Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 348
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Е, предполагам познаваш и други хора, освен нас.  Mr. Green

Мхм. Ама само с вас еднакво добре са ми се получавали разговори за повръщано, шарка, памперс-съдържимо, плетки, сметки и питиета.  Laughing  Иначе го избивам все в някаква крайност, според обкръжението - или плетки, или сметки и никога памперс-съдържимо!  Joy

30 години е много рано да се вкиснеш!  Crossing Arms Пускайте отминалото и погледите само напред (и нагоре! ако гледате надолу, то да е само в чаша с питие!)!!!  Naughty Hug

Амин!  Laughing  Това ще го препиша 100 пъти (с copy & paste) и обещавам тържествено да не всявам смут в темата повече от веднъж месечно.  Simple Smile Hug Heart Eyes

# 631
  • София
Ай, стига я жалихте тая тема, бе!  Crossing Arms Всявай смут, ако имаш нужда! Няма лошо да обсъждаме, да спорим, да възразяваме!  Crossing Arms Няма само пудра захар да фърчи, я! Пък после нЕкой да свири сбор!....  Whistling

Днес по случай празника, Шош беше увеселен с полет над язовир Искър с малък самолет Чесна. Wink Много се вълнувах!  Heart Eyes И точно когато самолетът излиташе, ми се обади она'а пройдоха Лилита!  Joy Приех го като пръст Божий и ей ме на - кацнах!  Laughing Сега е време и вие да възприемете знаковата Божия намеса и да определите кога и къде (ще гледаме надолу  Mr. Green)!

# 632
  • София/Варна
По повод къде: в неделя бях в една много приятна пицария - Mr. Pizza. Намира се близо до Попа и има прекрасни сепарета, които да приютят 15-20 женоря. Допълнително предимство на сепаретата е, че са достатъчно дискретни, че да не плашим посетителите обсъждайки последните тенденции в плетенето.

# 633
  • София
По повод къде: в неделя бях в една много приятна пицария - Mr. Pizza. Намира се близо до Попа и има прекрасни сепарета, които да приютят 15-20 женоря. Допълнително предимство на сепаретата е, че са достатъчно дискретни, че да не плашим посетителите обсъждайки последните тенденции в плетенето.

Очаквам да не се правите, че не сте прочели Дес, щото ако ме ядосате, ще ви поканя у нас и знаете, тук няма хън-мън!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Който се е прочистил - прочистил, всички ще бъдат зорноволно изповядани!!!  Joy

# 634

Очаквам да не се правите, че не сте прочели Дес, щото ако ме ядосате, ще ви поканя у нас и знаете, тук няма хън-мън!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Който се е прочистил - прочистил, всички ще бъдат зорноволно изповядани!!!  Joy

Тъй вярно!  smile3540

Деске, ма, кога пък сме ги плашели хората  Laughing Те с интерес ни слушат  Mr. Green

# 635
  • София; Дружбето
Само кажете ден и час и съм там!

# 636
Уф, много сте изписали....
Първо, честит празник на всички дечица! Дано още дълго време сте безгрижни и усмихнати!

Мила Ели, надявам се, че нещата ще се подредят по най-добрия за вас двете начин. Дано този човек най-после започне да се държи зряло.

Манана, какво ще правита с тази алергия сега?

Сту, във фейса не посмях да питам, ама тук мога....та кое е това агнешко до теб?  Mr. Green

При мен е супер напрежение в работата. Очаквам една йорданска делегация, която се държи сякаш ще идва арабски шейх-претенции след претенции и мизерстване за всяка стотинка. След работа, търча на поредното тържество я от градината, я от пеенето на Ели и вечер съм труп.

Подобни на обсъжданите мисли и мен ме налягат често, но пък ми харесаха разсъжденията на Ивонска и Клеми...

