Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 841
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Едно кафенце
Ето тук

Добър ви ден Simple Smile
Варя яйцата сега, ще боядисвам и отлитаме. Ще идем и на консултацийката-отчет по-късно!
Хубав слънчев ден на всички!

# 361
Сакси, и ММ е от Димитровград, и той живее близо до пазара. Така че лятото си запазвам правото за една фотосесия, ако си съгласна де  Heart Eyes

Дария рядко се обръща (май само като не и наглася и двете ръце симетрично), но пък много се напъва да пълзи. Не спира да си движи краката и за секунда, само да се сети да си премести ръцете и ще отпраши.
На глас не се смее и играчки не иска да хваща, никакъв интерес, но пък от няколко дена откри залъгалката (голямо облекчение за мама) сега може да изкара повече от 2 минути будна без да е на ръце  Grinning

# 362
  • Пловдив
vall_t, задължително! А съпругът ти сглобява самолети или само е фен?

Знам какво щях да пиша - бяхме на консултация. Ваксина - синфлурикс. Другата я нямаше. Тегло - 6850 (ама с доста пълен памперс), височина - 63 см.
Малко да спамя- ММ ако има време ще сглобява. Преди си е правил от хартия разни модели. От малък е при самолети- баща му беше в една военна база със самолети (Чешнегирово-вече го закриха). После е искал да ходи да учи в Долна Митрополия, но от там го разубедили, щото студентите виждали самолет само на картинки Simple Smile и сега е само страст....

# 363
  • София
привет

бясна съм, днес за четвърти пореден ден ни спират водата  #Cussing out бях се настроила да боядисвам сутринта яйца ама май ще е довечера

# 364
Привет януярчета, да се включа и аз. Вчера бяхме на консултация, бебка е 5600, наддала е по-малко този път 650г и е 57см. Не плака много от инжекцията.Снощи и мерих Т 37,2,тази сутрин пак е толково,но не и дадох Панадол,мисля,че не е висока,бебето е в насроение и жизнено. На глас не се смее само понякога чувам АИ придружено с усмивка и бурно ритане. По корем не може да се обръща,но се мята като риба на сухо като сменяме памперса. Много плаче от тези колики и сега и купих Био Гая дано имат ефект. Напоследък суче много нервно и постоянно се гърчи в мен и ръкомаха,пуска гърдата после засмуква силно,дави се дали я свива коремчето или докато се изака я боли? Много е смешна като се страхува от вятъра.Вчера я разходих с кентуруто и тя като и духна в лицето поема въздух на пресекулки и като ревне неутешимо събираме погледите. Педито ме натиска да почвам захранване,но мисля да направи 4м поне,аз още сок не съм и давала само на кърма. Кърмя на едно хранене само от едната гърда и се чудя дали да предлагам и другата.Веднъж опитах,но тя сукна няколко пъти и повърна. Продължава да се буди на 3 часа за хранене или по-точно чувм я като почва да си суче звучно одеалото насън.Вода въобще не иска да пие,как ли не я мъча,но прави едни физиономии като да е най-гадното нещо,което е опитвала. За гукането повече казва ау и уу, не хваща сама играчки,но аз постоянно и подавам и на двете ръчичики да се учи. Весели празници и да начервите бузките на дечицата.

# 365
  • София, Лагера
Добро утро! Тервел спа до 11.40, аз - до 11. Невероятно! Наспана съм!

Мила, как ме размечта с тези снимки!!!!!  Heart Eyes
мммм, Бали http://noemy.snimka.bg/asia/bali-indoneziya.415508.14483955.big
и мммм Куба... http://noemy.snimka.bg/travel/kuba.275044.7005026.big

Бебеш, Миш е от Шумен, ама нещо не пише напоследък.

Мацки, вчера обикалях с количката съседния квартал. Нещо си мисля да сменим апартамента си с по-голям, та се оглеждам. Харесах си едно затворено комплексче и питах дали се продават апартаменти в него. Оказа се, че има... та дори успях и да разгледам... а цената ... е... 216 000 Евро  Joy Joy утепаха рибата!!!  hahaha говорим за 120 кв. м., не за Южния парк  Crazy
Ей, повеселихме се вечерта като разказвах на приятели  Crazy

... изпуснах срещата май...

# 366
  • Пазарджик
здравейте мамита,личи си ,че времето е хубаво  Sunglasses

Ние бяхме на контролен преглед заради пусти пъпки,трябва да продължим по същия начин и ни добавиха Оксикорт шпрей.Във вторник пак на преглед.Нещо много ме притесняват тези пъпки вече,доста време не минават.Знам ,че днес не вие е до пъпки ,но ще помоля мамите с опит/с алергии и пъпки/да кажат своето мнение за нашите пъпки

# 367
  • В две тъмни очички
Ноеми , ей тея хора парите за нищо ги нямат бе! А пита ли апартаментът дали не върви бонус с някой басейн и прости...тка  Mr. Green

# 368
  • София
Тути, а докторите какво ви казаха, на какво се дължи обривът

# 369
  • Пазарджик
Тути, а докторите какво ви казаха, на какво се дължи обривът

Цитирам:"Някаква алергия"

# 370
Ноеми, то цената на жилищата в този тип комплекси е едно на ръка. После всеки месец имаш 200-300 лв за поддръжка- озеленяване, охрана и т.н. И ние гледахме такова жилище, но това изисква първо много сериозен и най-вече постоянен доход. И това ни отказа
 Сега тайничко им завиждам през прозореца, защото хем децата им са навън, хем не движат по очуканите улици
Щях да съм съседка с Асдис Ран и още няколко футболни съпруги Sick

Тути, не разбирам много, но не ми изглежда толкова страшно. Мойто също има пъпки, бели под очите, от време на време се пукат и излизат бели топченца. Не съм си го сложила на сърце. Все си го обяснявам с това, че секрецията и порите още не са като хората- ама как го обясних. Имам чуството, че е модерно всичко да се обяснява с алергия.
А ти ли го забеляза или лекарката обърна внимание., ходихте ли на алерголог, гастроентеролог? Аз мажа с джинджира алба

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 14:29 от look_at_me

# 371
Мила,това закуска на Мачо Пикчу ли е?Ехххх. TiredИскам и аз там.
нямам вре Tiredме днес да се обърна,но само да вметна нещо:
Наска,продуктите "Лека нощ"на Ганчев и не само са нишестени каши с ГЛУТЕН.Да си знаеш. Peace....
Тони много разнообразно храна си хапвате вече. GrinningБрокола как го прие?Не пръцка ли?...
Аз  още не съм дала зеленчук(освен морков)а плод само ябълка и банан.Днес дадох смес от трите.Другата седмица ще дам нещо ново....но какво? Thinking
Ух,каката кашля на сън и събуди Топчо.
Ай ще бегам Crazy.

# 372
Zdraveite momi4eta,izvinqvam se za latinicata,no kompa mi pravi nomera...
Dnes bqhme na konsultaciq i za 3 meseca i 9 dni sme-7,720kg i 63 sm Shocked Shocked Shocked
slojiha ni dvete vaksini-petvalentnata(ne i pomnq imeto,ne e pentaksim)i sinfloriks,za sega sme dobre,dano i zanapred e taka.
Da popitam imali nqkoq aktivno kyrme6ta mama,koqto o6te da nqma cikyl?Da se pritesnqvam li ili e normalno,nie se kyrmim vse o6te na poiskvane ....
Dnes vremeto e prekrasno za razhodki,li4i si i tuk vyv foruma,no nie dnes propuskame zaradi vaksinite,utre pak  sme na liniq,gradinkite sa na6i.Hubav i slyn4ev den na vsi4ki. Hug Hug Hug

# 373
  • ул. "Мечтание"
Da popitam imali nqkoq aktivno kyrme6ta mama,koqto o6te da nqma cikyl?Da se pritesnqvam li ili e normalno,nie se kyrmim vse o6te na poiskvane ....

Кърмя поне по 10 пъти на денонощие. Цикъл нямам.

Нормално е да нямаш цикъл. Може така да си откараш до спиране на кърменето или докато се разредят бройките кърмения значително.

# 374

Кърмя поне по 10 пъти на денонощие. Цикъл нямам.

Нормално е да нямаш цикъл. Може така да си откараш до спиране на кърменето или докато се разредят бройките кърмения значително.

И аз така. Предния път ми дойде чак като спрях да кърмя, Анетка беше на 1г. Споко, нормално е  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт