Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 914
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Айде, чакаме ви в Пловдив! Обещавам да оставя бира за всички!  Mr. Green

По въпроса за чадърчетата, и аз съм с 2 ръце за Чиполино. 15лв. е, но се "чупи" за нагласяне и отдолу и отгоре.  Peace По-плътно е и по-готина форма има. Бертонитата са като разпъната найлонова торбичка...  Rolling Eyes

Имам едно питане аз.
Нашият бебок честичко вечер като се опитва да заспива или като е нервен, се държи за главата... Има ли и други такива бебета?  Rolling Eyes

# 166
  • Велико Търново

Да не съжелявате после че сте отворили дума за пловдив, че на мен ми е близо  Mr. Green
Няма  Mr. Green Аз ще си приготвя тиксо и а си казала "вакс...", а съм го лепнала  Mr. Green Wink Peace
[/quote]

Joy Joy Joy

Мацки, имам нужда от помощ - не мога да измисля подарък за мъжът - рожденник е скоро. От доста време сме заедно и имам чувството че всичко съм му изподарявала вече. Дрехи и парфюми не ща, искам някаква джаджа, тип мъжка играчка, ама не мога да се сетя какво трябва да е. В същото време да не е нещо съвсем безполезно.  Бюджет 150 лв. 
Моля ви, подскажете нещо!  Hug

# 167
ейприл, много сме добре с Лорката  Hug като чета че и Даринка е добре и много слуша мед ми капе на душичката Mr. Green  айде да се стопля вече и да се видим  Naughty

# 168
  • София

Мацки, имам нужда от помощ - не мога да измисля подарък за мъжът - рожденник е скоро. От доста време сме заедно и имам чувството че всичко съм му изподарявала вече. Дрехи и парфюми не ща, искам някаква джаджа, тип мъжка играчка, ама не мога да се сетя какво трябва да е. В същото време да не е нещо съвсем безполезно.  Бюджет 150 лв. 
Моля ви, подскажете нещо!  Hug

Тонче, има ли си нож Викторинокс? забелязала съм, че много им се радват

# 169
tonche, питах моя мъж сега за мъжка играчка и каза, че ако обича инструменти - пример: електрическа отвверка с куфарче Bosch или както там се пишеше. моят много обича такива щуротии - а ще се вместиш и в бюджета, че техниките са скъпички. Дано съм помогнала малко  Peace

# 170
Да не съжелявате после че сте отворили дума за пловдив, че на мен ми е близо  Mr. Green
Няма  Mr. Green Аз ще си приготвя тиксо и а си казала "вакс...", а съм го лепнала  Mr. Green Wink Peace

Ми ако кажа вакс....ани обувки  Mr. Green

# 171
  • София, Лагера
Да не съжелявате после че сте отворили дума за пловдив, че на мен ми е близо  Mr. Green
Няма  Mr. Green Аз ще си приготвя тиксо и а си казала "вакс...", а съм го лепнала  Mr. Green Wink Peace

Ми ако кажа вакс....ани обувки  Mr. Green
Joy Става  Peace и без това като се замисля за обувки, все ми се ходи в Пловдив  Flutter Съвсем сериозно, хич не се шегувам!

Тонче, ако отидеш в Технополис и се разходиш из мъжките техники, няма ли нещо да ти грабне окото?

# 172
Моя мъж обожава да чете книги и му купих Киндъл за коледа. Твоя мъж какво хоби има?

# 173
  • Велико Търново
Има си и викторинкс и електрическа отверка. Благодаря все пак, момичета! GPS-ите заглеждам, че нашите колици си нямат, ама не е много личен подарък ... Thinking

Бебешондел, ловец и рибар е, но е оборудван от глава до пети.
Прости невежеството ми, ама какво е Киндъл?  Embarassed

# 174
# 175
  • Велико Търново

Благодаря за идеята, харесва ми, ще го проуча! Само не знам дали ще ми стигне времето за поръчка от чужбина. Grinning

# 176

Благодаря за идеята, харесва ми, ще го проуча! Само не знам дали ще ми стигне времето за поръчка от чужбина. Grinning

Продават го и в бг - но излизат по-скъпо . http://www.readerbg.com/index.php?route=product/product&path … KgCFYIKfAodL2v8dQ, аз го взех на промоция по коледа за 100лири..

# 177
nadi-jo, казват се Мотилиум, но са само по лекарско предписание, защото главното им предназначение не е стимулиране на лактацията и за да се постигне ефект се прилагат по схема.

Лейди може ли да споделиш схемата на приемане, че при мен педито беше изписала Мотилиум сутрин и вечер преди хранене, но немога да споделя същия "млекодобив" като при теб Simple Smile

# 178
боже, вашите мъже какви добри съпруги имат. Аз на моя не само, че не му правя подаръци, но най-редовно му забравям имения и рождения ден Mr. Green
Всъщност никога не съм  правила подаръци с конкретен повод. Обикновенно виждам нещо, харесва ми, знам, че и на него ще му хареса и го купувам.
Подарявала съм ризи, вратовръзки, шалове, портфейли, колани, чанта за документи, чанта мъжка, парфюми, ваучери за масажи, въдица, такъми,  Laughing абе има всякакви варианти. Зависи от мъжа ти, интересите му, начина му на живот и професията
Може инструмент, някаква електроника, хубава пура или някакво по рядко, отлежало питие.
Моя мъж например изпадна във възторг като му купя Four four two или Don Balon
Eй такива щуротлъци, дребни, но неочаквани
Да не говорим, че най-много се радва като сготвя вкъщи, щото рядко се случва и си е един малък празник Joy
Аз също не обичам да ми се правят подаръци с конкретен повод, най-любимо ми е като ми донесе някой хубав чийзкейк, пролетно цвете, много повече от разни неща купувани щото видиш ли празник е и трябва да се купи непременно нещо. Важното е да е купен и направен с любов и желание подаръка Heart Eyes

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 13:56 от look_at_me

# 179
ООО, Емили,  Shocked аз помислих, че под думите ти как сте освободили свекървата от присъствието ВИ си имала предвид вас тримата (или поне силно се надявах)!

Общи условия

Активация на акаунт