Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 908
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
тонче, аз съм с 2 ръце за GPS-a. аз преди 2 години подарих това на мъжа ми и беше във възторг половин година Simple Smile да не говорим каква хубава работа ни върши като скитаме из чужбина, пък и тук понякога се налага, полезна джаджа си е. само където няма как да се вместиш в бюджета.

look at me, да ти е жив и здрав мъжът и много да ви обича и глези с мартинката!
днес моят бивш, по който много страдах има рожден ден и ми е леко криво и аз не знам защо...

# 181
Ехо,

Само да се запиша, че тия дни съм крива и каквото кажа/напиша не излиза правилно.

Сакси - много лоши снимки (много ми харесват, ама нали така трябваше да казваме). Другият път на поправителен Grinning

# 182
тонче, аз съм с 2 ръце за GPS-a. аз преди 2 години подарих това на мъжа ми и беше във възторг половин година Simple Smile да не говорим каква хубава работа ни върши като скитаме из чужбина, пък и тук понякога се налага, полезна джаджа си е. само където няма как да се вместиш в бюджета.

look at me, да ти е жив и здрав мъжът и много да ви обича и глези с мартинката!
днес моят бивш, по който много страдах има рожден ден и ми е леко криво и аз не знам защо...

елч, недей страда. не си загубила много, цял живот щеше да се бориш с един рогат овен Joy

питате ли ме мене с мъж овен и син козирог как ще живея. Добре, че съм девичка, че да търпя и да правя компромиси. ЛОшото е, че асцендентът ми е телец и от време на време ми пада пердето и тогава става страшно

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 14:41 от look_at_me

# 183
Мами,днес бяхме на косултация и да се похваля каква бухта си имам  Mr. Green -от 3.300 сме 4.900,от 53 см.сме 56 см.Боцнаха ни с ваксинка,трябваше  да  е пентаксим,но доколкото разбрах е някаква по-добра от него.Забравих да питам дали ще има пак боцкане или за 2-рия месец е само една,но ще звъна на докито тия дни да питам.Сега стискам палци да не сме кисели!

ТОНЧЕ,ако пуши му вземи табакера.Аз миналата година така направих и милото се размаза от кеф,той си свива цигари и табакерата му е супер удобна,даже наскоро си взе нова щото старата вече се разбрица!   Laughing

# 184
  • София
nadi-jo, казват се Мотилиум, но са само по лекарско предписание, защото главното им предназначение не е стимулиране на лактацията и за да се постигне ефект се прилагат по схема.

Лейди може ли да споделиш схемата на приемане, че при мен педито беше изписала Мотилиум сутрин и вечер преди хранене, но немога да споделя същия "млекодобив" като при теб Simple Smile

Kate84, схемата е 3 дни -  3 пъти по 3 таблетки, 3 дни - 3 пъти по 2 таблетки и 3 дни - 3 пъти по 1 таблетка. Само  не те съветвам да го правиш, ако преди това не се консултираш с лекар, все пак това е предписано за определен човек Peace

# 185
Калифорния, да мила, тримата решихме да се изнесем. Мъжът ми си е направил една вила на 10 мин. от града с кола, и ще си отидем там. Ще си идвам и през деня при дъщеря ми в моя апартамент при майка ми. Трудно е, и сложно, но по-добре да си съхраним семейството и отношенията, отколкото да се скараме заради трети човек. Не съм имала претенции към свекърва ми, отидохме там заради мъжа ми, но той самият никога не се е разбирал с майка си, надявал се е,че заради така дълго чаканото внуче, което дори кръстихме на нея, тя ще се промени. Уви, сам го отчете, че не става!

# 186
  • София, Лагера
Емили, като сложиш нещата на кантар... ще видиш, че 10 мин път нищо не са! Ще свикнеш!  Peace (аз като карам детето на градина са ми 40 мин сутрин и толкова вечер  Whistling)

gucomecanka, и аз моите хлапетии ги наричам "бухти", много ми е сладко!  Heart Eyes

# 187
елч, недей страда. не си загубила много, цял живот щеше да се бориш с един рогат овен Joy
питате ли ме мене с мъж овен и син телец как ще живея. Добре, че съм девичка, че да търпя и да правя компромиси. ЛОшото е, че асцендентът ми е телец и от време на време ми пада пердето и тогава става страшно
знам аз какво е, все пак той ми беше 10 години най-добър приятел и после още сума ти години либоффф и никак, ама никак не е лесно. сега с моето мило весело стрелче ми е в пъти по-добре, ама някакси носталгично ми стана, де да знам.

хахаа, а твоят син не е ли козирог все пак? Laughing Laughing Laughing

аз между другото скоро установих, че дара е козирог с асцендент козирог...което ме ужасява:-)

# 188
да козирог е, грешка  Embarassed

# 189
Емили,  Hug  и браво на решението на мъж ти.

# 190
Абе на вас прибраха ли ви се коремите???  Rolling Eyes newsm78

# 191
може да се каже, че се поприбра. сага остава да стопя паласки, сланинки и задници

# 192
  • ул. "Мечтание"

Да, още два-три дни след раждането си беше като преди да забременея. Не че този вид е особено очарователен!  Joy

# 193

Сви се матката, ама останаха едни кожи, едни сланинки...  Crazy

# 194
  • София

оооох, защо ме подсети. Какво да ти кажа.... седи си там едно пихтиесто....  Sick

Общи условия

Активация на акаунт