Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 906
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Абе на вас прибраха ли ви се коремите???  Rolling Eyes newsm78

Браво, Биричка! След този въпрос имам нужда от една бира hahaha hahaha

# 196
Кой питаше за чадърчетата  Embarassed
Купих едно 40 лв със супер защита било, ама мноого голямо, бе  Rolling Eyes , успокоявам се, че лятото поне ще пази добра сянка, иначе е хубав и той се чупи отгоре и отдолу, дано обаче не се счупи бързо, че наистина много хора се оплакват от това.
Моето чаденце не понася слънцето и за секунда (като майка си) и досега слагах комарника да и пази, но за да не и става задушно сега сме си вече постоянно с чадъра и е добре, ама пусти вятър бургаски не позволява винаги

# 197
  • Пазарджик
Абе на вас прибраха ли ви се коремите???  Rolling Eyes newsm78
Абе ушкелим се е прибрал,ама като седна Shocked

# 198
  • София
Коремът ми си виси Sad Като гледам няма да се прибере тая кожа Sad И тези стрии Sad.

Боян става все по-дълъг - днес го премерих - 67 см, извадих дрехите за 6М.

Емили, много добре сте решили! Семейството сте вие, няма какво да се меси друг, особено така театрално.

# 199
Така е Ноеми, разстоянията в София са много по-големи и са в рамките на града, така че това е най-правилното решение за нас на този етап. Мерси мили мамчета на всички за подкрепата и сори, че ви занимавах с проблемите си. Hug
Искам да ви питам кога се появява истинския цвят на очичките? Забравила съм на дъщеря ми кога очите и станаха каквито са в момента.
mrm аз също общо взето ползвам дрешки за 6 месеца или такива на които пише 74-80. Всичко омалява много бързо. Твоето момче много е пораснало - браво! Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 15:45 от Emilly1212

# 200
  • София, Лагера
Искам да ви питам кога се появява истинския цвят на очичките? Забравила съм на дъщеря ми кога очичките станаха каквито са в момента.
О, аз още нямам отговор на този въпрос  Laughing На Пресиян очите му станаха светлосини на около 5 месеца. Но от около година насам започват да позеленяват. Аз също съм била така, като малка съм била с очи като незабравки, сега са светло зелени.

# 201
  • Пловдив
Та..... кога ще идвате в Пловдив???  Laughing

# 202
Здравейте, мили мами! Завидях ви на сговорната дружинка и реших и аз да се присъединя, ако ми позволите.
Аз съм майка на три деца - две момчета на 7 и 2,5 годинки и момиченце, което е част от януарската дружинка - 05.01.2011г.
Моето бебче страда от тих рефлукс, горкото, но иначе е много кротко, за разлика от батковците. Grinning
Бяхме на хомеопат миналата седмица и от петък вечерта й давам лекарството. Ще ви държа в течение дали действа. Аз вече намирам разлика де - може да стои по-дълго легнала по гръб, гука повече, но киселините още си я мъчат. Като започне да спи по гръб ще е победа, че засега спи единствено по корем.

# 203
Ох,моя съботник се проточи чак до вторник,ебаси Crossing ArmsДроб съм.Добре че чаденце си поспива,че и аз сега да опъна кълки.така съм се размазала по дивана,че има чувството че се вградих в него,не мога и не мога да стана. Mr. Green
Корема ли?Пихтия,сланинска....стриите ги третирам с Ейвън,има подобрение,матираха се и не са толкова релефни вече...Купих си  и от това стегнатото бельо дето е с презрамки,но не обхваща гърдите и отдолу е като боди.като това от тв-шоп но без крачоли.
Бубе,подкрепих каузата ти. Peace
Сакси,какъв е новият тии апарат?Много хубави снимки прави.Нащият падна от високо и се счупи горкият.Сега искам да си вземем нов и хубав но парички няма. SadХем искам да е леко професионален,хем да не е от 1500лв,а някъде 300-400 Blush..има ли такива?
Бургаски,хайде размърдайте темата са среща
.Засега сме само аз и Пепита.
Куркума, Hug и добре дошла!

# 204
  • В две тъмни очички
kurkuma , добре дошла сред нас  Hug

Ноеми,аз сериозно се замислих дали да не ти се сърдя вече! Постоянно ме изключваш от плановете за разходки, а сега пък вече беше върхът.......да ме изключите и за Пловдив  Mr. Green Аз ще ви намеря където и да е там  hahaha
И да кажа ,че колата поема минимум 2 колички...може и повече,така че ако има желаещи, насреща съм  Mr. Green

Люба
, я сподели каква е тази книжка! Заинтригува ме....

За корема,прибра се много добре, само че има сланинка малко и паласчици, които много ме дразнят! А в действителност разликата ще се види чак след 1 година! До тогава коремът се прибира  Peace

# 205
Благодаря ви, момичета, за сърдечното посрещане!  Hug и аз! Да се включа и аз за коремите, да не си помислите, че моят е плосък -  Naughty Три бременности... Thinking А и само намерения за упражнения, това е при мен. Стрии нямам никакви на корема, обаче по бедрата, колкото си искаш. Да ви кажа най-добрата стратегия - харесвайте се такива, каквито сте! А ако може да подобрим положението, още по-добре! Знам за масажи с едро смляно кафе, че вършели чудеса, ама все още не мога да намеря време да пробвам...

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 00:17 от kurkuma

# 206
  • София
kurkuma, добре дошла.

Бубе, никой не те е изключвал. Не забеляза ли ние как нахално се набутахме?  Но при толкова коли - аз ще се возя при някой Mr. Green

еления, това за стриите ли ползваш? Ако да, да поръчам и аз. Сега си поръчах за целулит, ама нищо не пречи да пробвам и за стрии.

Емили,  Hug Hug

# 207
  • София
Еления, канон е, огледално рефлексен, остава и да се науча да снимам. пожелавм ти, какъвто и да си вземеш да направиш незабравими снимки.

да ви питам всеки ден ли излизате с бебетата ? около квартала ли?  аз например ако няма среща и не се замъкна в парк, май по-скоро не излизам... ми скучно ми е сама пък  Crossing Arms в този смисъл си мисля не постъпвам ли егоистично спрямо детето.. то в активната гимастика, пък аз на комп  Embarassed

# 208
привет и от нас да се отчетем от дк 8200 кг(+1050)и67 см(+5) на мама дундата и всичко е ок.за очичките сините си проличават по рано ако са много наситени,зелените към 6 месец,тъмните  след втория синът ми е сини  дъщеря ми с зелено-кафяви и бебе рая за сега със син-сиви

# 209
  • София, Лагера
kurkuma, уелкъм!

Сакси, не излизам всеки ден  Wink Не ми е скучно сама, но като ми е студено нещо не мога да се мотивирам. Тепърва иде лято и бебоците ще живеят навън  Peace

Ноеми,аз сериозно се замислих дали да не ти се сърдя вече! Постоянно ме изключваш от плановете за разходки, а сега пък вече беше върхът.......да ме изключите и за Пловдив  Mr. Green Аз ще ви намеря където и да е там  hahaha
И да кажа ,че колата поема минимум 2 колички...може и повече,така че ако има желаещи, насреща съм  Mr. Green
Ехеее, на това му се вика: Събрахме се!  Party Дръж се, Пловдив!!!  Twisted Evil

привет и от нас да се отчетем от дк 8200 кг(+1050)и67 см(+5) на мама дундата...
Ехаааааа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт