Любители на кучета-20

• 69 618
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Момичета, по-слабоумно куче от Джесика просто няма!  Cry Напръсках си огледалата и вратите с "Клин" с алкохол, а тя отиде и го изблиза  ooooh! Сега съм в бойна готовност да тръгна към ветеринаря  Cry

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 15:58 от -=Деси=-

# 631
Момичета, по-слабоумно куче от Джесика просто няма!  Cry Напръсках си огледалата и вратите с "Клин" с алкохол, а тя отиде и го изблиза  ooooh! Сега съм в бойна готовност да тръгна към ветеринаря  Cry

Ох, Деси, незнам какво да ти кажа Sad, дано не се налага да тичате на лекар. Praynig
И аз винаги съм се чудила защо са толкоз тъпи понякога? newsm78
Нашата най-редовно пие вода от тоалетната, а там все пак има от препарата за тоалетната чиния. ooooh!

# 632
  • София
Лекарите казаха, че ще си проличи до 20-тина минути, засега се движи, дори яде гранули. Изобщо не очаквах такова нещо - от препарата за плочките се крие, от този за тоалетната - също. Явно е била скрита алкохоличка  ooooh!

# 633
Деси, аз мисля, че вече е минало критичното време. Praynig Ама така е, вместо да й сипете едно малко, тя е принудена да утолява жаждата с каквото намери. Wink

Фурминаторът ми е тук, този уикенд ще го взема и нямам търпение вече. Дано наистина е толкова добър, колкото говорят всички. Praynig

# 634
Деска, няма й нищо от алкохола, спокойно  Simple Smile

Аз изкъпах Чери с тоя сух шампоан, пишеше, че ще се разпени като търкам, нищо такова не стана, но важното е, че кучето ухае силно на лавандула и други ароматни треви, от което тя е ужасена и се търкаля като пощръкляла на плочките  Laughing

# 635
  • София
Деска, няма й нищо от алкохола, спокойно  Simple Smile

Аз изкъпах Чери с тоя сух шампоан, пишеше, че ще се разпени като търкам, нищо такова не стана, но важното е, че кучето ухае силно на лавандула и други ароматни треви, от което тя е ужасена и се търкаля като пощръкляла на плочките  Laughing

Деси алкохола се е изпарил, преди да го изближе, спокойно...  Hug

Блонди, сега няма да имате комари поне...   Joy Joy Joy

# 636
Мъжът ми абдикира, доповръщало му се било от лавандулата, а кучето заспа, предполагам е упоено сериозно  Laughing

# 637
  • София
Мъжът ми абдикира, доповръщало му се било от лавандулата, а кучето заспа, предполагам е упоено сериозно  Laughing

hahaha Joy Моята - алкохоличка, твоята - дрогирана  hahaha

Блонди, то само алкохолът да беше, а то е препарат за прозорци, не знам как не й е горчало  ooooh!

# 638
hahaha Joy Моята - алкохоличка, твоята - дрогирана  hahaha

rotfImao

А, ще й горчи, то пък човешките лайна чудни на вкус  Crossing Arms
(не, че съм ги опитвала, де  Stop , но помня че кокошките също си падат много по тях, особено горещи  Mr. Green Спирам  Blush)

# 639
A Блонди, ти от къде знаеш какви са на вкус? Може пък да са много хубави...  Mr. Green

Деси, да не е хапнала и твоята някоя такава вкусотия и да е решила да си освежи дъха? Може да не е алкохоличка, все пак...

# 640
Точно се коригирах, изпревари ме. Ох, тя лайняната тема като за обезкосмяването - край няма, но е много забавно, спор няма  Joy

# 641
Е то за това се казва кокоши мозък, щото нали се водят глупави, така че не ме изненадвам. Ама нали кучето е умно живото, що яде лайна? Може пък да има някаква тайна полза от това, а ние хората просто да  не я разбираме. Като тези хора, които си пият пикнята на закуска.  Laughing

# 642
  • София

А, ще й горчи, то пък човешките лайна чудни на вкус  Crossing Arms

hahaha hahaha

Аз сега се сещам, че преди време беше лизала прозорците (чак сега правя връзка с препарата), разлято вино си е пийвала, а откакто веднъж облиза бутилката с ракия, я държим горе на масата  ooooh!

Лайна, слава Богу, не ядем, нито човешки, нито кучешки, дори ги заобикаля доста отдалеч  Mr. Green

# 643
Е, то не може и лайна, и алкохолизъм накуп, прекалено щеше да е  Whistling

# 644
  • Пловдив
Ама и вие сте едни образи,така ме развеселихте Mr. Green
Деси,честито ти новоразкрита алкохоличка Mr. Green
Нашата засега е само на котешки лайна, другите в градинките не я впечатляват,независимо от произхода,на нашата котка са си най-вкусни Crazy
Аз си ви чета, ама нямам нищо особено за разказване HugАко питате за Летка, дребосъчето е добре,но много се кара на котето,постоянно го строява в две редици, а то горкото само дето не ходи на пръсти покрай нея Confused
Иначе днес и закупих нав шампоан, някакъв италиански за 16 лв., досегашния беше на Биоганс /уж хубав/, ама имаме пърхут и реших да пробвам нещо друго,но продавачките ми предложиха шампоан и балсам,специално за йоркита,професионални,всеки един на стойност от 45лв. и след като отказах да платя за това удоволтвие 90 лв. бях обвинена,че явно не се грижа достатъчно добре за кучето си,което със сигурност има нужда от по специално отношение и подход щом има пърхут Crazy ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт