След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любимци - 173

• 35 465
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • София
МОМИЧЕТАААААААА И АЗ СЪМ ТУК , wavey wavey wavey  love001  love001  love001

ОТ МЕН МАЛКО ПЛОДОВЕ Joy Joy

СНИМКИТЕ НА БЕРГ И ХАЛИТ -ЧУДЕСНИ loveuuu txtloves

ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,ДО ДОВЕЧЕРА ИМА МНОГО ВРЕМЕ,СИГУРНО ЩЕ БЪДЕМ СЮРПРЕЗИРАНИ С ОЩЕ ХУБАВИ НОВИНИ И СНИМЧИЦИ Heart EyesНИКОГА НЕ МИ Е ДОСТАТЪЧНО,ВСЕ СЕ НАДЯВАМ НА ОЩЕ И ОЩЕ,КОГАТО Е СВЪРЗАНО СЪС СЕМЕЙСТВО ЕРГЕНЧ,ЗАЩО ЛИ? #Crazy newsm78 Joy

newsm51 smile3525  love001 newsm51 newsm51  love001  love001  love001  love001

# 601
Светле, моите яйца изглеждат като пъдпъдъчи пред твоя храбрец! Joy Joy Joy А и ти си неотразима! Joy Joy Joy

Нали ... Heart Eyes

Краси  Hugмерси за плодовете Heart Eyes...има нужда от тях...след това преяждане тези дни ooooh!...малко разтоварващо.. Joy

# 602
МОМИЧЕТАААААААА И АЗ СЪМ ТУК , wavey wavey wavey  love001  love001  love001

НИКОГА НЕ МИ Е ДОСТАТЪЧНО,ВСЕ СЕ НАДЯВАМ НА ОЩЕ И ОЩЕ,КОГАТО Е СВЪРЗАНО СЪС СЕМЕЙСТВО ЕРГЕНЧ,ЗАЩО ЛИ? #Crazy newsm78 Joy

Hug Hug Hug
Краси, и на мен! Снимките им винаги ми носят много радост! Разхубавяват деня ми по особен начин!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 603
И от мен ...ПРИЯТЕН И СЛЪНЧЕВ ДЕН!!! Hug Hug Hug

До скоро ! wavey

# 604
МОМИЧЕТАААААААА И АЗ СЪМ ТУК , wavey wavey wavey  love001  love001  love001

НИКОГА НЕ МИ Е ДОСТАТЪЧНО,ВСЕ СЕ НАДЯВАМ НА ОЩЕ И ОЩЕ,КОГАТО Е СВЪРЗАНО СЪС СЕМЕЙСТВО ЕРГЕНЧ,ЗАЩО ЛИ? #Crazy newsm78 Joy

Hug Hug Hug
Краси, и на мен! Снимките им винаги ми носят много радост! Разхубавяват деня ми по особен начин!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И на мен Rolling Eyes...и на мен Rolling Eyes...винаги когато влизам "у дома" все някой ме посреща ...било малкия фъстък Али  Heart Eyes,било красивата и прекрасна Берг Heart Eyes,било най харизматичния и чаровен синеочко Халит Heart Eyes...и ми идва да литна от радост .... ooooh! hahaha hahaha hahaha

# 605
  • Plovdiv

Момичета , вижте кой е дошъл! Party

Здравейте! Hug Hug
Присъединявам се към приятната компания .
Нося и  яйца, но едното не го давам на никого! Naughty
 hahaha То ми е специален подарък от Надя !
Ще го познаете от първи път! Peace
Наде , много ти благодаря !  bouquet

Яйцето е "борец"!     Не пропуска!          Опитайте !
                                                                                              Удоволствие е да се чукаш
                                                                                              с такова яйце! Heart Eyes
Познахте ли го ? newsm78
                                     Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 606

Сияйно мечтание Hug и Адмирер  Hug къде се губите момичета...  Naughty Thinking Thinking Thinking

Ето едно колажче за да видите че не съм ви забравила,напротив чета си ви редовно.Само че нямам врече да поствам.Много ви се радвам на публикациите ви и ги чета в голям интерес!

# 607
  • София
Admirer of BINBIR GECE, и на мен много ми липсваш,радвам се,че се появи и то на този СВЕТЪЛ ПРАЗНИК  newsm51 smile3525  love001  love001

МАРЕ
,И АЗ СИ ИМАМ ЯЙЧИЦЕ ОТ НАДЕТО,НО НЕ СМЕЯ И ДА ГО ДОКОСНА,КАМОЛИ ДА СЕ ЧУКАМ С НЕГО,ДА НЕ СТАНЕ САКАТЛЪК Joy Joy Joy Joy,САМО СИ ГО ГЛЕДАМ И МИЛВАМ Blush Heart Eyes Joy Joy JoyИ...СЛУШАМ.... Laughing Laughing

# 608
  • Plovdiv

Halit&Berguzar- Quand je t'aime
В песента се пее " Когато те обичам се чувствам цар"....

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 13:15 от mar_tomova

# 609
# 610
Halit&Berguzar- Quand je t'aime
В песента се пее " Когато те обичам се чувствам цар"....

Мари, благодаря ти за невероятното клипче, което си споделила! Както и за всичко останало!
Благодаря ти, че обичаш Халит и Берг! Hug Hug

Песента носи някаква възторженост, а и подбраните снимки и колажи са толкова хубави! Колко е хубаво да ги  виждаме  заедно! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 611
Mydream,прекрасни са ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
От вчера ни радваш с чудесни снимки! Hug Hug Hug
Светле,кафето е страхотно! Hug
Admirer,твоите колажи са винаги красиви и различни! Hug Hug
Благодаря на всички за уюта и доброто настроение,което създавате
в темата ни!    bouquet  bouquet  bouquet

# 612
Изглежда и в Унгария  "1001 нощ" е запленил зрителите със своя сценарий и страхотната режисура на Кудрет Сабанджъ! Прочетох информация в дизито за големият зрителски интерес в часа, в който излъчват нашата приказка по техния канал ТВ2.

# 613
Изглежда и в Унгария  "1001 нощ" е запленил зрителите със своя сценарий и страхотната режисура на Кудрет Сабанджъ! Прочетох информация в дизито за големият зрителски интерес в часа, който излъчват нашата приказка по техния канал ТВ2.
Не се учудвам! Laughing Hug
Дори малко им завиждам в момента на унгарците-за всички емоции,
които им предстоят! Hug Heart Eyes

# 614
Изглежда и в Унгария  "1001 нощ" е запленил зрителите със своя сценарий и страхотната режисура на Кудрет Сабанджъ! Прочетох информация в дизито за големият зрителски интерес в часа, който излъчват нашата приказка по техния канал ТВ2.
Не се учудвам! Laughing Hug
Дори малко им завиждам в момента на унгарците-за всички емоции,
които им предстоят! Hug Heart Eyes
Фрешче, сигурно са някъде до 10 епизод/започнал е от 14 април - представяш ли си, наистина емоциите започват, вече са узнали за Каан, Шех и тя не е безразлична...А Онур е влюбен завинаги в нея... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ох, никога няма да забравя как го гледах по цели нощи на малкото екранче на части, после си го изтеглих на епизоди. Как ги гледах веднъж само заради Онур, само него, само неговите думи, следях единствено неговата любов, после само заради Шех. Третият път заради Бенну и Керем, Бурхан и Надиде, защото покрай Шех и Онур пропусках толкова вълнуващи мигове, свързани с  останалите. Най-хубавото е, че винаги можем да се връщаме към нашата приказка, а и създадените клипчета за тази вълнуваща любов са стотици и всичко това продължава, защото наистина е красиво и...истинско...

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 16:01 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт