Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 829
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Blagodarq vi momi4eta

# 376
Tути, обрива зачервява ли се, отслабва ли /от както се е появил. Има ли и другаде пъпки , освен по лицето? Акото как е?  сменяла ли си скоро козметика? Колко често къпеш? Оксикорта не разбрах в каква връзка ти го изписала  newsm78 . Педиатърката спомена ли да смениш АМ-а?

# 377
Ехооо Simple Smile

Добрах се до компа най-после. Днес пропилях слънчевия следобяд в правене на яйца, но нищо. Аз обичам да боядисвамсе занимавам с подобни красоти. Утре ще кача снимки да ви се похваля. А бебо така или иначе заспа на обяд и още не се е събуждал.

Ноеми, страшна цена са ти обявили. Пожела ли им късмет с намирането на купувач? Определено ще имат нужда от него...

Уффф, аз нещо хич не се справям да намеря по-голямо жилище, което да ни устройва Sad

Айде да ходя да си довършвам красотите преди да се е събудило малкото диване.

# 378
  • Пазарджик
Tути, обрива зачервява ли се, отслабва ли /от както се е появил. Има ли и другаде пъпки , освен по лицето? Акото как е?  сменяла ли си скоро козметика? Колко често къпеш? Оксикорта не разбрах в каква връзка ти го изписала  newsm78 . Педиатърката спомена ли да смениш АМ-а?
Бебеш аз я водих на кожен ,защото педиатъра се ми повтаря контактен дерматит и да сменя праха за пране-3пъти вече го сменям.Не се зачервява кожата ,ако това питаш, само се появяват малки пъпки с бяло връхче и после прегарят и изчезват.Няма други пъпки по тялото и дупето.Акито според мене е нормално или не се е променяло от както смених АМ-жълто-карамеленона цвят/имали такъв цвят newsm78/като каша е ,смисъл нито е рядко нито пък оформено.Козметика не съм сменяла ,мажа я с зехтин по тялото,а лицето с балсама на др.Тайс,след първата поява на пъпките взех сапунчето на А-дерма.Къпя всеки ден.Оксикорта -за да мажа пъпките и да редувам един ден Джин джира алба, един ден Оксикорт.Аз попитах да ли не е от смяната на АМ и дали да продължавам да го давам,а тя ми отговори ,че не може да е от млякото защото ако е алергия към белтъка ще реагира от всяко АМ/без хипералергичните/

# 379
# 380
Може просто самото ам /марка/ да не ви понася? На какво бяхте преди и на какво сте сега? Вигантола го спря,нали ? Има ли подобрение от тогава? Пробва ли шуркер за пране?

Чопи, нали и вие имахте обрив /себорея/,има ли нещо ново при вас?

# 381
Някой беше публикувал едно много хубава таблица за теглото спрямо ръста при момчетата.
Моля, публикувайте я пак newsm53.

# 382
  • Пазарджик
Може просто самото ам /марка/ да не ви понася? На какво бяхте преди и на какво сте сега? Вигантола го спря,нали ? Има ли подобрение от тогава? Пробва ли шуркер за пране?

Бяхме на НАН,а сега на Милумил1,но пъпките се появиха след като беше изпила вече 3 кутии/пакета/
Вагинтола не съм давала от неделя мисля или веднага след твоя пост,да ама днес има нови пъпки.Шуаркер не съм пробвала,сега сме на течния Тео бебе.
Доста обриви разгледах в нета ,ама нашия най ми прилича на тозиhttp://www.mayoclinic.com/health/newborn/FL00098&slide=3ти какво ще кажеш?Ама не ни ле малко късно за бебешко акне newsm78

# 383
  • Пазарджик
Някой беше публикувал едно много хубава таблица за теглото спрямо ръста при момчетата.
Моля, публикувайте я пак newsm53.
заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=601

# 384

Бяхме на НАН,а сега на Милумил1,но пъпките се появиха след като беше изпила вече 3 кутии/пакета/
Вагинтола не съм давала от неделя мисля или веднага след твоя пост,да ама днес има нови пъпки.Шуаркер не съм пробвала,сега сме на течния Тео бебе.
Доста обриви разгледах в нета ,ама нашия най ми прилича на тозиhttp://www.mayoclinic.com/health/newborn/FL00098&slide=3ти какво ще кажеш?Ама не ни ле малко късно за бебешко акне newsm78

Според мен бебешко акне - такова животно нЕма. За мен това е оправдание на лекарите за успокоение на майката, преди да са се появили другите симптоми. Но това си е мое мнение.

За снимката-така му изглеждаха обривите на Явор в началото, точно след вакс...аните обувки...

Аз бих пробвала ХА мляко и бих чула и алерголог.

# 385
тути,  smile3525

Ние сме с АД, води се лека форма, защото няма по тялото обриви.
Тути, на мен вашите обриви не ми приличат на АД. Нашият е същия като от снимката която беше дала Бебеш. При нас затихна за 4 дни, направо изчезна и от днес пак Sad.

Мда, Бебеш, при нас започна като бебешко акне (пъпки с бял връх) и премина плавно (от единия вид директно към другия)  в АД.

За алерголог е рано, на ХА мляко сме от раждането до към 3-тата седмица.

# 386
тути,  smile3525

Ние сме с АД, води се лека форма, защото няма по тялото обриви.
Тути, на мен вашите обриви не ми приличат на АД. Нашият е същия като от снимката която беше дала Бебеш. При нас затихна за 4 дни, направо изчезна и от днес пак Sad.
За АД е нормално да затихва и да се обостря. На нас ни помогна рядкото къпане и шуркера, за Тео-то една декемврийка мн добре беше описала, сега ще потърся.

Цитат
Замислям се сега рекламата на много продукти колко е заблуждаваща, особено на прахове като Бонукс (супер нисък клас прах), да не говорим за Ариела по веригите, който е произведен за балканските страни ,нищо не изпира в сравнение например с английски Ариел, пълни са с фосфати, а Тео бебето е толкова агресивно и много майчета се излъгват да перат с него. Затова напоследък са толкова хитови болести на кожата като атопичен дерматит, екземи, обриви и алергии, които се натрупват в кожата след множество обличане на дрехи изпрани с тези прахове и след години се вижда резултата.
Вече да ни е страх не само какво ядем, ами и с какво си перем дрехите и мием съдовете.

Цитата е на 7/8 от една стара тема.

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 17:16 от Бебешондел

# 387
отчет от ДК: 6800/+1400/ и 64см /+7/ за 40 дни. И след празниците ваксините Sick

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 17:23 от look_at_me

# 388
  • София
И от нас отчет - 67 см, 6.500 - според таблицата е под много ниското тегло newsm78. Кльощав е, ама чак пък толкова...

# 389
Здравейте!
Ние като излязохме в 11 и сега се прибираме, а Кали продължава да спи в количката в коридора. Тези 6 и повече часа сън ще ми излезнат през носа довечера, ама поне една от нас двете ще е наспана  Grinning . Отивам да мия салатата докато не се е събудила, а ММ като се прибере ще готви  Whistling  Mr. Green

Пожелавам на всички приятно изкарване на празниците!!!
И от нас отчет - 67 см, 6.500 - според таблицата е под много ниското тегло newsm78. Кльощав е, ама чак пък толкова...

Вярно, че е момченце ама не се шашкай, Кали е 5.030 кг. и 69,5 см. и си изглежда много добре и Доки не е казала че е малка или нещо подобно. Всички таблици са ориентировъчни, има значение колко се е родило детето. Не можеш да сравняваш растежа на едно бебе което се е родило 4-5кг. и друго родено 2,500-3,500кг.

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 17:25 от pepita1973

Общи условия

Активация на акаунт