Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 916
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
И аз ако съм сама не излизам. Мързи ме и ми е случно. Но в малкия град няма как да съм сама. Събираме се няколко майки с колички с бебета на една възраст. Те стоят по цял ден навън, когато е топло, аз не мога, нали ходя на тенис.

Рая днес е по неспокойна, обикновено си лежи и си гука.  baby_neutralДнес нещо мрънкоти.Пръцка. Дали защото вчера и днес е само на кърма. Преди това и давах по малко пюренце, по около 40 грама на ден.
Еления, ти пюрето от банан готово ло го купи или го прави?

Браво на вас Софианки, сега пък до Пловдив ще ходите. Heart Eyes

# 256
  • sofia
Относно излизането, в тези гадни и студени дни не излизам с бебето, на мен ми е студено

# 257
bonbolina, спрете да я къпете за няколко дни, да "забрави".

# 258
Калифорния,само дупето мием.  newsm78

# 259
Тони,готово,купено дадох на Хип,и забелязвам,че от как си похапва човешки започна и да спи човешки. Rolling EyesЯвно наистина не му е стигало количеството мляко.Защото сега сме със същия. грамаж мляко на същите интервали,но + пюре и сок .Явно добавката си казва думата. Thinking

# 260
  • Варна
Привет от мен, не съм писала от 100 години. Долу-горе попрочетох, големи караници, добре, че сте успокоили топката Simple Smile
Боби е голям мъж вече, 7,5кг. и е висок Simple Smile На тати се е метнал. Очичките му са сини засега и много ми се иска да си останат такива, но... Аз съм с 1 синьо и 1 зелено око, а мъжа ми е с кафеви.

Иначе Боби спи почти цялата нощ по корем, много му е удобно така, не гъква, не може да си завира ръцете... Сякаш никой не си оставя детето по корем или аз не съм прочела...

guсomecanka
, след ваксина е нормално да са криви децата и да плачат безутешно.

# 261
  • в Надежда-та
Питате за излизането Mr. Green, ми то си личи - разписах се първите страници  и не мога да смогна и да ви изчета даже Crazy
При нас режима е следния: ставане около 9ч., тоалет, ядене и към 10.30ч. е "заспал" мах 30мин Mr. Green . 12-13ч. излизаме и се прибираме към ту 17ч., ако времето е хубаво М ми докарва и баткото и седим на вън до към 19ч.
Ама тъй като Мартин спи през цялото време Laughing, кърмя го почети в заспало състояние и към края на разходката (ако се прибираме към 19ч.) вече го хваща съклета в количката Crazy (разбираемо).
Бе пропуск за излизане нямаме Naughty Един ден излизах и в дъжда Crazy дъждобран, чадър.....бе официално съм за освидетелстване вече hahaha Joy
Връщам се да дочета изпуснатото Hug

# 262
еления, и аз нещо такова забелязах, не мисля ,че е до колиеството ,а просто до консистенцията, някакси спокойна беше и си стоеше и гукаше, сега 2 дена като не и дадох, и една неспокойна стана и иска повече да суче. Ще видя, утре може пак да взема да я пробвам, да видя как ще е.

# 263

Иначе Боби спи почти цялата нощ по корем, много му е удобно така, не гъква, не може да си завира ръцете... Сякаш никой не си оставя детето по корем или аз не съм прочела...

Toni_baraboni, моята мома спи по корем - даже съм я наобиколила с възглавници, защото вече се обръща и се почва рев... Ама това е от киселините - тя е с рефлукс и по гръб не издържа изобщо.

А вашите бебета смучат ли си ръцете? Моето си навира целия юмрук в устата, а биберона го плюе. Вярно е, че се и лигави доста, ама не е ли рано за зъбки?

lyuba84, аз си мислех, че нямат имен ден, но тук пише 30 ноемрври, ама и на много други имена е същата дата, така че не знам.

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 00:22 от kurkuma

# 264
  • София
kurkuma , добре дошла  Hug

Бубе, никой не те е изключвал. Не забеляза ли ние как нахално се набутахме?  Но при толкова коли - аз ще се возя при някой Mr. Green

Къде ще ходите разпоретини, че нямам време да чета назад?  Joy

Ние като се къпем пием вода редовно, но явно й харесва. Много мрази да й сипваш вода по много с канчето, трябва бавно да я поливам и плицикам  Crazy

Корема си ми седи, аз и преди си имах. Сега на Велинград още повече ми се наду, то било хубаво някой да ти готви  Wink

# 265
Ами, тогава не мий дупето, а само с кърпички. После пробвай да миеш дупе в различно време от досега.

# 266
  • Варна
Май всички си завират ръцете до лактите в устата, сърбет ги венците според мен вече, като си напъха нещо се успокоява.

# 267
  • В две тъмни очички
Да се включа и аз към питащите-преди около седмица при едно от къпанията Калина глътна малко вода и се поуплаши.Оттогава всяка вечер щом стане време за баня става нещо страшно-то е рев,то е викане...Мислех че ще спре след някопй и друг ден,но не-плачът става все по-силен.Тази вечер дори още като започнах да я събличам и се започна  ooooh!
дайте идея какво да правя!!!  Praynig

Събличай я през деня за 5-10 мин, за да свикне с мисълта,че е гола! После само й топкай крачетата в корито! И чак тогава минете отново към обичайното къпане!

Мами,помагайте!Албена яко се дере...няма успокояване!Не дава да я гушкаме,щом я гушна и почва да се захласва от плач!Дали е от ваксината?Дадох й панадол 2 мл.,но дали ще кротне?!Изкъпана е,нахранена е,акала е....ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО Й СТАВА!  newsm78

Биричка беше пуснала линк с едно "шъшкане" в ухото на бебето! При нас помага! Ако са ви били ваксина вероятно е неспокойна от нея! Дай панадол и до час трябва да е ок!

Клечо, ще ходим в Пловдив  Mr. Green

# 268
  • София
Да се включа и аз към питащите-преди около седмица при едно от къпанията Калина глътна малко вода и се поуплаши.Оттогава всяка вечер щом стане време за баня става нещо страшно-то е рев,то е викане...Мислех че ще спре след някопй и друг ден,но не-плачът става все по-силен.Тази вечер дори още като започнах да я събличам и се започна  ooooh!
дайте идея какво да правя!!!  Praynig

Събличай я през деня за 5-10 мин, за да свикне с мисълта,че е гола! После само й топкай крачетата в корито! И чак тогава минете отново към обичайното къпане!

Мами,помагайте!Албена яко се дере...няма успокояване!Не дава да я гушкаме,щом я гушна и почва да се захласва от плач!Дали е от ваксината?Дадох й панадол 2 мл.,но дали ще кротне?!Изкъпана е,нахранена е,акала е....ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО Й СТАВА!  newsm78

Биричка беше пуснала линк с едно "шъшкане" в ухото на бебето! При нас помага! Ако са ви били ваксина вероятно е неспокойна от нея! Дай панадол и до час трябва да е ок!

Клечо, ще ходим в Пловдив  Mr. Green

Аз съм 50% пловдивчанка бе майнаааа   Flutter

# 269
  • В две тъмни очички
klechoo, мама е от Велико Търново , татко е от Болярово (Бургаско) , срещнали са се в Русе и са заживели в Пловдив  Mr. Green Аз съм родена там и живяла там до преди малко повече от 2 години.... Милея за този град! Обожавам го  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт