Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 898
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • В две тъмни очички
Ноеми....йеее представяте ли си що народ ще тръгнем натам  Mr. Green Яката работа  Crazy

Сакси, топло ли е - навън съм! В повечето случай сама! Скучно ми е ,ама пък не ми се стои в къщи  Whistling Правя обаче 1 разходка - му храненията от около 2 -3 часа. След това не излизам 2-ри път, щото трябва да мина по същия маршрут! Та не стига ,че всеки ден е един и същ,а бивало и  2 пъти на ден да го минавам  Mr. Green Така , че в топло време 1 разходка,ако съм сама, а ако съм по някоя форумска среща,  с някоя приятелка или с мъжа ми мога и да не се прибирам цял ден!  Mr. Green

Ети, добре си дошла в моята кола  hahaha

# 211
за коремите не ми се говори още сам като бъчва,все едно сега ще раждам.но след трето е по трудно да  се отслабва(само се успокоявам ха-ха) куркума добре дошла

# 212
По принцип излизам дори и сама, но и аз като Ноеми нещо не мога да се мотивирам когато ми е студено  Grinning

Еления, другите като нещат, ние ще се видим.

За очите- аз съм с кафяви, ММ е с пъстри синьо-зелени, а голямата дъщеря когато се роди беше със синьо-сиво-зелени и не мръднаха с години, след 6-тата година се появиха и кафяви точици, в резултат наистина пъстри очи.

Кали днес цял ден е супер кисела, цял ден реве и е почти само на ръце и не иска да спи, като стана в 7ч. сутринта до сега има само един сън от 2часа и три четири дремвания по 5-10мин. Сега пак се разплака и ще тичам.  Hug

# 213
Нашият пък днес много огладнява, нещо... От сутринта вече яде 4 пъти, храни се на 2,5ч. Да не е пак някой скок в растежа??  Rolling Eyes

Аз рядко излизам сама, скучно ми е, а ми е абсурдно просто да седна на някоя пейка в някой парк... Трябва да се движа аз....
Бубе, аре към Пловдив, де... Забравиха ни се децата  Wink

# 214
 Днес детето поспаливо, а майка му не е станала от компютъра...  Embarassed
 Сакси, аз гледам да излизам всеки ден, но и на мен ми е скучно нещо, ако нямам работа за вършене, а като си спомня Марти като беше бебе, каква група бяхме заформили, а сега, никой не познавам.
 Куркума, добре дошла
 Малката се обажда настойчиво... крайно време беше, лека вечер от мен!

# 215
момичета след ваксина къпете ли бебоците  че нас ни боцнаха два пъти днес.сакси и ние излизаме всеки ден само ако не вали ако е по хладно чувалчето и дъждобрана и пак сме вън

# 216
  • София
Сакси, хич не ми е скучно. Обикалям улиците по цял ден. Ама като е топло. Иначе... детето на активната гимнастика, майка й на компа.

Бубе, благодаря за гостоприемството. Там съм.

Аз се набутах да одя у Пловдив, ама не разбрах кога.  Grinning Обичам Пловдив. Сега се сетих как с шефката миналата година търсихме Интерхотела. Първо се загубихме. После тя каза: "Трябва да намерим Марица, аз от там ще се оправя". Аз си помислих, че Марица е дълга и странно как ще се оправи, но си замълчах и й казах, че знам как да стигна до Марица. Стигам до един мост и казвам: "Ето я Марица". Тя се оглежда и вика: "Къде?". Аз я изгледах все едно не е в ред и й казвам: "Ей я на, под нас.". При което тя прихна да се хили и вика: "Хотел Марица" Joy Joy Познайте още колко време ни отне да намерим Интерхотела....

Забравих да кажа, че на другия ден също толкова успешно търсихме МОЛ-а.

# 217
lyuba84, сега виждам, че твоето момиче се казва Лия. Моето също, а и е поспаланка - дали не е от името? Laughing

Разходките на мен са ми мечта - тук пролетта е само на теория, все още. Благородно ви завиждам на всички за срещите по парковете, придружени с птичи песни.

За очите - и трите ми деца са с кафяви, като моите, и то още от първите дни. Таткото е със сини, както и всички в неговото семейство, ама какво да се прави, кафевите са по-силен ген.

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 00:18 от kurkuma

# 218
Ети,да на Ейвън е.Казва се "Терапия за редуциране на стрии".
Това на Solition  за целулит и аз не го харесвам но на Anew e един път. Peace
..........
Наска,къпя без проблем.Можеш да сложиш водоустойчива лепенка.И после малко реванолов компрес(на памуче)за да онеме температурата и оттока,ако има такъв.
.......
Топчо се събуди Grinning

# 219
  • София
elenia, Представител ли си?

# 220
Разходки правиме при хубаво време,понякога съм сама,понякога с компания.
На тати родата е само с кафеви очички,аз съм със сини,майка със зелени,абе мешано е при мен,но очите на малката за сега са сини!Дано си останат такива.На мъжа ми родата са с тъмни коси и очи и предимно момчета,та нащо беби е първо момиче,русичко и синеооко.Свекито не може да й се нарадва!  Grinning

П.П-Само аз ли имам проблем с лентичките за възраст на дете?

# 221
Naska83, тук (Канада) даже препоръчват къпане след ваксина - отразявало им се добре на децата. Също казват, че спането по гръб е задължително, още от новородени. Иди ги разбери сега кое е правилно. Големият ми син е роден в България и до година и половина е отглеждан по българските стандарти - спане настрани, никакво къпане след ваксина, захранване на три месеца...

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 00:19 от kurkuma

# 222
  • Пазарджик
kurkuma добре дошла  Hug
Абе момичета как слагате мъниците на страни да спят newsm78 аз днес няколко пъти се опитах да я сложа на страни ама тя веднага се обръща,даже не може да се задържи

От 3 мин. бучим и какви лиги ми е приготвила Grinning ама днес почти цял ден е на ръце и имам чувството ,че торса ще ми потъне в краката
Бира с таратор освен главата и косата си скубем ,като заспива

# 223
elenia мерси за отговора но нямам лепенки а сме на село.за реванол не се бях сетила.засега няма оток нито зачервяване,куркума аз сам раждала в палма де майорка там препоръчват същото и гледам децата си по техните схеми макар на педи да не и се нрави.и аз имам проблем с лентичката на рая не ми я отваря

# 224
ТУТИ,слагам едно одеалце навито на руло,подпряно на таблата на леглото,после слагам малката на една страна с гръбче подпряно на въпросното одеалце,но тя не спи така повече от 30-на мин. и пак си е по гръб,само главичката й остава на една страна

Общи условия

Активация на акаунт