Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 793
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
воистина воскресе!! хармония, любов, вяра, светлина!

Стела, всичко, за което се сещам, и което съм ползвала при децата си винаги с ефект, е Дефламол, Бейбитан, Судокрем, отвара от лайка или невен. ако си опитала всичко и резултат няма, дали не се дължи на памперсите или, ако кърмиш, не се е появило от еднократно изхождане при поета от теб по-специфична храна?

честита рожденичка на Емили, нека бъде много здрава и обичана млада дама!   bouquet

# 511
Христос Воскресе ( Леприкон, Христос Анести Simple Smile )

Емили, честит рожден ден на щерка ти, да ти е жива и здрава и много да те радва   bouquet

Кремчето за което говори Бо е супер, ако става дума за онова от аптека Попова  Thinking
Бо, не знаех, че имаш рецептата.  Flutter

И не мога да ви почерпя в момента, но се чувствайте почерпени, по повод именния ми ден Simple Smile (кой кат мен 3 дена имен ден  Mr. Green )

# 512
Може ли и на мен рецептата за кремчето  Peace Забелязах малки пъпчици около срамните устни и ануса, като зачервени протрити ранички. Само няколко са но кой знае  Thinking

Клечо, пращам. Simple Smile

# 513
  • София
Може ли и на мен рецептата за кремчето  Peace Забелязах малки пъпчици около срамните устни и ануса, като зачервени протрити ранички. Само няколко са но кой знае  Thinking

Клечо, пращам. Simple Smile
Hug Hug Hug

# 514
  • София
BO, може ли и аз да те помоля за рецептата. 10х Simple Smile

# 515
Честит празник,мацки!Мир,обич и благоденствие в домовете ви,здраве и щастие за вас и близките ви  хора!
Емили,да ти е здрава и все така хубава госпожицата!

# 516
Може ли да се дава Арника за болка във венците? newsm78

# 517
  • ул. "Мечтание"

Не.

# 518
  • Пазарджик
Моя приятелка дава  хомеопатично лекарство за зъбките на бебоците и било много ефикасно.Мисля е от тези Боаронските,нека стане по нормално време и ще я попитам какво беше.

А добро утро!!!
Нели заспа вчера в в 19ч. и сега се събуди в 7ч.и вече няма спане ,ама не се оплаквам Laughing

# 519
 Добро утрооо!
 Много сте поспаливи днес..
 Имам въпрос към консултантите от ЛЛЛ. момичета от 2-3дни Ивайла е по-неспокойна, суче по-често от обикновено, вкл. и нощно време, като на едно хранене, изсуква и двете гърди и въпреки това мисля,че понякога не и стига. Дали според вас, става въпрос за криза на растежа и трябва ли да се потърся някакви лактогонни средства или кърмата ще се регулира сама? Благодаря ви

# 520
Добро утро!

Emilly1212, да ти е жива и здрава щерката, на патерица   bouquet

Кали е много неспокойна тези два дни, нощем се буди на често, а от нощес почна и хрема. Абе тия зъби ще ми разкажат играта  Crazy  Защо не е като кака си- първия зъб изтрака в лъжицата и тогава разбрах, че никнат зъби   smile3521

# 521
Благодаря момичета за поздравите! Hug Сами също тази нощ се буди много често, носих го даже на ръце, аз също имам чувство че кърмата ми е по-малко, виждам как прозират долните зъбчета през венците...постоянно ръцете са в устата. Присъединявам се към питането на Адис, ще следя за отговор!

# 522
Привет и от мен Simple Smile Днес Ванислава става на 3 месеца и се замислих колко бързо ни мина времето.Вчета послучей празника я почерпих със сокче от ябълка и от днес започвам да давам редовно, вече е позволено.
Чета ви ,че говорите за зъбките сестра ми даваше на нейния палавник Калцарея било хомеопатично, и е много довола избиваха доста бързичко като гъбки.Лекарството е на едни топчета които се разтварят във вода и се пият.

Исках да ви питам от няколко дни започнах да давам добавка и се питах дали мога да сменя АМ .Досега давах Фризолак , а искам да давам Апрамил.Имате ли впечатления за него?

# 523
Момичета имам въпрос.

Кали много се опитва да се надига сама, мога ли да вдигна количката на следващото ниво /30градуса/?

# 524
pepita, защо да не може. Нашата количка няма пълно легнало.

Общи условия

Активация на акаунт