Мхм. Ама само с вас еднакво добре са ми се получавали разговори за повръщано, шарка, памперс-съдържимо, плетки, сметки и питиета.

Пускайте отминалото и погледите само напред (и нагоре! ако гледате надолу, то да е само в чаша с питие!)!!!

Амин!

Пускайте отминалото и погледите само напред (и нагоре! ако гледате надолу, то да е само в чаша с питие!)!!!

Всявай смут, ако имаш нужда! Няма лошо да обсъждаме, да спорим, да възразяваме!
Няма само пудра захар да фърчи, я! Пък после нЕкой да свири сбор!.... 
Много се вълнувах!
И точно когато самолетът излиташе, ми се обади она'а пройдоха Лилита!
Приех го като пръст Божий и ей ме на - кацнах! 

Ама и младежа става за английски ластик. 
Аз така се изпющях от малко повече от метър височина върху глезена. Едвам ходя, но уж не е счупен. Учудих се, че не сторших бъгито на Ноеми, защото паднах върху него. Естествено за всичко е виновен мъжО, понеже ме накара да донесе една отверка от бараката в двора и я беше сложил на виоко и се наложи да се катеря по една маса.
Сега ще ми сервира няколко дни питието и да се радва, че няма да го карам да ме носи до 2-рия етаж. И като си помисля колко по зле можеше да е.
. Възхищавам се на търпението ти и умението да разсъждаващ трезво дори и в такъв момент. Дано да намерите най-благоприятното решение за Ева. За издръжката нямам думи. 
, ама пусто е малък и не може да ми задържи интереса

но пък е много важно фризьорът да те направи добре, случвала съм на перфектен и на не толкова. Успех!
Препоръчани теми