Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 770
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз имам няколко човалчета, но нещо не ги ползвам много, много. Може би защото малкия спи между нас и няма шанс да се отвие  Heart Eyes
През нощта не го уригвам, чела съм че тогава бебетата сучат по-бавно и не гълтали толкова въздух.
Обикновено спи по гръб, започна да се върти още съвсем в началото и дори и да го оставям на една страна, той си заема позата, която му е удобна.
bebo79, дали не е настинала Вики? И на нас ни се е случвало веднъж, дваж, ама така и не разбрах от какво е  Thinking
За Великден не смятам да правя нищо, само яйца ще боядисам и то се чудя дали да не го направя още четвъртък, че все събота съм ги боядисвала до сега. Така уикенда ще съм фрии Whistling

# 61
Чудя се аз какво ми е странно в темата, а то нямало анкета.

# 62
Да се оплача и аз, но от баща ми ooooh!! Сутринта в 8.00 влиза в стаята ни с бебето и ме буди да съм ставала, че детето не е яло от снощи от 22.30. Ух, ми то верно, но той така си прави супер големи паузи, не реве, даже и да се събуди си се занимава сам. Като почнат да се месят значи  #2gunfire.
Ето, сега е ял в 8.30 и сега кърти.  Какво да го правя, няма да го ръгам, я!
Аааа, нещо почват да ме нервят. Мъжът ми да свършва с този ремонт, че добре, добре при мама, ама май не е най-добре.

# 63
Клео, коя Александрова?

За Великден, мисля да се пробвам да направя козунак със хлебопекарната. Със останалото ще се справя ММ  Mr. Green

На мен цикълът ми дойде два дни след като окончателно ми спря кърмата.

Кали спи само по гръб. Първия месец като я сложа на страни и сама се обръщаше почти веднага, сега вече я слагам директно по гръб.

Тази сутрин Кали като се събуди в 3,50ч., хапна и като почна да плаче до 5,30ч. когато се умори и заспа. Как ли не я обръщах, и на ръце- легнала, изправена, с лице към мен, с гръбче към мен, и в леглото, и в нашето, и биба давах, и играчки свиреха и се въртяха, и аз пях, нищо не помогна. И си ревеше стабилно, а не хленчеше. После като се събуди към 8 беше усмихната и спокойна.
Бургазлийки, хайде в другата тема да се уговорим за среща.

# 64
Не казвай че яде в 22.30, 8.30 и 13.00 още не е гладен  Shocked

# 65
Момичета на какво може да се дължи слуз в акото?

Имате ли някакъв обрив?

Цитат
Има голяма разлика между ЗЕЛЕНО ако и СЛУЗЕСТО ако. Зеленото може да е от претопляне, настинка, нещо, което сте яло в зелено, докато слузестото е от дискомфорт на стомаха. Може да се причини от колики, нещо което сте яли и е подразнило стомахчето, дори от вигантола... От сополи няма как да имате слузесто ако

# 66
Ками, ние сме така Rolling Eyes.
Вечер яде към 22.00, сутрин към 6.30, после спи до 11-11.30 и по нататък яде още 2 пъти и така.
Ей, сега яде, но му остана.

# 67
Ками, ние сме така Rolling Eyes.
Вечер яде към 22.00, сутрин към 6.30, после спи до 11-11.30 и по нататък яде още 2 пъти и така.
Ей, сега яде, но му остана.

Ми дете мечта. Ако и спи непробудно. Пу-пу
Иначе както гласеше не писания закон - спящо бебе не се буди  Grinning, ако е гладно ще ревне и ще събуди и съседите.

# 68
Emily, и аз имах на 2 пъти зацапване, но еднократно...
Нашият спи по гръб откакто баща му каза, че така му е по-удобно. Повръща настрани.
Снощи обаче ми разказа играта. Заспа към 22 и после ставах в 2, в 4 и 4и 30, че все се будеше... Иначе яде чак в 8.

# 69
Благодаря за отговорите. Не съм яла нищо по различно вчера от обикновенно.  Освен заешко месо. Да и аз хапнах зелена салата, но и преди съм яла и сякаш не ми е правило впечатление. Но снощи много плака от коремче милото и днес в пампарса слуз не е зелена. Златисти са и акитата. Ще я наблюдавам да видим.
Бебешондел нямаме обрив никъде.

# 70
Ще почерпя този който ми каже как да му измия косата не бебето без да му намокря лицето newsm78!
Не ме питайте защо, като му намокря лицето с вода и му пламват бузите. За сведение има АД.

# 71
# 72
  • Пазарджик
Е прибрах ме се от кожния лекар,диагноза-алергична реакция,ама от какво аз това и сама го виждам.Изписа и ДжинДжира алба спрей,Фенистил капки,вит.Ц и на А-дерма гел за къпане и в четвъртък пак на проверка.
Сега като прочетох на Бебеш поста за Вигантола,единственото различно нещо и при двата пъти в които и излизат пъпките е Вигантола.Първия път като и го дадох след ден-два се изпъпчи и сега го бях спряла,заради хубавото време ,а и нали сме на АМ/вътре нали има/,в петък пак и дадох Вигантол и днес пак с пъпки ,това възможно ли е?
Момичета благодаря за стиснатите палци  Hug

Нощни
това е страшно

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 14:00 от tuty1

# 73
  • София, Лагера
Халоу, мациникииии!  Hug
Аз докато се докопам до компа и вие вземете, че изпишете нета  Crazy
Мен са ме обзели някакви инвестиционни идеи, да купуваме друго жилище... ама сега са в процес на избистряне  Wink Но все пак съм на оглед в 17.00  Whistling

Отчет: бяхме на лекар, 60 см, 7550 гр. (мислех, че е повече   ooooh!). Докторът ме успокои... (хм, дали се успокоих  Mr. Green), че след като беб е постоянно в ръцете ми, значи има нужда от мен, а като му давам повече внимание щял да стане по-хубав човек  Wink Е ха дано, че като ме заболи кръста белким имам някаква утеха  Tired! А, и също така спомена, че има 11 пациента с такова име  ooooh! Laughing да го бях кръстила Георги май нямаше да има толкова  Mr. Green

Бубе, съвсем съм наясно какво означава омазване "до врата". За тези, които се чудят как става... да кажа, че Тервел ака веднъж на седмица, но си изкарва цялото количество на едно акане... е, сега представихте ли си го?  Joy

Спането - по гръб. И да го килна нанякъде, той пак си се обръща.

Emilly1212 , избива ме на агресия  Twisted Evil ще процедя през зъби само "Не обръщайте внимание на бебета", а за мъж ти: Евала!  Peace

Спален чувал имаме, но не ползвам. Просто Тервел много повръща, а ми е по-лесно да му пера дрешките по 3 пъти на вечер, отколкото да пера чувала  Wink

Калифорния, слагаш си ръката на челцето му така, че главичката му да се пада между показалеца и палеца. Разпъни си ръката и си го представи. Поливаш само назад и внимаваш да не мокриш муцката. Става, ние така къпем  Peace

Отивам да дочета старата тема, че направо в новата се цопнах  Whistling

# 74
Е прибрах ме се от кожния лекар,диагноза-алергична реакция,ама от какво аз това и сама го виждам.Изписа и ДжинДжира алба спрей,Фенистил капки,вит.Ц и на А-дерма гел за къпане и в четвъртък пак на проверка.
Сега като прочетох на Бебеш поста за Вигантола,единственото различно нещо и при двата пъти в които и излизат пъпките е Вигантола.Първия път като и го дадох след ден-два се изпъпчи и сега го бях спряла,заради хубавото време ,а и нали сме на АМ/вътре нали има/,в петък пак и дадох Вигантол и днес пак с пъпки ,това възможно ли е?
Пробвай да го спреш. Hug

Общи условия

Активация на акаунт