След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любимци - 173

• 35 376
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Изглежда и в Унгария  "1001 нощ" е запленил зрителите със своя сценарий и страхотната режисура на Кудрет Сабанджъ! Прочетох информация в дизито за големият зрителски интерес в часа, който излъчват нашата приказка по техния канал ТВ2.
Не се учудвам! Laughing Hug
Дори малко им завиждам в момента на унгарците-за всички емоции,
които им предстоят! Hug Heart Eyes
Фрешче, сигурно са някъде до 10 епизод/започнал е от 14 април - представяш ли си, наистина емоциите започват, вече са узнали за Каан, Шех и тя не е безразлична...А Онур е влюбен завинаги в нея... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ох, никога няма да забравя как го гледах по цели нощи на малкото екранче на части, после си го изтеглих на епизоди. Как ги гледах веднъж само заради Онур, само него, само неговите думи, следях единствено неговата любов, после само заради Шех. Третият път заради Бенну и Керем, Бурхан и Захиде, защото покрай Шех и Онур пропусках толкова вълнуващи мигове, свързани с  останалите. Най-хубавото е, че винаги можем да се връщаме към нашата приказка, а и създадените клипчета за тази вълнуваща любов са стотици и всичко това продължава, защото наистина е красиво и...истинско...
Знаеш ли,точно това си мислех преди малко,когато пишех  предишния си пост-какво им предстои на унгарците,а и ние през какви емоции минахме! Hug Heart Eyes
Колко се вълнувахме и продължаваме да го правим! Hug
 Защото "1001" нощ си е магия  и сигурно винаги ще бъде така! Heart Eyes Heart Eyes
Ти  всъщност си го изразила  прекрасно с целия си пост ! Hug
.. Най-хубавото е, че винаги можем да се връщаме към нашата приказка, а и създадените клипчета за тази вълнуваща любов са стотици и всичко това продължава, защото наистина е красиво и...истинско Heart Eyes Heart Eyes

# 616
  • София
Изглежда и в Унгария  "1001 нощ" е запленил зрителите със своя сценарий и страхотната режисура на Кудрет Сабанджъ! Прочетох информация в дизито за големият зрителски интерес в часа, който излъчват нашата приказка по техния канал ТВ2.
Фрешче, сигурно са някъде до 10 епизод/започнал е от 14 април - представяш ли си, наистина емоциите започват, вече са узнали за Каан, Шех и тя не е безразлична...А Онур е влюбен завинаги в нея... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ох, никога няма да забравя как го гледах по цели нощи на малкото екранче на части, после си го изтеглих на епизоди. Как ги гледах веднъж само заради Онур, само него, само неговите думи, следях единствено неговата любов, после само заради Шех. Третият път заради Бенну и Керем, Бурхан и Захиде, защото покрай Шех и Онур пропусках толкова вълнуващи мигове, свързани с  останалите. Най-хубавото е, че винаги можем да се връщаме към нашата приказка, а и създадените клипчета за тази вълнуваща любов са стотици и всичко това продължава, защото наистина е красиво и...истинско...

Mydream
,ТАЗИ З А Х И Д Е "РАЗГОНИ ФАМИЛИЯТА" БУКВАРНО И ПРЕНОСНО И НА НАС #Crazy Joy,НЯМА СКОРО ДА НИ ИЗЛЕЗЕ ОТ АКЪЛА #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy

# 617
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug
Рекох пак да ви зарадвам с хубави гледки от Емиргян парк.
Прекарах предиобеда с Гизем Сойсалдъ. Не се чудете хич,телевизионно. Нали имам Стар ТВ и пускам да видя за филма ни,но не мога да разбера кога ще го повтарят. Гледах и новото предаване- Софрами/ъз. Посещава различни райони на Турция и показва рецепти. Днес беше в Газиантеп. Ако някога отидете там,опитайте баклавата,казват била най-хубавата в Турция. Гостува на семейство и домакинята приготви- Соаан кебабъ- с овнешко месо, Кабаклама- с млади тиквички и телешко, Катмер- много вкусен ,но и калоричен десерт с каймак и масло,Пиринчли бюрек- и то вкусно ,но калорично,пържи се и Меленгич каахвеси.  Утре ще бъде в Адапазаръ.

Сега най -искам да съм маджаркам и да си гледам филмааа... bowuu Crazy Laughing
Благодаря на всички за инфото ,клипчетата и снимките! Hug Hug Hug
А, и нещо пак кулинарно. Петя Дикова,на Сашо дъщеря му, показа от Лондон българка от Пловдив-най -известната готвачка там. Събрала е и издала книга с рецепти от нашия регион. Опитала в Истанбул баклава- любимата на Султан Сюлейман- с праскови и ванилия. Не напуснала хотелската стая ,докато не научила рецептата, трябва и ние да я научим! Heart Eyes Sunglasses Crazy Hug

# 618
  • София

ДА ВИ Е СЛАДКО!!! newsm51 smile3525  love001

# 619

Danaya33
Hug  bouquet И аз се затъжих!  Heart Eyes Благодаря за превода на фрагмана...От сега си мисля,какво ли още трябва да преживее Хюррем,за да стане наистина единственият човек до султана за всичките години...

От теб за теб!! bowuu
И аз се опитвам да предположа с какво и как става единствената!
Четох" Една еврейка в Османския двор". По тази причина май интригата е най- силния й съюзник....

Сега превод на втория фрагман:
Хюрем: Садъка нито един път вече няма да влезе в султанската стая.
Трябва да се оттърва от нея.
Пред огледалото на Нигяр калфа: Хюрем : Аз самата заприличах на този сарай.
Сюмбюл ага: Такова нещо открихме......първо вие го чуйте / Към Ибрахим/
Някоя каза на Хюрем : Махидевран е бременна!!

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 16:21 от Danaya33

# 620
Фрешче, сигурно са някъде до 10 епизод/започнал е от 14 април - представяш ли си, наистина емоциите започват, вече са узнали за Каан, Шех и тя не е безразлична...А Онур е влюбен завинаги в нея... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ох, никога няма да забравя как го гледах по цели нощи

Mydream
,ТАЗИ З А Х И Д Е "РАЗГОНИ ФАМИЛИЯТА" БУКВАРНО И ПРЕНОСНО И НА НАС #Crazy Joy,НЯМА СКОРО ДА НИ ИЗЛЕЗЕ ОТ АКЪЛА #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy

Да да и аз се озадъчих  newsm78 newsm78  Надиде не може да се сбърка със Захидето
Laughing LaughingШегичка Майдриим

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 23:10 от Danaya33

# 621
Краси, първо искам да ти благодаря - за поправката, това означава, че четеш много внимателно постовете ми! Hug Hug Hug
Второ, ами - това е да имаш любимци - приемаш ги с всичко тяхно - с любимите им хора, с "децата им", както казваше Фирдефс, с проектите им...Да, Захиде! Измъчваше през цялото време Ферайе, а сигурно си спомняш какво написа ти веднъж - "Шех, Ферайе - за мен си е все Берг..."та и аз - гледайки БП, си мисля за Берг, а щом Захиде ни е "разгонила фамилията", значи актьорите добре са си свършили работата - едните отрицателни, а другите положителни - получил се е контрастът...
Трето, бих казала само - дай, боже, повече проекти за нашите любимци, нищо, че ще започнем да ги смесваме - Захиде, Надиде....Ние си знаем какво казваме, защото се разбираме от две думи...
Четвърто, преди да ти напиша този пост, се насмях сама и както казвате понякога - останалите у дома си знаят, вече не ме питат... Laughing Laughing

# 622
redemi, много свежи постове правиш! Благодаря ти, мила! Hug Hug Hug
Баклавата на султан Сюлейман задължително трябва да я разучим. Много апетитно звучи - праскови и ванилия! Hug

Данайче, за преводът на фрагмана и затова, че си с нас! Hug Hug

Краси, твоето кафе е винаги сладко!  bouquet  bouquet

# 623
  • София
Краси, първо искам да ти благодаря - за поправката, това означава, че четеш много внимателно постовете ми! Hug Hug Hug
Второ, ами - това е да имаш любимци - приемаш ги с всичко тяхно - с любимите им хора, с "децата им", както казваше Фирдефс, с проектите им...Да, Захиде! Измъчваше през цялото време Ферайе, а сигурно си спомняш какво написа ти веднъж - "Шех, Ферайе - за мен си е все Берг..."та и аз - гледайки БП, си мисля за Берг, а щом Захиде ни е "разгонила фамилията", значи актьорите добре са си свършили работата - едните отрицателни, а другите положителни - получил се е контрастът...
Трето, бих казала само - дай, боже, повече проекти за нашите любимци, нищо, че ще започнем да ги смесваме - Захиде, Надиде....Ние си знаем какво казваме, защото се разбираме от две думи...
Четвърто, преди да ти напиша този пост, се насмях сама и както казвате понякога - останалите у дома си знаят, вече не ме питат... Laughing Laughing

Mydream ,МОЛЯ ТЕ НЕ ПРИЕМАЙ ПОСТА МИ,КАТО "РЕДАКЦИЯ" baby_neutral Joy АЗ ТОЛКОВА СЪВ ОБСЕБЕНА  ОТ ВСИЧКО КОЕТО СЕ ПИШЕ В ТЕМАТА КАТО ЦЯЛО #Crazy JoyВСЕКИ ПОСТ ЗА МЕН Е ЦЕНЕН,ТА ТОВА Е ВРЪЗКАТА МИ С ВСИЧКИ В А С Hug Heart Eyes  bouquet
А ЗА ЗАХИДЕТО НЕ СЕ ИЗНЕНАДВАМ,А ЗАБАВЛЯВАМ....НЯКОЛКО ПЪТИ ИЗГЛЕДАХ КЛИПЧЕТО ЗАД КАДЪР ОТ ПОГРЕБЕНИЕТО, "ЗАХИДЕ" НАИСТИНА Е СТРАХОТНА АКТРИСА,ДОРИ МНОГО ХУБАВА ЖЕНА НА ВЪЗРАСТ,НО ПРОСТО МЕ НАКАРА НЕ САМО ДА НЕ ХАРЕСВАМ ГЕРОИНЯТА И,А И ДА НЕ ИЗПАДНА В ПОДОБНО ПОЛОЖЕНИЕ СЪС СИНЪТ МИ,ЗАЩОТО ОЩЕ Е ЕРГЕНЧЕ И МНОГО НЕЩА МИ ПРЕДСТОЯТ ТЕПЪРВА,АКО Е РЕКЪЛ БОГ ДА ГИ ДОЖИВЕЯ baby_neutral baby_neutral Joy hahaha bowuu

# 624
Mydream ,МОЛЯ ТЕ НЕ ПРИЕМАЙ ПОСТА МИ,КАТО "РЕДАКЦИЯ" baby_neutral Joy АЗ ТОЛКОВА СЪВ ОБСЕБЕНА  ОТ ВСИЧКО КОЕТО СЕ ПИШЕ В ТЕМАТА КАТО ЦЯЛО #Crazy JoyВСЕКИ ПОСТ ЗА МЕН Е ЦЕНЕН,ТА ТОВА Е ВРЪЗКАТА МИ С ВСИЧКИ В А С Hug Heart Eyes  bouquet

И за мен всеки пост е ценен, Краси!  Hug Hug Истината е, че си пиша постовете на един дъх и ги препрочитам  най-вече заради грешки, но тази Захиде не я отразих! Joy Joy
Замислих се покрай твоя пост, колко е важен кастингът за един филм - Томрис се справи невероятно със своята роля като Надиде, а с Бурхан бей бяха такава идилия, особено в миговете, когато нямаха ядове, независимо, че такива почти нямаше...Али Кемал се грижеше това да не се случва често, а и Надиде преживя много тежко решението на Шех да изчезне от живота им в трети сезон...Лятото, ще си го изгледам на спокойствие целия филм...Тъкмо Халит и Берг ще бъдат в почивка, поне през юни...

По повод клипчето зад кадър...Да можех и аз да бъда един ден само, един час само там - зад кадър при тях - как хубаво се смеят и Берг, и Бюлент, и актьорът изпълняващ ролята на Месут ми е симпатичен, а Нуршим Демир е талантлива - спор няма. Как ли ще се държи в последния епизод...? Въпреки всичко, което направи, точно от нейната уста се изтръгна признанието, че е сгрешила по отношение на децата си, че е объркала живота на Кевсер и Яман, това изобщо не съм си и помисляла, че ще го чуя...Явно се върви към пречистването - след преживяната мъка...Ах, Ферайе трудно ще се отърве от Джихан...Как ли ще се разведе? Дали ще го вкарат в затвора? Как Яман ще разбере, че това мъничко създание е негово? Явно Ферайе е изчаквала моментът да се раздели с Джихан, за да започне на чисто живота си с Топрак и Яман...Дали Перихан няма най-после да разбере всичко и да подкрепя Ферайе безусловно -  и тя си няма никого...Да можеше и Кара да  е жив и отново да се съберат...

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 16:28 от Mydream

# 625
Danaya33

Е,то излиза,че и Хюррем и Махидевран са бременни,така ли??Е как става това,нали уж  султанът не искаше Махидевран до себе си...newsm78

# 626
# 627
wavey

Адмирер & Синьо мечтание  Hug Hug
Фреш, Мари, Марман, Краси, Светле (дано не изпусна някой) Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Редеми  Hug Еех, хубав този Истабул...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Данайче  Hug  bouquet

Mydream, може ли да се тагна  Grinning Laughing Hug  bouquet

За хубавото настроение, което създавате винаги!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 628
# 629
Дари,снимката е много хубава и новичка! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт