Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 887
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
 smile3544 smile3544 coolcool Браво сакси,махнала си аватара, напомняше ми на Дражко  Mr. Green

Тук кучетата изчезват покрай панаира септември  Mr. Green

# 151
  • Пазарджик
Бебеш ,нямам думи да опиша абсурда в който живеем,надявам се че ще се намерят трезво мислещи хора и няма да посегнат към малкото което държавата дава на децата ни

# 152
Няма да пиша нищо повече относно кучетата,щото усещам че няма смисъл и ще стане пак с обидени и подкачени  Wink
Бебешондел,ако има как наистина да подкрепим -казвай! Praynig  Hug

# 153
  • София
лук ат ми, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав и да слуша  Laughing

# 154
Ха честито! А защо, когато свеки спомене за ходене в старчески дом, просто не й кажете "Мамо, много ти благодарим за благородството и разбирането, така наистина ще ни помогнеш много! Ние ще идваме всяка седмица да те виждаме"  Wink
Ноеми Hug, искрено повдигна скапаното ми настроение! Лошото е, че мъжът ми и се беше вързал, и скочи срещу мен - че майка му щяла да си живее в апартамента и той няма да я прати в старчески дом, ако съм имала аз проблем да си го реша. Затова сега съм си у нас, макар че той съжалява за казаното. Нито съм искала аз да я пращам, тя сама си го измисли, защото е свикнала 40 год. да командва сина си. Ай сиктир! #2gunfire
Лук ет ми - честит ти рожденник. Да е жив и здрав и да ви слуша, обича и помага!!!
Подкрепих каузата на Бубето!!! Hug

# 155
# 156
бубе, нали на Деси Ризова си писала?

аз съм много ЗА това, което правите. полудявам като видя бездомните кучета (и котки!). не съм против животните, но ако някой иска да гледа такива да си ги гледа в къщи, аз не искам да ги гледам, а съм принудена не само да съжителствам с тях, но и всеки ден да излизам и да се прибирам със страх. ами когато малките ни деца проходят? а някой виждал ли е дете с кучешка тения? защото аз съм...

# 157
  • sofia
Ноеми, подкрепям за Пловдив! И при мен има място за още една количка  Mr. Green ! Вие си пийте бири, обаче няма да ми се сърдите, че не ви правя компания!

Ети, не се сърди на човека(сигурна съм, че не го е направил нарочно, на мен за РД ми подариха кожено яке....харесва ми, но все пак можех аз да си го избера), просто е мъж, следващия път като се видим ще ти донеса една книга, там всичко е обяснено! От както я прочетох гледам по друг начин на живота!!!

За кучетата, само пускайте линкове къде да се включваме, аз подкрепям мнението на Сакси, нямам против кучетата на каишка!

Емили, бъди крайна и не отстъпвай, имам приятелско семейство, което е от 20г  заедно и единствения им проблем е свекървата, постоянно се карат заради нея!!!

# 158
  • София
Хайде в Пловдив, аз също мога да взема още една количка.

Ноеми, Люба, аз не му се сърдя. Просто се чудя толкова ли не ме познава, че за 18 години не разбра, че аз не нося анцузи.

Емили, гръмни него. Имаше в Дом и семейство хубава тема за мамините синчета. Хареса ми идеята на Ноеми.

# 159
Да не съжелявате после че сте отворили дума за пловдив, че на мен ми е близо  Mr. Green

# 160
  • sofia
Ети, с кецовете и дънките върви суичър, айде, другия път и аз така ще се метна!
За Пловдив май ще сме само 3те, но мога да ви водя на уникални шишове! Обичам го този град, а ако закъснеем много, имам апартамент там, ще преспим хахахаха

# 161
Много сте лоши вие Софиянки. Сега и в Пловдив ще ходите  Mr. Green а ние дето сме далече какво да правим? Ама айде от нас да мине, но ще искаме снимков материал после  Hug

# 162
ейприл, за цитонамазката - аз ходих миналата седмица. според доктора тъкмо навреме  Peace и според мен е редно да се направи контрола след раждането.

look at me, да ви е жив и здрав рожденника  Hug

# 163
  • София, Лагера
Емили, лошото е, че и жената си е права. Къщата си е нейна  Rolling Eyes. Ако не ти харесва, наистина ти трябва да се съобразиш с нея. Но не е права да дава акъл, особено непоискан  Confused За интригите няма какво да коментирам. Но, да не забравяме, че с възрастта личността на човек деградира. Това е неизбежно, ще се случи и с нас  Rolling Eyes Дано се наредят нещата по най-добрия начин!!!

Да не съжелявате после че сте отворили дума за пловдив, че на мен ми е близо  Mr. Green
Няма  Mr. Green Аз ще си приготвя тиксо и а си казала "вакс...", а съм го лепнала  Mr. Green Wink Peace

# 164
Благодаря на всички,които отговориха на питането ми за цитонамазката!Днес ми взеха материал и тези дни ще си треперя в очакване на резултата.
Имам си една мечта,радвам се че се включи!Как сте с Лорка? Hug
Лук ет ми,да ти е жив и здрав младзежът,многто щастливи мигове заедно!Весел празник!
Емили,ще ти пиша на лс

Общи условия

Активация на акаунт