознавам като съм цитирана.Какво се присмиваш като даже не можеш да четеш от край до край? Аз сега от стола ли да падна от смях?
  Вземи напиши нещо смислено,ама като гледам освен да се подиграваш острани,едва ли можеш друго  hahaha

# 689
·٠•Snejka•٠, няма фен клубове...това не е нашия живот   bouquet. Това е една емоция, който споделяме от 8 до 9 часа по БТВ, а после и във форума. Аз към кой клуб принадлежа...аз не знам - дали ще се намери някой да ме открехне ?! Това, че съм споделила, че разбирам действията на някой / не ги оправдавам/ не ме прави ничия фенка Peace

Филма е хубав, темата също. Ако изразяваме мнението си с малко повече уважение, то и времето прекарано тук ще бъде много по - приятно. Нали това е целта Hug ?!

Ама прочети какво съм написала.  Wink Няма фенклубове, разбира се, не съм твърдяла обратното. Има някакво разделение, което е непонятно за мен и т.н. Написала съм го ясно.

Съгласна съм с теб напълно.  bouquet

biskit Hug

Общи условия

Активация на акаунт