# 637
Давинчи, около мен са само такива вече Laughing Laughing Laughing  Laughing Голямо сладурче е въпросният  Wink
Аз пък много не обичам равносметките и хич и не си правя! Да сме здрави, пък за друго не се впрягам  Peace

# 638
Стуу, изглеждаш умопомрачително. Знаеш колко трудно жена, на жена прави коплимент.  Wink Ама и младежа става за английски ластик.  Whistling
Ман, радвам се да те видя. Кофти за Веско. Аз самата съм със сенна хрема, но тукашния климат ми влияе много благоприятно.  Уфф криза на христовата възрат, на 35 пък влизаш в нов цикъл от живота продължаващ до 42.  Crazy Аз така се изпющях от малко повече от метър височина върху глезена. Едвам ходя, но уж не е счупен. Учудих се, че не сторших бъгито на Ноеми, защото паднах върху него. Естествено за всичко е виновен мъжО, понеже ме накара да донесе една отверка от бараката в двора и я  беше сложил на виоко и се наложи да се катеря по една маса.  Crazy Сега ще ми сервира няколко дни питието и да се радва, че няма да го карам да ме носи до 2-рия етаж.  И като си помисля колко по зле можеше да е.
Ели,   Hug . Възхищавам се на търпението ти и умението да разсъждаващ трезво дори и в такъв момент. Дано да намерите най-благоприятното решение за Ева. За издръжката нямам думи.  Tired
Ето я Ноемката.  
И пак. 

# 639
Мопскей, я дай и снимка на мъжО ти, че много хубави девойки прави  Laughing Laughing Laughing Laughing Heart Eyes
Младежът освен, че е хубав, ами има тяло, по което се учи анатомия  Blush, ама пусто е малък и не може да ми задържи интереса  Crazy Crazy Crazy Crazy

Благодаря за комплиментите, девойки  Hug

# 640
  • София
...Младежът освен, че е хубав, ами има тяло, по което се учи анатомия  Blush, ама пусто е малък и не може да ми задържи интереса  Crazy Crazy Crazy Crazy
...

Само това требвАло - да ти задържи интереса!...  ooooh! Mr. Green

Мопс, малкото кога порасна, пък и разцъфна така, беее!  ooooh! Heart Eyes

# 641
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy
Ох не...........смея се със сълзи с вас.

Стуцка сподели някое агнешко с нас де няма само да точим лиги...
Мопси с тоз английски ластик ме разби.... hahaha

Ним аз се чувствам перфектно на 30...чувствам се по красива, по женствена, по зряла и осъзната.
Сигурно ви звучи нескромно, но наистина се чувствам така и ще се старая да запазя това усещане колкото се може по дълго Wink

Ив Hug

# 642
Мопси, Ноеми е прекрасна, може ли снимка на Софи, иска ми се да ги сравня, тя сякаш същата кукличка беше на същите години  Heart Eyes Hug

Сту, превъзходна (иконка с поклонче), браво!

Ним, с къса коса съм се чувствала най-щастлива! Но рошава, много добре стои на чуплива коса! Ставаш, мажеш с гел, пяна или подобно, рошиш с ръце накъдето - там и изглежда супер  Simple Smile но пък е много важно фризьорът да те направи добре, случвала съм на перфектен и на не толкова. Успех!

Ели, съчувствам ти! Надявам се да се разберете лесно! Успех с работата и се възхищавам на силите ти!

Манана  Hug

Барби  Laughing 30-те идват при мен след 2 месеца, ще почерпя глътка оптимизъм от теб!

# 643
  • София
Лилянчо, как сте?  Hug Как върви живота и ученето?  Thinking Нищо не споделяш, я Русе е далече да се присъединим на по вино...  Confused

Светле, ти в София за колко време идваш?  Whistling

# 644
Добре сме, благодаря!  Hug Ученето свърши, остана само държавният изпит, както казва една приятелка само на инж точката остана  Joy
Търся работа, Свилен ходи на градина, общо взето няма нищо интересно покрай нас.

Общи условия

Активация на акаунт