Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 342
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  Ивонска,честито завръщане!Липсваше ни!  Hug

Лилянчо,радвам се,че и ти се появи!  Heart Eyes

Мопси,много е хубава Ноемката!  Heart Eyes
  Съжалявм за падането ти!  Confused

Колкото до новите цикли,кръстопъти и т.п..Май зависи от съдбата на всеки....
  Някои през целия си живот се изправят пред такива.  Peace

За 30-те!Само си помислете,че има хора,които сещайки се за своите 30, възкликват :"Ех!Младини!"
  Повтарям се,но.....Мисля,че е хубаво да умеем се радваме на това,което имаме сега, и въобще на сегашния момент!Да изпълваме с много смисъл понятията ТУК и СЕГА.  Hug

Ели,и мен ме интересуват въпросите,които ти е задала Ним за работата ти. Simple Smile

# 646
Ним аз се чувствам перфектно на 30...чувствам се по красива, по женствена, по зряла и осъзната.
Сигурно ви звучи нескромно, но наистина се чувствам така и ще се старая да запазя това усещане колкото се може по дълго Wink
 :outtajoint

Абсолютно споделям тези ти мисли  Laughing Никога не съм се чуствала по-добре, по-уверена и наслаждаваща се  Flutter Така че, мацки, скачайте в 30-тте без страх  Hug

Лилянчоооо, радвам се за това ти включване    bouquet Как се чуствате в БГ?

# 647
Я стига с тези кахъри за 30-те... това си е един чудесен период от живота... аз сега станах на 39 и тепърва започвам лееекичко да се притеснявам за периода на 50-те...

# 648
  • София
Мопсииии, Ноемката с блузката на AC/DC е уникаааалнааа! Simple Smile Напълни ми душата, браво!  Hug Heart Eyes

Мацки, не изброявам поименно, че днес ми е много щур ден. Бях в една делова среща, сега имам 101 неща да свърша в резултат от нея и не само, а довечера ще направя една магария  Crazy

Кога викате ще гледаме надолу? Laughing

# 649
  • София
В неделя ли викаме сбора? От колко часа?

# 650
здравейте.
Общо взето са ме налегнали мислите на Ним. Не виждам да съм направила нещо много съществено с живота си, искам да направя 100 неща за себе си, но се оказва, че съм последната, за която намирам време. Налегнал ме е служебен кръстопът, който се касае да си зарежа сигурната и сравнително добре платена работа, която обачи не ми оставя веме за нищо друго и да се гмурна на някъде, където не съм сигурна дали ще е толкова добре платена и дали ще имам повече време за себе си и семейството  ooooh! И този кръстопът ме е налегнал поне от половин година и същевременно с това нямам смелост да взема решението, което вътрешно ми се ще - луда работа.
Иначе вчера беше тържеството в градината - много съм горда с гарджетата си  Grinning
Днес обаче коментара в детската за Цец на едната госпожа беше "Лош". Станал е невъобразим. В началото на седмицата беше изсипал супата си върху масата, след което прилежно започнал да шляпа с лъжицата  Crazy Считайте другите дали не са го последвали. Не даал на децата да спят, щото на него не му се спяло, измислял щуротия след щуротия, а е същият и у дома.
Гледайки Лилита и сещайки се, че са на една дата  Rolling Eyes Не знам кой разправяше, че везните били кротки  ooooh!
От друга страна Веско, който беше луд по цялата си глава сега се е кротнал и ако не е с Цеци, просто не се разбира, че има дете у дома. Относно алергията засега я бориме с противоалергични капки, но в момента в който ги пропусна за един ден и хремата теква с пълна сила. Коментара на доктора беше, че през следващата година ще се почват нещата превантивно и отдалече, за да може имунитета да е засилен преди цъфтежния период.

# 651
 Малко в последен момент,но все пак да ви съобщя....

Днес в 18.30 се открива една изложба в галерията Руакана на ул. Мальовица 1.

В изложбата ще има няколко натюрморта на мъжа ми,както и една рисунка на Алекс.
 Ако проявявате интерес,заповядайте!  Hug Hug Hug

Изложбата ще продължи 1 седмица и ще се повтаря всяка първа седмица на всеки последващ месец.  Simple Smile

# 652
Ели, Ним, Манана -  Hug Hug Hug!

Мопси, прекрасни са ти дъщеричките, да са живи и здрави! Аз отдавна съм фен на Софи, а сега и на Ноеми!

Селма, браво, какво артистично семейство сте!

# 653
   Рисунката на Алекс вече е продадена!   newsm44

# 654
   Рисунката на Алекс вече е продадена!   newsm44

Уау, Селмаааа, страхотно  Hug Hug Hug Hug А сега, след като е продадена рисунката,  ние можем ли все пак да я видим  Thinking

# 655
  • София
Вижте каква лудост сътворих:

Вчера
Днес 1
Днес 2
Днес 3

Crazy Mr. Green Blush

Хубаво-лошо-това е положението! Ще трябва да ме търпите такава.

Но се харесвам де, а това е най-важното. Сега за 2 минути с пръсти мога да оформя повече различни визии, отколкото преди.

# 656
Уаууууу. Много ми харесва!
Как ми се иска да имам и аз такава смелост.

# 657
Вижте каква лудост сътворих:

Вчера
Днес 1
Днес 2
Днес 3

Crazy Mr. Green Blush

Хубаво-лошо-това е положението! Ще трябва да ме търпите такава.

Но се харесвам де, а това е най-важното. Сега за 2 минути с пръсти мога да оформя повече различни визии, отколкото преди.

Peace Peace Peace Peace Peace Peace С Димитър те харесахме с къса коса  Laughing

# 658
Ехааааааааа, Ним!!! Страхотно е!!! Много уверена изглеждаш! И ти стои прекрасно!!! Браво на теб за смелостта и на фризьорът за добрата работа  Hug

# 659
  • София
Всъщност го обмислях отдавна, но сега се престраших. Единственото лошо е, че според Симо имам повече бели коси, отколкото е предполагал и сега си личали повече...

А фризьорката бая се уплаши, като й казах какво искам.  Laughing  Вика - то ще ви отива, ама съм имала клиентки, които след подобни експерименти са ги заплашвали с развод  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт