Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 884
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Ха здравейте
То не ми остава да миша.Тъкмо се наканя и айде нещо излезе ooooh!
Антоанета, и в Казанлък ще дойда, на 1 и 2 юли сме там  Party
Айде чакаме те Peace Свиркай като дойдеш Whistling
МилаИванова страхотно стихче.
Мерси за кафенцето,закуската и страхотния пикник.
Днес проблесна слънце и може да се митка Peace

# 286
Я да видиме Гала днес какво ще ни покаже!Ще говорят за луксациите.

# 287
  • София
Добро утро и от мен.

Какче, къде го видя този корем? Не те ли беше срам?!

Щях да пиша, но всичко забравих.

Ноеми, благодаря за поздрава за Цветница. И се извинявам, че не отговорих, ноо  Embarassed Embarassed не мога да пиша смс-и.

Днес Драго има рожден ден. Докара го до Христова възраст. А аз след малко излизам да му купя анцунг Mr. Green Mr. Green. Почерпете се за негово здраве.

# 288
Добро утро,

Малко ми поотминаха кривотиите от последните дни, но пък забравих всички неща, които исках да пиша. Е не е лесно да си рус  Wink

Тия дни с бебан излизахме само по задачки, но днес май ще се помотаме из парка. Дано се покаже малко слънчице.

Мила мерси за пикника. Ух, как ми се седи на слънчице на полянка, ама ще почакаме малко...

Ети да ти е жив и здрав мъжа и много много да те глези Simple Smile (официален анцуг ли ще му взимаш? какъв цвят?)

# 289
  • Сандански
bonbolina и Божидар плачеше при къпане около седмица - мисля че единия път му бях направила малко по-топла водата и за това.Аз му разредих къпанията и както е казала и Ноеми,опитай да и отвличаш вниманието.Аз непрекъснато му говорих и сипвах по много малко водичка и го преодоляхме,сега много обича да се къпе Peace

gucomecanka
от ваксините е да знаеш,при нас при биенето на Синфлорикса беше същия ад.Сега вече си знам и ще му дам панадол след боцкането.

Мила ми той и през ноща не спи като хората CrazyПреди спеше от 22 до към 5-6,а от известно време се събужда в 1,после в 4 и накрая в 7 вече е ококорен.Явно му е много интересно всичко което се случва около него,имам си малко клюкарче BlushБТВ много хубаво стихче Hug

Хубав и слънчев ден на всички!Пожелавам и приятни разходки!  bouquet

П.П. Ети ЧРД на съпружеското тяло!Много да те слуша и да се научи да прави хубави подаръци  Mr. Green

# 290
Инка, още ли ти плаче момата?  Rolling Eyes Всеки път като ревне Тервел все за теб се сещам...

Joy много народ така ще ни запомни. Още ревем яко, аз защо си мислиш, че не мога да ви видя, ако дойда в МОЛ на среща ще се видите в чудо. Избягвам срещи с хора за съжаление, но просто е нетърпимо.

pepinka и септември ще дойдем до Пловдив, тъкмо дай боже нашия рев да е поспрял  Wink

за корема не ми се говори даже, аз и преди бременноста имах и сега си имам, макар че малко се поприбрах де, влязох си в старите дрехи и съм старите килца, но се надявам сега лятото по градинките и разходките още да сваля поне 5-6 кг  bowuu

# 291
  • София, Лагера
Днес Драго има рожден ден. Докара го до Христова възраст. А аз след малко излизам да му купя анцунг Mr. Green Mr. Green. Почерпете се за негово здраве.
Ама ти верно ли?  Joy Joy Joy Купи му плетени мрежести обувки, цвят слонова кост! И бели хавлиени чорапи със синя и червена лента отгоре  Joy

ИнкаHug Hug Hug на моята приятелка щерка й така ревеше, ревеше, до 6 месец, после изведнъж се преобрази. Но това не остава трайни поражения върху психиката, сега момата е бременна с трето  Heart Eyes

# 292
  • Пазарджик

Mimsat - много благодаря за съветите!

Освен ръчна помпа купих и Медела Калма и тренираме, като давам на бебо изцедена кърма от шише - досега (5+седмици) приема добре и шишето и гърдата и няма объркване и разранени зърна!

Тъй като е почти невероятно да успея да цедя по 8/ден мисля да пия пак Лецитин с цел да предотвратя запушване на каналчета. Ще спра лактогонните средства временно (апропо - забелязвам, че лактогонните приемани редовно определено нямат същият силен ефект както в началото, или поне при мен е така!).

Момичетата споменават и за медикаменти, които силно увеличават количеството кърма. Според теб дали ще е удачно да се поинтересувам и купя медикамент за влизане в крачка след раздялата?

