Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 799
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • В две тъмни очички
Честито Възкресение Христово! Нека Той пази домовете ни, да ни носи здраве и да ни напътства в живота!

easter

# 496
  • София
Христос воскресе!Нека всчки са живи и здрави.Пиша с едно запитване.Моята дунда е с подсечено дупе от няколко дни .Дайте някои свежи идеи че всички мазила които съм пробвала до сега с момчетата ги опитах но все още не и е минало съвсем.Благодаря предварително.

# 497
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ЗДРАВИ И ДОБРИ ДА БЪДЕМ!
 easter easter easter

# 498
  • Сандански
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!НЕКА ДОНЕСЕ МИР ИСПОКОЙСТВИЕ В СЪРЦАТА НИ!

# 499
# 500
 easter easter easter easter easter

Христос воскресе!Нека всчки са живи и здрави.Пиша с едно запитване.Моята дунда е с подсечено дупе от няколко дни .Дайте някои свежи идеи че всички мазила които съм пробвала до сега с момчетата ги опитах но все още не и е минало съвсем.Благодаря предварително.

Стела, съжалявам мила, но не мога да ти помогна. Аз мажа Кали с правено кремче, даже не знам какво има вътре.

# 501
  • В две тъмни очички
Стела - пробва ли Пенатен?

# 502
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Желая здраве, щастие, спокойствие и хармония в дома ви мили момичета!

Днес моята дъщеря става на 14 години!

# 503
  • Пазарджик

Ако е доста зачервено,на нас ни помага единствено Тридем крем-сутрин и вечер.Не повече от два ,три дена.Но още с първото намазване има видим резултат.
Сега мажа пъпките и по лицето с Джинджира алба на него пише ,че става и за подсечено дупе ,но не съм го ползвала ,за това.
Emilly1212 да ти е жива и здрава и много ама много да се гордееш с нея!!!

# 504
  • София
Христос Воскресе! Бъдете здрави!

СТЕЛА, аз съм най-доволна от кремчето Baby Tan, в него има невен. На Арома е и струва лев и нещо.

# 505
Ние си мажеме дупето със судо крем.Много съм доволна.

# 506
ЧЕСТИТ СВЕТЪЛ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЛЮБОВ И ТОПЛИНА В СЪРЦАТА И ДУШИТЕ НИ!!!

Стелa, ще ти пратя на лични рецептата за крема за подсичане, който се прави в аптеките, върши страхотна работа.

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 18:55 от Во

# 507
  • София
Момичета благодаря за предложените идеи част от кремовете съм ползвала но ще пробам някои от другите .Во ще пробвам с правеното кремче .Благодаря и лека и спокойна нощ на всички бебенца и мами.

# 508
  • София
Христос Воскресе! Бъдете живи и здрави!  easter

Emilly1212 да ти е жива и здрава  Hug

Може ли и на мен рецептата за кремчето  Peace Забелязах малки пъпчици около срамните устни и ануса, като зачервени протрити ранички. Само няколко са но кой знае  Thinking

# 509
  • ул. "Мечтание"
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

Емили
, честит рожден ден на дъщеря ти! Да ти е жива и здрава!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт