Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 829
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Бебеш, този прах за който ти пишеш къде го продават? И всичко трябва да пера с него, не само на бебето нещата.
А Явор освободен ли е от ваксини?

# 391
Калифорния, ето:
http://surcare-bg.com/

# 392
Kalifornia, виж в Карфур, ако вече си в София.

# 393
Бебеш, този прах за който ти пишеш къде го продават? И всичко трябва да пера с него, не само на бебето нещата.
А Явор освободен ли е от ваксини?

Mи... беше  Rolling Eyes До първата година  Whistling Още не съм давала декларация, но скоро май ще трябва  Tired

# 394
Пепита, ок ще проверя! А, няма ли го в Кауфланд, Метро, Била?

А Явор след определена ваксинация ли е направил обрив? Защото при нас мисля че не е. Доколкото разбрах сега са затегнали комисиите.

# 395

А Явор след определена ваксинация ли е направил обрив? Защото при нас мисля че не е. Доколкото разбрах сега са затегнали комисиите.

След Пентаксима - след 1вия прием имахме слуз след втория изби обрива...

# 396
  • Пазарджик
Бебеш ,АМ вече няма да сменям сама.Първо ще направя консултация с алерголог/за това не се бях сетила Hug/А първите пъпки които и се появиха ,бяха преди ваксините/само тези в болницата които и бяха сложели/
За Теото направо ме разби,аз въобще не го харесвам,ама педито още първия път настоя ,но не го послушах и взех Персил сензитив и сега гузна направо го взех.

# 397
Ние като ходихме на алерголог направо ни подариха една кутия Фризо ХА  Joy Joy Joy

# 398
  • Пазарджик
В наше село не го продават в големите вериги.В частната детска кухня го намерих ,но сега е късно няма да работи.Надявам се утре да мога да го взема.

# 399
Алерголагът при толкова малки деца говори наизуст. Като няма какво с ХА ще ви изпрати, добре че не ви е изпратил с Фризопеп.
Пак казвам ние ядохме ХА мляко  от раждането до 3 седмиса и пак имахме пъпки в този период.

# 400
  • В две тъмни очички
Чела съм , а и педи така ме посъветва, че след гладене с пара, се неутрализират над 90% от съставките на който и да е прах за пране  Peace Така ,че вероятността от алергии тогава била минимална  Peace

# 401
  • В две тъмни очички
Според мен бебешко акне - такова животно нЕма. За мен това е оправдание на лекарите за успокоение на майката, преди да са се появили другите симптоми. Но това си е мое мнение.

Според мен лекарите не биха си измисляли диагноза, която да не съществува,а и не искам да те обиждам наистина , но те все пак са учили за лекари и са го практикували , а не само са чели форуми и други неща от интернет , като нас  Peace

# 402
 Crazy те дерматолозите лекуват разни алергии, дерматити, уртикарии и тем подобни малко на принципа проба-грешка Peace.

# 403
  • София, Лагера
Ноеми , ей тея хора парите за нищо ги нямат бе! А пита ли апартаментът дали не върви бонус с някой басейн и прости...тка  Mr. Green
за тези пари всяка сутрин и св..ка трябва се полага!  Whistling
Ноеми, то цената на жилищата в този тип комплекси е едно на ръка. После всеки месец имаш 200-300 лв за поддръжка- озеленяване, охрана и т.н. И ние гледахме такова жилище, но това изисква първо много сериозен и най-вече постоянен доход. И това ни отказа
абе... поддръжката ще я преживея, ама първоначалната цена - не мога  Crazy И да ги имам тези пари, няма да ги дам!  Naughty Mr. Green

nina_tita, нямам цикъл. Предния път ми дойде на осмия или деветия месец след раждането.

(от алергии нищо не разбирам)

# 404
Алерголагът при толкова малки деца говори наизуст. Като няма какво с ХА ще ви изпрати, добре че не ви е изпратил с Фризопеп.
Пак казвам ние ядохме ХА мляко  от раждането до 3 седмиса и пак имахме пъпки в този период.

Според алерголожката било изключено са имаме АБКМ  Crazy

Чела съм , а и педи така ме посъветва, че след гладене с пара, се неутрализират над 90% от съставките на който и да е прах за пране  Peace Така ,че вероятността от алергии тогава била минимална  Peace

'

Всички в темата се спукват да гладят нали  Whistling Аи парата е добра среда за развитие на микроби, аз знам че за бебета не се глади с пара  Peace

Според мен бебешко акне - такова животно нЕма. За мен това е оправдание на лекарите за успокоение на майката, преди да са се появили другите симптоми. Но това си е мое мнение.

Според мен лекарите не биха си измисляли диагноза, която да не съществува,а и не искам да те обиждам наистина , но те все пак са учили за лекари и са го практикували , а не само са чели форуми и други неща от интернет , като нас  Peace

Бубе, дано никога не ти се налага от първа ръка да научиш за "компетентноста" на повече то лекари. Дано никога не ти се налага да обикаляш 5-6 специалиста и всеки да ти казва различно и да се чудиш къде е истината...
За конкретния цитат - аз съм го написала - това си емое мнение, базирано на наблюденията над мои познати с деца с "бебешко акне" което по-късно стана абкм, ад и т.н.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт