Страхотна си
. 

С тез' данни спокойно можеш да се пробваш на някое по-артистично поприще! 

Не може тези неща да се случват зад гърба на майката! Също така все ми се струва, че детето е най-важно в случая и трябва да бъде подготвено за новата връзка на баща и (ако изобщо излезе връзка)! Ами ако утре таткото започне нова връзка с друга жена? Пак ли ще запознае Ева с "новата".....Темата е деликатна!

Тормозят ме мисли, че скоро ще стана на 30, а нищо не постигнах в този живот. Нито работата ми е работа, нито доходите - доходи, каквото го имам е или наследство, или подарък, тоест нищо не сътворих и не спечелих. А все нямам време и все отлагам... Но това е необятна тема и не й е тук мястото. 
А констатациите от наблюдението ти биха ми били доста интересни. Дали тези хора генетично са били предразположени към подобна болест и в даден момент неизбежно са я отключили, или от стрес, или ... просто понякога лошите неща се случват, въпреки усилията ни и за болните и близките им остава едничката утеха, че всяко зло има своята кармична обосновка и идва, за да ни научи на нещо (теза, която аз колкото подкрепям, толкова и отхвърлям според случая). Ама и на това не му е тук мястото де...

Подчертавам за трети път - абсолютно сама. Защото с помощ, извинявай, всеки може.
)
)

30 години е много рано да се вкиснеш!
Пускайте отминалото и погледите само напред (и нагоре! ако гледате надолу, то да е само в чаша с питие!)!!!