О, щях да забравя - каква формула...т.е. какво изкуствено мляко да търся в София. Идеята да нося оттук може би не е оптимална?!?

Благодаря ти още веднъж за помощта!

Joy Агитката се събра, ще щурмуваме и Пловдив и парковете, дай боже, само чаветата да са здрави!

Agent Provocateur,

чудесно е, че сте намерили вашия начин на дохранване и се съчетава добре с кърменето.

Употребата на каквито и да е медикаменти е добре да става след консултация с лекар - те са компетентни и могат да преценят най-добре какво, кога и в какви  дози да се приема. Често, след раздяла и съответно намалена лактация, е достатъчно по-често кърмене, за да се нагласи организмът естествено отново към нуждите на бебето (а и 1 седмица не е прекалено дълъг период). В повечето случаи и самото бебе търси по-често контакт с мама чрез кърменето - колкото и мънички да са, усещат липсата на най-важния човек за тях в момента.

Адаптираните млека в България са световни марки и предполагам са познати и при вас. Може би е добра идея да обсъдиш това с педиатъра на бебето. Той ще прецени кое е най-подходящото във вашия случай и ще ти препоръча. Може, ако искаш да се поинтересуваш какви марки се продават на българския пазар и да му ги кажеш, за да си сигурна, че ще може да намериш тук това, което той ти препоръча.

П.С. В Пловдив има много силна Ла Лече Лига група, която се събира 2 пъти в месеца - веднъж на Бебешко кафе и веднъж на среща в Централната Градска градина. Срещата винаги е последната събота на месеца. Ако имаш желание, може да я посетиш - сигурна съм, че там ще намериш много добри идеи за увеличаване на лактацията след раздялата. Ако искаш, мога да ти дам датите на следващите срещи  Hug

# 293
  • София
Благодаря, дами!

Да, верно. Ще купя официален, розов анцунг. Ноеми, благодаря за идеята. Ще включа и едни обувки Mr. Green Как не се сетих по-рано?! Mr. Green Mr. Green

# 294
хаха ноеми, идеята за плетените обувки кърти мивки! Simple Smile)))

ние днес ще ходим на контролен ехограф, защото наскоро се загледах, че в епикризата на дара от токуда пише, че имала увеличено бъбрече. защо никой не ми го е казал не знам. та днес ще видим дали е още така и има ли проблем. малко съм се притеснила, но дано да е напразно. стискайте палци!

# 295
  • София
Ети да ти е жив и здрав  Hug Много да се слушате и гушкате  Crazy

Какче не се праи ей  Wink

Нашата мадама реве след баня, когато я обличам и само една прожекционна лампа ни спасява Simple Smile Хитро е, защото докато лежи в коритцето може да си я гледа, а и след това, докато се мажим и обличаме  Peace

Инка престраши се, може пък и да си кроти на толкова шарено и интересно място  Wink Води ли сте я досега в някой МОЛ?

Не разбрах кога ще ходите на Пловдив?

# 296
  • Велико Търново
Добро утро, момичета!
Знаех си аз, че тук ще получа хубави идеи за подарък! Благодаря на всички!  Hug
Май засега ще се закичим с един GPS, а пък другите неща - по-нататък...

# 297
  • София, Лагера
Добро утро, момичета!
Знаех си аз, че тук ще получа хубави идеи за подарък! Благодаря на всички!  Hug
Май засега ще се закичим с един GPS, а пък другите неща - по-нататък...
Малееей  Blush Joy, помислих, че за анцуга и обувките говориш, нали това коментирахме по-горе  ooooh! Joy
дет се вика: Роди ме, мамо, тъпа, аз сама ще се изруся  ooooh!
(блондинките, такава е приказката само, знаете си  Wink)

Излизамеееее!!!  Party Желая хубав слънчев ден на всички!  Hug

# 298
Мила,поздравления за творчеството!  bouquet
Ети,да ти е жив  и здрав младежът и много да се обичате!
И ние след малко отпрашваме навън,после ще оправям багаж.Вчера ни биха втория Пентаксим,засега всичко е ОК.
Айде,прекрасен ден,мацки!

# 299
Роди ме, мамо, тъпа, аз сама ще се изруся  ooooh!

Мен пък мама си ме е родила и руса да си не хабя паричките за боя  smile3534

Не можах да се сетя какво щях да пиша и не ми се рови назад в темата. Имаше нещо за столче за кола на чико и уроци по плуване, ама...

Клечо, май май за сега няма точна дата. Срещата в Пловдив е на етап чесане на езици Simple Smile Още никой не е предложил нещо по-конкретно

Ети чакам да кажеш отзиви от подаръка  Laughing

Елч  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт