Концерти 2011 (2)

• 30 616
  • 534
  •   1
Отговори
# 315
  • София
То както върви на отложени фести тази година... Знае ли човек!
Дано не отложат София Рокс, че само той остана в мойта листа (и Бон Джови разбира се, но той е на чужда територия )

# 316
  • Belgium
Захарно цвекло, моята програма е същата  Wink

# 317
Ехо, утре и в неделя - Цвете за Гошо!

Цвете за Гошо - този уикенд в Южния парк - 30.06.2011 15:22
   Традиционният блус-рок фестивал "Цвете за Гошо" ще се проведе за единадесети път този уикенд на сцената в Южния парк. Концертите са на 2 и 3 юли от 16 часа.

Ето и пълната програмата за двата дни:

Събота - 2 юли:

Валди Тотев
5XL
Три и Половина - Джем
Докторс Гого Бенд
G.Rock
Der Hunds
Силует
Монолит
Кръпка Блус Бенд
Личо Стоунса
The Beet Club

Неделя - 3 юли:

Scream
BG Band
Джендема
Blues Trafic
Милена
Реванш
Петър Гюзелев
Иерихон
Аналгин
Бараби Блус Бенд
Кирил Маричков
Turbo (от Унгария)

Много готини банди, аз мисля да отида!

# 318
На София рокс ще пускат ли и от по късно за тези които искат да пропуснат първите групи?
Със сапунерки разрешено ли е да се снима?

# 319
Ще пускат.....и сапунерките  влизат без проблем.....
Аз,пък имам въпрос за влизането на децата,че търся инфо в нет-а,ама ми излиза само за Сонисфиър-а/то организаторите са същите,ма да не ни изненадат на място newsm78/....а,и за Каварна имам същия въпрос-до колко години се влиза без билет,какво освен декларация искат и откъде да им купя тапи за уши/извинявам се за тъпите въпроси,ама сефте ще ги водим с нас,че нещо гледачи-няма Sad/

# 320
  • Някъде в търсене ............
Деца до 10г безплатно с декларация (има я в сайта на Зи-рок (http://nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf, http://www.becbg.com/event_sr2011.htm)) една от двете се избери Hug
Тапи за уши в аптеката

# 321
desi02,мерси  bouquet!
А,към декларацията трябва ли да носим акт за раждане или копие/питам,че да не се окажем  неподготвени/?
И,да Ви питам дали сте се пробвали да водите  вашите дечковци на подобно мероприятие/нашите са свикнали на силна музика,ама пък толкова часове незнам дали и как ще издържат.. Thinking -на 7 и на 5г.са..../?

# 322
Моите момчета са на 6 и 3, миналата седмица бяха на първия си голям концерт, U2. Чак не очаквах толкова леко да мине. Танцуваха, дивяха, пяха... Simple Smile
Води ги.  Simple Smile Пък и влизат безплатно. Аз изобщо не се и замислих, хем че си плащаме пълна цена за билетите, само под 2 г, влизат безплатно.

# 323
  • Някъде в търсене ............
Люба , води ги, не ти трябва акт за раждане .Моята ходи по концерти от 3.5 годишна , дори снощи се прибра от морето за да дойде с нас на Джудас Mr. Green

# 324
13 годишните с билет ли влизат? Питам за концерта на Бон Джови в Букурещ. ако някой знае.
За Металика купувахме цял билет, тогава детето беше на 10 и на входа се чудиха защо сме купили и за него (а човек от Ивентим ми каза тогава, че до 7 години влизат безплатно).

# 325
# 326
  • Belgium

Шефа на BEC официално опроверга тази новина в специално интервю. До колкото може да му се вярва разбира се.

# 327
Е,успокоихте ме  bouquet.......пък,че ще ги водим,ще ги водим...и без това им е време вече да свикват  Wink

# 328
Някой ще ходи ли в Стара Загора на феста?

# 329
Някой ще ходи ли в Стара Загора на феста?

Визираш този на 9-и ли?

Общи условия

Активация на акаунт