Великденски яйца червени, за ЯНУАРСКИТЕ деца засмени! /9/

• 29 804
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Момичета имам въпрос.

Кали много се опитва да се надига сама, мога ли да вдигна количката на следващото ниво /30градуса/?

Аз имам някакви спомени, че може след 4-я месец  newsm78. На каката и го вдигнах на 4м. и половина, ама тя чак тогава започна да се надига, а тая малката от десетина дни взе много да се надига, та се чудя и аз, дали да не и надигна малко количката  Thinking.

# 526
  • В две тъмни очички
И моята шушулка от 2 седмици много се навдига ,ама на нашата количка най-ниското ниво е много високо  Whistling

# 527
pepita, защо да не може. Нашата количка няма пълно легнало.

Нали и кошниците за кола са повдигнати на гръбчето  Peace

Ние му повдигаме понякога нивото на количката, но само като е буден и не за много дълго... Или докато не се изнерви. Пробвай го, той сам ще си покаже Wink

# 528
  • някъде
А Венци направо си крещи ако е легнал и буден LaughingВъобще не обича да лежи и да изпуска интересните неща.Като го вдигна на коленете си или изправя обелегалката на количката направо светва,чак започва да си пее.Та едва ли ще мога още дълго да го задържам само в легнало положение.

# 529
  • ул. "Мечтание"
Аз започнах да повдигам от време на време количката по малко. Шезлонга също съм го понадигнала.

Някой споменаваше, че е ползвал калкарея фосфолика при растеж на зъби - "страничен ефект" може да е прикриването на симптомите на рахита, така че леко с нея... и въобще... не си предписвайте хомеопатия сами... не е безвредна!

# 530
  • в Надежда-та
Пепи ортопеда каза след 4м. Но и на мен ми се струва, че може за по малко Wink

# 531
Момичета, благодаря ви за отговорите  Hug

# 532
BO, може ли и аз да те помоля за рецептата. 10х Simple Smile

Мелона, имаш я на лични вече. Simple Smile

# 533
здравейте и от нас.за дигането и опитите да стават Рая се надига отдавна,според мен всяко дете само си показва кога е готово.ако не е готово и няма сила няма да прави опити.моето дете в количката стои изправена когато е будна а и тя да не изтърве нещо интересно

# 534
  • Пловдив
Добро утро!
Айде по едно кафенце!

Много скромно тук..... Надявам се добре сте изкарали празниците  Hug

Ние бяхме на гости при моите родители - в Симеоновград - където се случи инцидента с 6 младежи. ГОляма трагедия. Целия град плаче. То не стига че само "роми" са останали там и младите избягаха, ами сега и това..... Ужас  Cry Cry Cry Почивайте в мир....

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 07:25 от vall_t

# 535
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Завърнахме се от обиколките и веднага полазвам форума!  Crazy Изкарахме си прекрасно! Първо бяхме в Свищов цялата фамилия со се бабалъка, видяхме се единия ден с една приятелка от съседен подфорум, на другия - с Гггъбка и хлапета Party! После харизахме Пресиян на прабаба му (със свекърите, те ще се грижат за него), а ние отпрашихме за Ловеч с най-малката бухта. Времето беше хууубаво, Тервел беше спокоен, а ние - на меден месец  Heart Eyes. Само дето сега в къщи е едно такова неестествено тихо без Пресиян, чак ми е тъжно... Confused
Отивам за ви чета!

# 536
Добро утро и Христос воскресе!

Вал много гадно наистина с тези хора, и отново по празници се случват големи трагедии  Cry

Ние бяхме на Копривщица, обичам да ходя там много ми е възрожденско, много ми харесва как хората са запазили духа на онова време  Heart Eyes Ние имаме двор близо до там и мислим да си направи вила, ако има парички ще се размажа от кеф  Heart Eyes

Ние вече тотално сменихме коша за новородени със стола за кола, иначе пищи ако е легнала а още е малка за летния кош.

# 537
  • София, Лагера
Пепита, и Тервел се надига, преди 2 седмици му вдигнах нивото на гръбчето. Моят доктор ми беше казал, че бебето е готово тогава, когато иска и може да посядва, т.е. не се свлича. Това се гледа, а не възрастта му. Peace

Ноеми, кога и за колко ще сте в Ловеч?
Не съм ти видяла въпроса, вече пътувахме  Confused

# 538
  • София
Добро утро и от мен!

Ние вчера се завърнахме след поредния мързелив престой на село. Оядохме се, разбира се. Ама там много се грижат за нас. Ивка не беше очарована от смяната. Беше по-нервна от обикновено и се успокои и ухили след като се прибрахме. Изглежда ще е домошарче.

Всичко прочетох и забравих аккво ще пиша.
За количката - повдигам от време на време, защото на нея й доставя удоволствие.

# 539
  • София
повдигала съм само 2 пъти за по 2 мин да го снимам. количката има пълно легнало, 30градуса, 45 и 90. 30то ми се виждат безсмислени. не съм ги ползвала с яна и сега няма. като стане на 5 месеца и половина-шест ще го вдигам на 45. като се научи да седи стабилно - на 90. така правех с каката и за мен това е най-доброто за бебето.

Общи условия

Активация на акаунт