Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 760
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Гледам пак чопкате захранването  Mr. Green  Моята педиатърка пък вчера като го видя иван и каза, че си е много добре и да си стои още само на кърма  Crazy Миличкият сега с е с размерите на кака си, когато беше на 6 месеца.  Laughing

# 616
  • София
Момичета, вашите бебета крещят ли? Не е плач, а крясъци, по скоро прилича на мяукане на глутница разгонени котки...
 Grinning
Йоана го прави това от няколко дни и се опитвам да разгадая дали просто си пробва гласа или е недоволна от нещо...

# 617
  • София
иван не крещи, но от доста време пищи от удоволствие.

# 618
  • София
Момичета, вашите бебета крещят ли? Не е плач, а крясъци, по скоро прилича на мяукане на глутница разгонени котки...
 Grinning
Йоана го прави това от няколко дни и се опитвам да разгадая дали просто си пробва гласа или е недоволна от нещо...
Никол издава такива звуци от месец и половина и всяка интонация е за различни неща - или се кара на играчките или иска да я гушна или е гладна  Mr. Green много е сладка!!!

Днес бяхме на ДК - пак няма Пентаксим..... Никол е 5020 гр и 57см.

за 1м - 540гр и 2 см
за 2м - 790гр и 4 см
за 3м - 840гр и 2 см. Hug

# 619
  • София
На нас вчера не ни сложиха Пентаксим, а Инфанрикс, което според лекарката било същото. Аз даже предложих сама да си купя Пентаксима, но тя каза, че нямало смисъл  Thinking

# 620
  • София
При нас се очаква след 6.05 да има Пентаксим, ама не мога вече да им вярвам.......... Rolling Eyes

# 621
  • В две тъмни очички
Ноеми, не само Тервел е глезун  Mr. Green и тука има няколко  Mr. Green Моята щерка като се събуди си играе 10-15 мин сама и после иска внимание, което в 90% от случаите завършва с рев, защото иска да се разхождаме из стаята  Mr. Green Е, понякога си играе с одеялото на дивана ,с набутана биба в устата, но общо взето самостоятелността се свежда до максимум 20 мин
За Пресиян , пробвай да го слагаш първо денем да спи там, а нощем при вас! Докато свикне със стаята и най-вече ,че е сам!

Днес малката ще ме съсипе - цял ден се напъва да става и като бонус повръща  Whistling
Зъбките явно много я мъчат също, щото голямо дъвчене на всичко което и попадне. Скоро май ще започвам с кремчетата, макар че се чудя дали не е рано  newsm78

Щях още да пиша,ама на....забравих какво. По-късно пак ще се включа  Mr. Green

# 622
  • София
Здравейте момичета,

и Дани издава един такъв звук като вой, много е смешен. Първия път като го чух реших, че нещо не му е добре, но се оказа че така се кара на едно мече  Laughing

Ох, аз тия дни се боря със запушени канали. Топли компреси, масажи.... ама нещо няма ефект. Бубе мисля, че ти имаше запушени канали - как се справи и за колко време? Ако има други препатили моля да споделят

# 623
  • В две тъмни очички
Инка , съжалявам за потвърдената диагноза , но все пак е малкото зло , сигурна съм,че ще се справите  Hug

Снуки
, какво правите вие бе  Laughing Вместо да качва бебеока от начало много ,а сега по-малко - вие наопаки  Mr. Green

LadyAngel , Влади пищи, вика , смее се , гука! Но...се разбира кога от какво е! Понякога пищи,защото ме вика като е сама в кошарата, а друг път писука и пее от кеф ,че я разхождам из къщата, но определено долавям разликата в тона и начина

бимбим - пълниш шише от мин вода (0.500мл) с вряла вода колкото можеш да търпиш и с нея масажираш гърдата 2-3 мин преди да кърмиш и по врене а кърмене! 1-2 дена и си ок,ама продължи с масажите поне още 4-5 да си сигурна, че се е отпушил напълно Горещ душ също помага,ама и да масажираш е важно

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 17:09 от bubeto_d

# 624

Ох, аз тия дни се боря със запушени канали. Топли компреси, масажи.... ама нещо няма ефект. Бубе мисля, че ти имаше запушени канали - как се справи и за колко време? Ако има други препатили моля да споделят

Онзи ден и аз за малко да питам как да се справя със запушен канал (усещах бучица в гърдата, ама по-скоро беше правоъгълна)..., ама се изкъпах с гореща вода, изцедих се 2 пъти и всичко си мина от самосебе си!

# 625
  • София, Лагера
Завърнахме се  Wink Обядвах с колежка и тя ми разказва за фирмата... и така ми стана хубаво, че съм майчинство!!!
Инка,  Sad съжалявам, мила  Hug
Мацкиии, дали има смисъл да се обръщам към психолог за тази капризност на Тервел? Просто ми се ще, ако има "подходящо" и адекватно поведение от моя страна, което да попромени бебока, поне да знам кое е то? Rolling Eyes

Среща в петък?[/b] Пак го дават гадно, така че май сме обречени да молстваме  Crazy

За захранването - аз предпочетох да захраня със зеленчуци да не би беб да свикне със сладостта на плодовете и да ми отказва зеленчуците после.

# 626
Мацки, да ви попитам нещо:
Бебоците ви стоят ли си тихо самички понякога? Тервел иска постоянно внимание. Не че ми представлява кой знае какъв проблем, ама от време на време трябва и да готвя. Той тогава седи до мен и му говоря, но това не му стига. Иска да се занимавам с него. При вас така ли е?
Ноеми - при нас е така. Занимава се сама в шезлонга 20-тина мин., но трябва да ме вижда. Аз я взимам в кухнята на земята и си говорим. Ама като при вас това не може да продължи дълго. Иска да си играем и да и говоря без да правя други неща. И на компютъра не дава да пиша или говоря. Веднага има протести. Първо започва да се кара, после повишава тон и накрая вече става писък...
За слънцезащитните кремове - не мажа с нищо все още - док каза до 6 месеца да се избягват - ползвам шапка с периферия и стои повече на сянка.
Вода и аз още не съм давала, ще преценя според обстоятелствата, че тук става много топло.
Инка -  Hug
Лейди Ейнджъл - Рая пищи - всякак - от яд, от скука, от болка и от кеф Simple Smile Не сме от тихите и кротките.
От захранване не разбирам все още, но има време..

# 627
  • София
Мерси Бубе   bouquet , при теб имаше ли болка? при мен след компреса и кърменето бучката се разнася, но продължава да ме боли, а до следващото кърмене пак се образува бучка. Записала съм си час за мамолог, но защо имам спомен, че се ходи при АГ-то за такива неща  newsm78

# 628
Lady Angel, знам за какво говориш. дара все нещо си ломотеше, ръмжеше, гукаше, караше се понякога на играчките, но от 2-3 дни е започнала да издава едни силни крясъци, направо ушите ми заглъхват. и аз още не мога да разбера кеф ли са, яд ли са, радост от гласа й ли са, какво са...

# 629
Ноеми ,няма нужда от психолог, Тервел ще се промени. Или просто му е такъв характера,което си е в рамките на нормалното.

И на мен ми е много хубаво ,че съм в майчинство.. хич не ми се работи.

Общи условия

Активация на акаунт