Концерти 2011 (2)

• 30 632
  • 534
  •   1
Отговори
# 270
  • Някъде в търсене ............
Да се отчета за концерта на Mr Big i Cinderella .
Mr Big - изключително приятна изненада, страхотен глас, общуване с публиката , много здрави песни.
Почти 2 часа без почивка

Cinderella, 56 мин , с големи паузи между песните newsm78. Явно нещо не е наред, защото Том го подхванаха от двете страни след последното парче и не излязоха на бис Sad
Толкова чакан концерт.....

# 271
  • София
Аз пропуснах по уважителни причини, а иначе Том е с частична пареза на гласните струни, която не знам на какво се дължи. Истинско чудо е, че изобщо говори...

# 272
  • Някъде в търсене ............
Спяща, тгова за Том не го знаех Sad

Той си пя , както си трябва, изкара гласище страхотно.
Озвучаването беше на ниво-кошмарно ooooh!

# 273
  • София
О, той е много упорит - от няколко години ползва вокални "треньори", които му помагат. Ето ти повече инфо: Tom Keifer от Cinderella няма търпение за юбилейното турне

# 274
  • София
Аз пропуснах по уважителни причини, а иначе Том е с частична пареза на гласните струни, която не знам на какво се дължи. Истинско чудо е, че изобщо говори...
Да, от доста време е така.

Иначе на мен ми хареса концертът. Cinderella изсвириха всичко, което очаквах, така че съм доволна. Стана ми странно, че няма бис, но това, че са му помогнали на Том да слезе от сцената съм го пропуснала. Дано да не е нещо сериозно.

# 275
# 276
Някой да има излишен билет за Розенберг трио на 21 юни

# 277
Моите любими Ред Хот Чили Пепърс идват в Европа  Grinning  Heart Eyes
ето датите ако някой го интересува Живот и здраве се надявам, че този път и аз ще ги видя  Praynig

# 278
  • York
Моите любими Ред Хот Чили Пепърс идват в Европа  Grinning  Heart Eyes
ето датите ако някой го интересува Живот и здраве се надявам, че този път и аз ще ги видя  Praynig
Чудесни новини. Дали ще се завъртят някъде наблизо  newsm78

# 279
Хич нма да им се разсърдя, ако случайно минат през новата ни зала  Mr. Green

# 280
По принцип пише, че ще има още дати, предполагам Ноември, но знае ли човек  Crazy Надявам се да дойдат по - наблизо, все пак 2007ма ли беше идваха в Сърбия, какво им пречи да дойдат до България  Flutter Е тогава ще съм безкрайно доволна  Laughing Какво му трябва на човек, както се казва

# 281
Аз в Сърбия ги видях, ама няма да ги върна, ако пак се завъртят на около  Mr. Green

# 282
Ако видя Ред Хот, след U2 и Роджър Уотърс, няма да имам повече несбъднати детски мечти, дано!

# 283
  • York
Ако ни прескочат нас, което е много вероятно,, имам готовност за Атина, Букурещ или Прага  Laughing

# 284
Някой да си е запазил билета за Sonisphere  и да иска да ми го продаде Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт